Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na administrátora @SovietDog


neznamy#6016

Smazaný účet

20
5.5.2023 21:01

Zdravím celý AT,
Chtěl bych si touto cestou podat stížnost na administrátora SovietDoga, na jeho chování a "vyžívání" se v opětovném trestu pro hráče.

Ban jsem měl údajně dostat za pravidlo číslo 21 což je první pravidlo chatu - 21. Výhradním jazykem pro OOC chat je čeština a slovenština. Výjimkou jsou citace nebo zaběhnuté výrazy v jakémkoliv jazyce. V OOC chatu je zakázáno využívat cílené vulgarismy nebo jakkoliv jinak urážet ostatní hráče. Spamovat v jakémkoliv (IC i OOC) chatu je zakázáno.

Víceméně vše je obsáhnuto zde v logu - https://leosight.cz/logs/Gp36SEVhS2/4f818ddc6cf4 (úmyslně to nechávám viditelné pro hráče, ať si každý udělá představu o celé situaci sám) Pravidlo 21 nám říká, že "Čeština nebo Slovenština je výhradní jazyk pro OOC chat, krom citace a podobně, také je zakázáno využívat CÍLENÉ VULGARISMY NEBO JAKKOLIV JINAK URÁŽET OSTATNÍ HRÁČE, a spamovat v IC a OOC chatu"
Jediné zprávy s vulgarismem byly v PMkách s mým kamarádem - "PM pro (8) Spencer Patterson: pici to je moc" kdy jsem nereagoval ani na hráče, ale na shadery, poté jsem napsal zprávu "Marco Morcetti: (( shadery spiceny ))" úplně do větru při čemž kolem mě byli lidi, kteří mě znají - nebylo to na nikoho cílené, bylo to úplně do větru. Samozřejmě, měl jsem se krotit a nepsat nejlépe vůbec nic, ale připomínám i to že jsem se poté slušně omluvil viz. - Marco Morcetti: (( promin )) - (fajn, není to bůh ví kde jaká omluva, ale lepší než říct cokoliv jiného a nebo to ignorovat)
Díky za přečtení stížnosti.

Mono

Hráč

28
5.5.2023 21:13

Prosím svoj topic pošli do správnej sekcie tu

6.5.2023 00:47

EXCERPT

Stížnost se týká sporu mezi hráčem a Sovietem, kde měl hráč obdržet permanentní ban po napsání "Marco Morcetti: (( shadery spiceny ))". Soviet obhájil své jednání udělenou podmínkou hráči, nicméně bychom měli vzít v potaz nové znění pravidla 21, které umožňuje užívání vulgarit v chatu, nejsou-li cílené a za účelem urážky hráče. Což tento případ dost zjevně není.

To0oyesk

Hráč

1
6.5.2023 22:28

Takže rád by som sa vyjadril k tejto stiažnosťi aj ja a to k bodu "využívania hráčov ". Není to tak dávno čo sa mi vyhrážal po un-perme že mu mám ihneď povedať kto je tento hráč ( nebudem menovať ) a pokiaľ mu to nepoviem / alebo mu klamem tak dostanem ďalšiu permu a to bez možnosti unbanu.

 

-toyesk out , na dlhú dobu.

7.5.2023 02:27
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
18.6.2023 16:29

VERDIKT

Ahoj @neznamy#6016,

omlouvám se za pozdní odpověď na tvou stížnost, měl jsem plné ruce práce ve škole. Prošel jsem celou situaci, která vedla k tvému banu. Souhlasím s Džardysem, porušení pravidel mi nepřijde natolik závažné, aby se na něj dala využít podmínka. Ban ti z historie odstraním. Situací se budu dle potřeby podle dalšího dění na serveru i nadále zabývat.

Závěr: Vyhovuje se v prospěch hráče, trest bude z historie smazán.


Powered by LeoSight IFS
LT~94