Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - TraneCZ


TraneCZ

Hráč

15
24.6.2023 12:16, naposledy upraveno 24.6.2023 12:18 uživatelem TraneCZ

Přezdívka: TraneCZ

Věk: 15

Zkušenosti: Mám velké zkušenosti s pozicí helpera na ostatních serverech, taktéž mám hodně zkušeností s vašimi příkazi na vašem serveru mám odehráno něco kolem 850 hodin dost často pomáham nováčkům a to nejsem helper občas se na něco zeptám do /hc a pokud vidím že se tam také někdo ptá a helper neodpovídá tak mu poradím já.

Komunikační dovednosti: Jsem klidný a trpělivý člověk a hodně extrovert tudíž mé komunikační dovednosti jsou dosti dobré píšu dost spisovně hlavně když se jedná o nějakou přihlášku či o pomoc hráčům píši i dost rychle a komunikuji s ostatními tak jak oni se mnou.

Mám čas: mám čas skoro pořád na serveru jsem více než dost nejvíce času mám o víkendu či o prázdninách

Další informace o mně:

Mé jméno je Dominik je mi 15 let jsem narozen v roce 2007 a žiju v jihočeském kraji mám bratra a miluji svou rodinu. Mám mnoho přátel. Jsem velmi trpělivý, hodný, slušný a vstřícný člověk mám rád poznáváni nových lidí. Rád hraju počítačové hry konkrétně MTA: SA na serveru Skimo taktéž rád jezdím na skateboardu, kreslím graffiti, chodím ven a bavím se s lidmi. Většinu času trávím doma pomáhání rodičům a starání se o bratra. Na svůj věk si myslím že jsem dost šikovný a proto chci zkusit být helperem i na vašem serveru i když mám dosti vzácnou historii na vašem serveru. K lidem se chovám tak jako oni ke mě samozřejmě když budu helper tak na to budu brát ohled. Děkuji za váš čas a předem děkuji za odpověď s pozdravem TraneCZ nebo-li Dominik

25.6.2023 18:28

Ahoj, upřímně mě mrzí, že se hlásíš do týmu, kde si ani nepřečteš podmínky pro přijetí. Je to silně vypovídající o záměrech tvé osoby, které jistě nejsou v rozšíření povědomí o portále a všech úskalích své potenciální práce v našem týmu. Kdyby ano, obětoval bys pár minut přečtení podmínek a zjistil bys, že toto je dost velký problém:

Budu tě muset zklamat, nemohu tě mezi nás vzít.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~33