Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Galpix


Galpix

Hráč

19
11.5.2023 20:57, naposledy upraveno 11.5.2023 20:58 uživatelem Galpix

Přezdívka: Galpix

Věk: 20

Zkušenosti: S pozicí Helpera žádné, ačkoli jsem měl již jednu přihlášku schválenou.

Komunikační dovednosti: Jsem schopen komunikovat bezproblémově, dorozumím se Česky, Slovensky a Anglicky.

Mám čas: Průměrně 10 hodin denně, ale mohou nastat výjímky.

Další informace o mně:

Vážení čtenáři,

představuji se jako Tomáš, ale v online prostředí se zpravidla označuji jako Galpix nebo GaLp. Žiji v Plzeňském kraji, nedávno jsem se přestěhoval z Křimic do Skvrňan. Mimo to jsem se nijak nezměnil od mé předešlé přihlášky, stále rád chodím do hospod, často se tam potkávám s přáteli. Stále pracuji jako zedník v Stavitelství ŠMÍD s.r.o. kde se věnuji stavbě rodinných domů, opravě omítek a rekonstrukcí. Před přibližně dvěma roky jsem taktéž utrpěl vcelku závažné zranění pravé nohy, do podrobného popisu jsem si rozdrtil přibližně 7 cm stehenní kosti, a měl zlomeninu proximálního femuru. Mimo postihnutou nohu taktéž trpím dysgrafií což v dnešní době není moc problém, jelikož se skoro vše pohybuje internetově.

Mým koníčkem a volno dobou zálibou jsou videohry, které hraju už od dětství. Především miluji všechny série Grand Theft Auto a Red Dead Redemption. Všeobecně jsem milovník příběhovek, simulátorů, akčních her a horrorovek.

Mimo hraní videoher se věnuju také sportu. Nejraději mám cyklistiku, ale rád si také zaběhnu. Jsem přesvědčený o tom, že pravidelný pohyb a sport jsou pro zdraví velmi důležité, a proto se snažím sportovat co nejvíce, i když to občas nejde.

V mém volném čase také rád sleduju filmy. Můj oblíbený žánr je fantasy, ale rád si pustím i nějaký dobrý akční film.

26.5.2023 01:26

Ahoj!

Příjemně čtivá přihláška, na níž jsem během vyhodnocení vzal samozřejmě ohled. Totéž jsem udělal i s tvým přínosem do RP světa, historií a dosavadní zkušeností. A z tohoto vzorce jsme vyvařili, že ti tu šanci rádi dáme. Ale ještě předtím si spolu skočíme na pohovor na TS, kde se poznáme a povíme si, co a jak.

Dej mi na Discordu vědět, kdy by se ti to tak hodilo, jsem otevřen prakticky jakémukoli termínu. Gratuluji a přeji hezký den.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~49