Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - RaketakJura


RaketakJura

Hráč

26
15.5.2023 16:10

Přezdívka: RaketakJura

Věk: 18

Zkušenosti: Jak jsem již psal v mé první přihlášce, mé zkušenosti nejsou jakkoli světoborné, mám přehled o jakýchsi základních commandech, ale zde to pro mě bohužel končí.

Komunikační dovednosti: Co se týče mých komunikačních dovedností, dokážu komunikovat a vést konverzaci prakticky o čemkoli a s kýmkoli. Může jít, jak o jakési vážnější téma či jen o klasickou konverzaci. Plynule ovládám češtinu, slovenštinu a částečně také polštinu, poté mám jakési základy němčiny a italštiny. Poté ovládám nářečí, kterému zde z portálu rozumí snad jen Kolpánek :3 .

Mám čas: Můj volný čas od pondělí do pátku momentálně nastává okolo páté hodiny odpolední a kolem jedenácté večerní již usínám. Bohužel teď přichází zkouškové období a proto si myslím, že můj volný čas se v blízké době začne velmi zužovat, ale i tak si myslím, že si denně minimálně dvě hodinky najdu .O víkendech je můj volný čas individuální.

Další informace o mně:

Tak mé jméno je Jura a studuju již třetí ročník oboru Požární bezpečnost, krizové řízení a BOZP. Studium mě baví a přemýšlím, že pokud zvládnu maturitu, půjdu to zkusit na Fakultu bezpečnostního inženýrství VŠB. Mezi mé záliby patří hlavně Streetball, kterému se věnuji již přes 3 roky. Baví mě prakticky jakýkoli sport, tedy až na fotbal. Také jsem zkoušel hrát na kytaru, ale zjistil jsem, že to není můj šálek kávy, v mém případě bych zvládl možná triangl, ikdyž si tím nejsem na 100% jist. Co se týče jakýchsi zavislostí, v prváku mi můj nejlepší kámoš nabídl Siberku, od této chvíle žvýkám nějak aktivně, ikdyž na to nejsem nijak hrdý. Tabák mě, ale dokáže v mnoha situacích uklidnit a přivézt mě na jiné myšlenky. Od mala jsem velmi komunikativní a citím se dobře, když mohu pomoct nebo rozesmát člověka, který si prochází těžkým obdobím. Také jsem velmi důvěřivý, díky čemuž jsem se párkrát spálil. Od mých šesti let žiju jen s tátou, můj táta je u mě celý můj prozatimní život ta největší autorita, díky jeho tvrdému přístupu a vidinou mít zdravého a chytrého syna, jsem se dostal na školu kde jsem chtěl a toho si nesmírně vážím. Co se týče mých dalších koníčků, momentálně, ale dávám největší přednost Skimu a proto si také tuto přihlášku podávám podruhé. Nejednou jsem již narazil na hráče, kteří byli v RP začátečníci zda úplní nováčci a jejich RP tak mohlo kazit požitek ze hry ostatním, ikdyž o tom ani sami nevěděli. Myslím, že prohřešků, kterých jsem se dopustil, není mnoho, ovšem ne málo. Ale i tak je v mé historii ban za "Metagaming, troll, pravidlo č.0 + č.1", který trval dlouhých 336 hodin. Tento ban mi padl kvůli mé hlouposti, jednoduše, zavřeli mě do jailu a šel jsem dělat bordel na jinou postavu. Proč zmiňuji právě tento prohřešek?, protože si myslím, že v očích některých jsem pouhý troller nebo hráč, který kazí herní požitek ostatním, to byl také důvod proč jsem se přidal do PSA, chtěl jsem nejen AT, ale i hráčům dokázat, že mé RP dokáže být kvalitní a dokážu se řídit pravidly serveru. O tom také vypovídá, že můj poslední ban padl 29.9.2022, myslím, že od této doby jsem se již mohl napravit a jaksi dokázat, že si své chyby uvědomuji a nehodlám je opakovat. Na skimu jsem aktivně skoro 2 roky, PSA RP mi dalo další důvod proč aktivně hrát, ale myslím, že je čas se posunout ještě o kousek dál a zkusit tak pomáhat hráčům již s modrou ikonkou nad jménem.

26.5.2023 01:29

Ahoj!

Číst to tak půl roku nazpět, asi bych to bez dalších okolků rovnou zamítl, zkušenost s tebou mám, a to vcelku bohatou. Nicméně jsem velice rád, že ses dostal pod křídla PSA, kde jsi mě dokázal přesvědčit o tom, že by nyní takový předsudek napáchal škodu. Tu šanci ti rádi dáme, máš nám co nabídnout a to je něco, čeho si ceníme. Ale ještě předtím si spolu skočíme na TS na kratší pohovor.

Dej mi na Discordu vědět, kdy by se ti to tak hodilo, jsem otevřen prakticky jakémukoli termínu. Gratuluji a přeji hezký den.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~55

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Adaamekk

300Kč včera v 15:54

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024