Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - JackiS


JackiS

Hráč

2
6.6.2023 00:06

Přezdívka: JackiS

Věk: 16

Zkušenosti: Zkušennosti mám lehké, a na leosightu jsem ještě nepůsobil.

Komunikační dovednosti: Střední.

Mám čas: Dalo by se říct že 24/7

Další informace o mně:

Zdravím, jmenuji se Tomáš. Jsem člověk který rád hraje hry. Když se nevěnuji hrám tak se věnuju autům nebo motorkám. Na školu docela seru což asi každý v mém věku, jak už jsem psal tak rád hraju hry jsem na nich doslovně závislý a bez kompu už moc nevydržím a když už jo tak je to kvůli autu nebo motorce ale na to teď taky posledni dobou seru jelikož jsem se po dlouhé době rozhodl s kamarádem že si zahraju MTA hraju ho teď s kamarádem se kterým jsem hrál FiveM a rozhodli jsme se že tu budeme aktivně hrát. Jdu teď na školu automechanika ( jsem teď v 9. třídě kvůli odkladu xd ) ohledně automechaničení mám zkušennosti už teď jelikož mám doma které jsem rozebral a ještě teď když nehraju tak na něm něco dělám důvod toho proč spíš hraju tak je že teď stejně jezdit s tím autem nemůžu, je mi k níčemu proto ho teď skládam tak pomalu protože času mám dost takže hraju hry.

6.6.2023 12:36

Ahoj,

upřímně mě mrzí, že si nečteš podmínky pro přijetí do HT, a právě proto nyní nabývám dojmu, že ti bohužel nezáleží na komunitě, ale na právech, která bys mohl obdržet. Zklamu tě, ani jako helper bys proti hráčům neměl žádná další práva. Pokud to myslíš vážně, tak si nejprve přečti podmínky a svou žádost si podej po jejich splnění. Díky!

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~21