Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Mareeek


neznamy#5604

Smazaný účet

12
6.6.2023 20:37, naposledy upraveno 6.6.2023 20:38 uživatelem neznamy#5604

Přezdívka: Mareeek

Věk: 18

Zkušenosti: Nikdy jsem na žádném portálu nepůsobil jako staff, avšak řekl bych, že mám potřebné zkušenosti z reálného života. O zmíněných zkušenostech se více rozepíšu v dalších sekcích. Svou RP kariéru jsem započal téměř dva roky nazpět, zde na Skimu, a v průběhu jejího trvání jsem zde dosáhl velkých IC úspěchů. Mnozí mě mohou znát jakožto bývalou ředitelku ZZS nebo bývalého soudce.

Komunikační dovednosti: Jsem schopný jednat na formální i neformální úrovni, srozumitelně vysvětlit jakékoliv nejasnosti a psát na klávesnici všemi deseti. Ke dnešnímu dni se naprosto bez problémů domluvím česky, anglicky a rusky. Nějakou základní domluvu zvládnu i v němčině.

Mám čas: Je to období od období jiné. V době psaní přihlášky se chci více věnovat škole, ale počátkem léta očekávám mnoho volného času.

Další informace o mně:

Vážení čtenáři,

dovolte mi, abych se Vám zde v pár odstavcích představil. Jak již má přezdívka napovídá, mé skutečné jméno je Marek. Jsem naprosto obyčejný kluk z příhraničního městečka v Jihočeském kraji. Aktuálně dokončuji třetí ročník čtyřletého oboru Elektrotechnika, který je primárně zaměřen na řídící systémy a automatizaci. Obor mě baví natolik, že jsem téměř všechna dosavadní pololetí prospěl s vyznamenáním, jakožto žák s nejlepším průměrem ve třídě.

S mými studijními výsledky souvisí i doučování mých spolužáků. Přecijen, málokterý učitel odborných předmětů dokáže látku vysvětlit tak, aby ji člověk bez praxe v oboru pochopil. Během svých tří let na střední jsem sepsal i mnoho učebních materiálů, které na vyžádání poskytuji svým spolužákům. Pokud někdo z Vás absolvoval kurz BLS nebo ILS zde na Skimu, dost možná četl materiály, které jsem s pomocí SedliXe pro Skimo komunitu vypracoval. V době vydání zmíněných učebních materiálů jsem zde i pravidelně pořádal kurzy, o kterých si troufnu říci, že byly pro komunitu velkým přínosem.

V uplynulém roce jsem působil jakožto předseda studentské samosprávy na naší škole, během čehož jsem měl možnost jednat s vedením školy a zároveň se účastnit akcí krajské studentské samosprávy. K funkci předsedy se pochopitelně váže i vedení týmu lidí, komunikace s veřejností a koordinace studentských akcí. Troufnu si říci, že díky této zkušenosti jsem mnohonásobně zlepšil své komunikační dovednosti na formální i neformální úrovni.

Mnoho hráčů si mne spojí s mým náhlým odchodem přibližně rok a čtvrt nazpět. Mrzí mě to a vím, že to bylo z mé strany nefér vůči komunitě, protože můj odchod na nějakou dobu paralyzoval činnost ZZS a RP s tím spojeného. Přecenil jsem se a nabral si příliš mnoho postav s velkou IC zodpovědností. Doufám, že jsem Vám alespoň ve zkratce přiblížil, kdo vlastně jsem.

Přeji Vám hezký zbytek dne

Mareeek

17.6.2023 19:08, naposledy upraveno 17.6.2023 19:08 uživatelem adamsenpai

Je to sice dávno od doby, kdy jsem byl na serveru, ale když jsem s tvojí RP postavou dělal BLS a ILS a poté jezdil na různé výjezdy, byli tvé RP dovednosti z mého pohledu hodně skvělé a myslím si, že z mého hlediska bys byl skvělým helperem, tudíž za mě jednoznačně ANO. Mno budu ti přát hodně štěstí k tvé přihlášce a mnoho úspěchů v tvém životě. :-)

 

S pozdravem, 

adamsenpai (Jan Svoboda)

28.7.2023 09:17

Ahoj.

Přihlášku jsem nechal chvíli uležet, abychom mohli sledovat vývoj, interně se o tom pobavit a taky jsme měli spoustu jiných starostí - tolik k pozdnější odpovědi.

Jsem rád, že sis s přihláškou dal práci a že respektuješ podmínky pro přijetí, to jsou pro tebe obrovské plusy pospolu s ohlasem komunity. Přesto jsem nucen učinit kontroverzní rozhodnutí.

Byť to možná vyzní jako osobní problém, záměr je úplně jiný. V současné chvíli nám vedeš ZZS a vcelku se ti daří ji držet při životě. Tím, že bych tě vytížil povinnostmi jinde, by v rámci tvého herního času nedocházelo k tolik aktivnímu dohledu nad ZZS - a ten potřebujeme jako prase drbání. Jinými slovy bych byl v současné době rád, kdyby veškerá tvá pozornost padala na ZZS a dění kolem ní, jelikož oproti nováčkům, které mohu rozložit mezi X helperů, ZZS nemáme komu moc svěřit a to, že jí udržíš při životě, tomuto serveru pomůže mnohem více, než to, že se na desítky minut zasekáš u nováčků.

Ač to možná vyzní troufale, jsem přesvědčen o tom, že v současné chvíli nám svou snahou kolem ZZS nabídneš mnohem více, než co bys nám reálně mohl nabídnout v rámci HT - nepochybuji o tvých znalostech a schopnostech, které bys však dokázal předat.

Ale i já jsem výborným příkladem toho, že není zkrátka možno perfektně stíhat vše, pakliže pracuješ na více věcech. A ta ZZS si trochu kvalit zaslouží.

Dejme tomu ještě nějaký čas, sledujme rozvoj, pakliže se frakce stane autonomní anebo bude očividné, že už v tom nemáš víc jak pomoci, nemám problém s tvým přijetím. V tuto chvíli bych tím však mohl ohrozit růstový potenciál a byť možná budeš s tímto rozhodnutím nespokojený, věřím tomu, že můj záměr pro vyšší dobro může přinést své ovoce.

Díky za pochopení i projevený zájem.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~66

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Adaamekk

300Kč včera v 15:54

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024