Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - freecko


19.6.2023 20:38

Přezdívka: freecko

Věk: 28 let

Zkušenosti: Zkušenosti se zaučováním nováčků mám hodně. Nedělá mi problém vysvětlit pravidla a co a jak dělat. Jsem trpělivý člověk i když to sem tam nevypadá.

Komunikační dovednosti: Komunikace s lidmi mi nedělá problém. Účinkují jako trenér mládežnického Rugby, takže vím jak na děti.

Mám čas: Jsem pracující člověk ve tři směnném provozu. Takže čas mám převážně o víkendu nebo při ranní směně.

Další informace o mně:

Ahoj. Mé jméno je Roman. Je mi 28 let a jsem z Pardubického kraje. Jsem pracující člověk ve tří směnném provozu. Jak už jsem zmínil, tak jsem trenér mládežnického Rugby kategorie U6 až U14 (děti od 6 do 14 let) ve městě Přelouč. Rád pomáhám lidem ve svém okolí, ale i mimo něj. Nemám problém ze sebe dělat šaška aby byla sranda ( někteří hráči to můžou potvrdit). Roleplayi se věnují už 6-7 let. Hrál jsem jak na FiveM, tak i MTA. Zkušenosti mám i s děláním admina (převážně na menších serverech). No nevím co víc bych už o sobě napsal. Volba už je jen na vás. Jestli mi bude žádost zamítnuta, tak mi to vadit nebude a zlobit se taky nebudu. Přeji vám krásný den a příjemné hraní na Skimu.

BenyCZ

Hráč

10
19.6.2023 21:39, naposledy upraveno 19.6.2023 21:40 uživatelem BenyCZ

Mluví pravdu, není šašek a je skvělým hráčem. GL bro

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Jackal

VIP

46
23.7.2023 16:21

Leč jsi na mě působil do jisté míry rozumně, tak musím nesouhlasit s tvou přihláškou.

Důvodem je tvé vystupování, kdy ostatní hráče de facto shazuješ, nějaké úryvky zde, bohužel věřím, že kdybych hodně chtěl, tak toho najdu víc.
Dalším důvodem je fakt, že jsi stále poměrně nový hráč, jasně, mohl jsi za těch 5 měsíců nasbírat dost zkušeností, věřím, že víš co a jak funguje, ale i přesto si nemyslím, že by člověk co hraje 5 měsíců byl vhodný adept na zaučování nováčků.
A konečně tu máme poslední bod, tím je má jakási averze vůči všem "nereálným" postavám. To vezmu velice stručně, rychle - tvé postavě je 28 let, má dítě kterému je 22, narodila se v Itálii a její zájmy se týkají především českých věcí (-Záliby: HC Dynamo Pardubice 🐴❤️🤍, Česká Hokejová reprezentace 🦁) - shodou náhod je zálibou tvé postavy hokejový klub, který je z města odkud pocházíš. Nevím, kde se Italka žijící v SA dostala k českému hokejovému klubu a český repre, ale určitě se v pěti letech odstěhovala do Česka, kde vystudovala Karlovu Univerzitu za 2 roky s titulem phdr mudr judr a poté se odstěhovala do San Andreas, jak je tu tomu zvykem. Jasně, tohle samo o sobě není valid důvod k nesouhlasu, avšak je to kinda meme a spolu s dalšími body to tvoří jeden krásný hromadný důvod.

28.7.2023 09:26

Ahoj.

Pěkná přihláška, dokonce spousta pozitivních ohlasů, to vypadá vcelku slušně. 🙂 Bohužel se ale potvrdilo, že čekání se vyplácí, a vidíš sám, jaká kontroverze se kolem tebe v posledních dnech vyskytla.

Přihlédnu-li k poněkud ostrému komentáři, u něhož jsem přemýšlel nad warnem, aby si autor uvědomil, že není v pozici, kdy by měl ostře komentovat vše, co vidí na fóru, mohu souhlasit s některými body, s některými zase ne.

Takový menší fun-fact, do Helper Teamu jsem se dostal po dohromady tak jednom měsíci RP, zohledním-li svou tehdejší aktivitu a pauzu, jíž jsem si od Skima dal. Po následném přijetí AT jsem byl povýšen na GA po dvou měsících od přijetí. A troufnu si říct, že jsem byl a dodnes jsem komunitě přínosný. Na základě tohoto argumentu bych hráče jistě neodsuzoval.

Přesto však musím zastat názor, že bych v tvém případě měl ještě chvíli počkat, byť tedy to velké halo s VIP skiny považuji tak nějak za vyřešené, jelikož tě za to komunita sama dostatečně vytrestala, nemám stále jistotu, že bych tě bez dohledu měl pustit reprezentovat server s modrou kravatkou. Samozřejmě se mohu mýlit, přesto je rozhodnutí o přihlášce mým výhradním právem a věř mi nebo ne, jsem přesvědčitelný.

Ještě nějakou dobu počkej, ukaž nám, co v tobě je, a pokud to bude opravdu přínosné a utvrdíš nám v tom, že současnost je jen dočasným zkratem, rád ti vyhovím.

Díky za pochopení a přeji hezký zbytek dne.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~76