Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Nikosko


Nikosko

Hráč

34
21.5.2023 20:24, naposledy upraveno 21.5.2023 20:26 uživatelem Nikosko

Přezdívka: Nikosko

Věk: 16

Zkušenosti: Na skimu mám takřka nahráno 2000 hodin, dokáži se vyznat v pravidlech. Zkušenosti mám dosti obsáhlé.

Komunikační dovednosti: Komunikační dovednosti mám rozsáhlé, nebojím se mluvit před veřejností jsem komunikativní. Z gramatického hlediska jsem se hodně zlepšil. Dokáži plynule mluvit anglicky a česky, momentálně se učím ruštinu, takže dokáži něco málo namluvit i rusky.

Mám čas: Času mám až mnoho, nevím pořádně na co ho mám využít. Před dvou měsíci jsem ho moc neměl, neboť jsem se učil na přijímačky na SŠ.

Další informace o mně:

No nic, tak tedy začneme. Mé jméno je Nikolas je mi 16 let na internetu vystupuji pod přezdívkou Nikosko. Jsem dosti komunikativní typ a snažím se vždy všem pomoc. Jsem někdy dost energetický, ale to už někdo mohl zažít, zda jste někdo byl na TS. V nepříznivých situací umím udržet chladnou hlavu. Snažím se hodně rozveselit lidi kolem sebe, ale někdy se mi to moc zrovna nedaří. Dokáži být v některých situacích dosti seriozní. Jsem dosti pracovitý a v životě se snažím dokázat hodně věcí. Rád se učím novým věcem. Čím se zaobírám, kde žiji a co jsem dříve dělal? Žiji v Jihomoravském kraji a to konkrétně v Hodoníne, kde žiji již od svého narození. Již před měsícem, jsem psal přijímačky v to období jsem neměl absolutně čas, protože jsem se neustále učil, abych něco aspoň dokázal, hlásil jsem se konkrétně na IT obory a naštěstí jsem se dostal. Momentálně mám až moc času, který trávím venku ježděním a skotačením na skateboardu, snažím se učit zatím nějaké začátečnické tríčky. Dosti se zajímám o vesmír a vše co žije okolo nás. Taktéž se zajímám o přírodu a životní prostředí. Hodně mě baví koukat na filmy spíše se vždy jedná o scifi nebo o nějaké akční žánry, třeba jako Avengers, John Wick a spousty dalších. Před cca rokem až dvěma... Jsem dosti sportoval než jsem zjistil, že mě více baví počítačové hry, dělal jsem box, hokejbal a dosti i atletiku. Taktéž se léčím s cukrovkou naštěstí prvního stupně, takže to není až tak závažné. Někdy se může stát, že nebudu mít čas, protože budu zrovna v nemocnici. Před pár měsíci jsem taktéž přešel ze Sikma na platformu Fivem, kde jsem zjistil, že nic z RP servrů na Fivem se nevyrovná Skimu, protože ta komunita co se nachází na dané platformě mě opravdu nebavila, tak jsem se dostal znovu zpět. Snažím se někdy programovat nějaké blbosti, které nesplňují žádný účel. Do Helper-Týmu se hlásím, protože mám poslední dobou hodně času a nějak ho nevyužívám. Do Helper-Týmu můžu přinést, dobrou energii a své znalosti, které se týkají RP. Dosti Dlouhou jsem chtěl zaučovat nováčky a pomáhat hráčům v Helper chatu. Taktéž bych se rád viděl na pozici, kterou jsem viděl když jsem začínal a to když mě zaučoval jiný helper. Tohle je má první přihláška do Helper-Týmu. Jelikož jsem ještě před rokem jsem byl problémový hráč, tak jsem se dokázal napravit, již před pár dny je to rok co jsem nedostal na svůj účet ban. v mé historii, je dosti banů konkrétně 19, ale i přes těchto nespočet banů jsem si začal uvědomovat, že bych se měl napravit, abych neskončil s permabanem, taktéž jsem tak učinil a napravil jsem se, již neprovádím žádné věci, které by byli v rozporu s RP pravidly. Spíše se to snažím od sebe odrážet a dbát na své RP.

S pozdravem Nikosko.

1.6.2023 10:27

Nikosko, je pěkné, že se odvoláváš na to, že jsi dlouho nedostal ban, ale moc dobře víš, že to úzce souvisí s tím, že jsi tu taky dost dlouho nebyl. Tím samozřejmě netvrdím, že to je jediný důvod, ale nepřijde mi vhodné to užít jako argument, obzvláště když jsi zpět "pár týdnů".

S tím souvisí i má obava, že tu nejsi zpět dostatečně dlouho na to, abych byl přesvědčen, že jsi připraven vykonávat tuto roli v komunitě. Naopak mě přesvědčuješ o opaku, když si vzpomenu na tvou velice vtipnou postavu, kterou sis udělal se Samíkem, a rozhodně jste to RP brali seriózně, že? Vůbec to nebylo tak, že jste přišli jen pokřikovat nesmysly, s nesmyslnými jmény postav, a měli jste z toho obrovskou srandu. Mimochodem jste v danou chvíli měli dostat ban, nakonec jsem přihmouřil oči.

No, myslím si, že jsem sdělil docela validní důvod pro můj verdikt, byť jsem rád, že projevuješ zájem, a za více helperů bych byl moc rád, nemyslím si, že je taková pozice v tuto chvíli pro tvou osobu vhodná. Rád se nechám s postupem času přesvědčit o opaku, do té doby na tebe však apeluji, abys začal tvořit hodnotné RP, ne takové RP, ze kterého ti hrozí akorát tak ban.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~43