Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Jackal


Jackal

VIP

46
18.5.2023 21:51, naposledy upraveno 18.5.2023 21:52 uživatelem Jackal

Přezdívka: Jackal

Věk: 18

Zkušenosti: S pozicí helpera žádné, co se týče ostatních zkušeností ze Skima, tak ty rozepíši níže.

Komunikační dovednosti: Češtinu ovládám, řekl bych, skvěle, slovenštině samozřejmě taktéž rozumím. Další jazyky netřeba rozebírat, protože si nemyslím, že je na Skimu využiji, nicméně umím tak nějak od všeho něco. No, a co se týče komunikace jako takové, tak jsem introvert, tudíž upřednostňuji psaní, do callů chodím většinou pouze s lidmi, se kterými se bavím již delší dobu. Nemám rád, když se lidi překřikují, nejen že se pak v dané konverzaci ztrácím, ale taktéž si poté připadám nesvůj, daleko radši jsem tedy v hovoru s pár lidmi, se kterými se dlouhodobě bavím a dokážeme se v klidu bavit o všemožných tématech.

Mám čas: Vzhledem k mé aktivitě na Skimu se dá odvodit, že prakticky furt. Ve hře jsem de facto celý den (až na to nejsem ani hrdý, více jak 80 hodin za 6 dní :D), to samé Discord.

Další informace o mně:

Ahoj! Tak hned na úvod řeknu, že toto není můj první účet na Leosightu, avšak taktéž nebudu říkat, kdo vlastně jsem, kdo to má vědět, či kdo je trochu všímavější, tak to ví. Rád si udržuji své soukromí, hlavně tedy v internetových komunitách, kde člověk nikdy neví, co od lidí může očekávat, proto vám z mého osobního života nic moc nepovím a budu se spíše bavit o Skimu, kde mám momentálně odhadem něco kolem 2500-3000 hodin, fakt se to blbě počítá.

Věřím, že si spousta lidí mohla všimnout toho, že jsem snad jeden z nejaktivnějších lidí v help roomce na Discordu (toto není jájáctví, nýbrž holý fakt), kde se snažím pomáhat všem, kdo si neví rady. Dokonce už mám za sebou i jedno "zaučení", když jsem zaučoval hráče správné ilegální RP, toto zaučení považuji za úspěšné, neboť hráč poté nedostal ban za TrashRP ilegálu a co jsme si to zkoušeli spolu, tak vypadal, že toho dost pochytil, ta změna byla fakt vidět. Taktéž jsem se zapojil i do pomoci serveru, kdy jsem vytvořil remapy na nějaká vozidla, pár prázdných interiérů a nahlásil několik chyb, bohužel většina zatím zůstala zatím bez reakce, tudíž toto neberu jako nějaký velký úspěch (čímž nechci upozorňovat na svoje tickety, jen mi přijde vhodné zmínit to, že jsem udělal i něco pro server jako takový). Když jsme u těch úspěchů, tak jsem zapomněl zmínit, že před mým jménem přistála hvězdička, nebo-li dosáhl jsem statusu trusted playera! Můžeme polemizovat o tom, zda je oprávněně, sice nějaké věci RPím přehnaně až moc do detailů (převážně věci, které mě baví a o které se zajímám...pochopitelně), ale samozřejmě nikdo není dokonalý a proto nějaké své nedostatky taktéž mám.

Za dobu svého působení na Skimu jsem pochytal spoustu zkušeností, které bych rád předával novým hráčům, každý jistě ví, že ty začátky jsou těžké, obzvlášť když je Skimo třeba váš první RP server a nikdo vás nezaučí. Ač budu možná znít trochu egoisticky, tak si myslím, že jsem vhodným adeptem...jak jsem psal výše, jsem aktivní skoro furt a znalosti taktéž mám. Bohužel však vím, že má historie není nejčistší a že se najdou jedinci, kteří se mi budou snažit přihlášku překazit za každou cenu a budou tahat věci vytržené z kontextu, které jsou staré klidně rok, tímto je zdravím a přeji pěkný den.

Moc nevím, co více bych sem měl napsat, vše důležité jsem dle mého řekl, teď mi nezbývá nic jiného, než vyčkat na reakce vás, hráčů, a samozřejmě na reakci Dzardyse. ✌️

1.6.2023 10:14

Nedostáváš mě do jednoduché situace, stavím zde spoustu ➕ a ➖ proti sobě a ať se rozhodnu jakkoli, vím, že zde vždy bude skupina lidí, která s mým rozhodnutím nebude souhlasit. To je ale bohužel úděl této pozice a dá se s tím tak nějak vesměs počítat.

V celé komunitě neexistuje jediná osoba, která by měla nárok zpochybnit tvé současné zásluhy v rámci rozvoje komunity ve smyslu výpomoci hráčům, to je tvé obrovské plus a do jisté míry i samotná vstupenka do Helper Teamu. Zamakal jsi na svém RP i na vztazích s nejrůznějšími lidmi, to je super. Dokonce jsi prolomil i můj předsudek vůči hráčům s ikonickým příjmením, které jsem s velikou radostí vyhazoval ze serveru. 😉

Co však u mě bývá zvykem, tak je oponovat vesměs všemu, co se ke mně dostane. Vyžívám se zkrátka v tom, že na návrhu najdu chyby a jejich nejhorší možné následky, funguji takhle v rámci debat s Ratajem, adminy, ale i nejrůznějšími hráči, troufnu si říct, že tento úhel pohledu je, byť sice se špetkou kontroverze, přínosný. A tomuto přístupu jsem se nevyvaroval ani tentokrát.

Existuje zde hned několik bodů, se kterými ve své pozici nejsem v rámci tvé osoby vůbec spokojen a vidím v nich jistá rizika. Samozřejmě v tvé osobnosti vidím do jisté míry sebe sama, ale s jedním obrovským rozdílem. Máš problém s autoritami. Jasně, na spoustě věcí se určitě shodneme, že by šly udělat jinak, a nezáleží, jestli se bavíme o někom z adminů nebo přímo o samotném vedení serveru. Rozdíl mezi námi dvěma je však strana, na kterou se nakonec přikloníme. Já, byť maje třebaže totožný názor, jej nakonec odprezentuji v rozumné míře a prosadím jej s ideálně co nejmenšími ztrátami. Ty tentýž názor pojmeš jako střelnou zbraň, pomocí níž kolem sebe aktivně střílíš, mnohdy až stylem fanfikcí od ChatGPT. Je naprosto v pořádku projevit nesouhlas a stát si za svým názorem, problém je u tebe opozice, do níž se permanentně stavíš.

To je další bod, který zde předhodím. Zakládám si na týmovém duchu, ač je to samozřejmě velice obtížné, troufnu si říct, že s těmi, kteří mají zájem, tvoříme vcelku fajn tým, který to tu drží nad vodou. Byť se naše cesty občas rozejdou, vždy se eventuálně opět spojí a dokážeme fungovat dál. V tvém případě se obávám, že by taková situace vyústila v ještě větší salvu výčitek, nemluvě o smazání účtu aj. Musím bohužel zohlednit i to, že jsi to stále ty, jen s novým nicknamem, a coby člověk, který nese břímě zodpovědnosti za tuto komunitu, musím v takových situacích našlapovat velice opatrně.

Co je však mou největší obavou coby správce HT je obecný pokles morálky, který by mohl nastat v rámci týmu. Narážím tím na objem informací, který oproti ostatním máš, a já bych byl opravdu nerad, kdyby byl kdokoli z mého týmu touto skutečností stavěn do situace, kdy ho to bude mrzet nebo demotivovat. Zkrátka a dobře hierarchie a oddělení dostupnosti informací zde existují z nějakého důvodu a já bych byl velice rád, kdyby byl tento princip i nadále zachován.

Byť si nyní s jistotou znepřátelím spoustu lidí, včetně třeba tebe či někoho z kolegů, můj verdikt zní, že si v současné době nerisknu ti tuto příležitost poskytnout, byť sám velice dobře vím, že by to mělo svůj obrovský přínos. Bohužel v tomto případě musíme myslet i na to horší, což v důsledku hezkého pozlátka spousta lidí opomíjí.

Necítím potřebu se tu omlouvat, je to zkrátka mé rozhodnutí a věřím, že pokud myslíš skutečně na blaho komunity, dokážeš jej pochopit a případně jej vyvrátit tou správnou cestou. Pokud tě to urazí či demotivuje, bude to bohužel vypovídat o skutečnosti mých obav.

Přeji tobě i komunitě krásný zbytek dne.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~76