Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Jablkoo


25.6.2023 02:26

Přezdívka: Jablkoo

Věk: 16

Zkušenosti: Z mé strany je mám dobré, momentálně působím na menším RP projektu jakožto administrátor a zkušeností jsem nabral celkem dost.

Komunikační dovednosti: Mé komunikační dovednosti nejsou na úrovni protože jsem introvertní typ.. což mě mrzí a taky to přenáším do RP, jak již jsem zmiňoval působím na jednom RP projektu jakožto administrátor což mi hodně pomáhá s komunikací s ostatními hráči a za což jsem rád, taktéž už to tak extrémně nepřenáším do RP a začalo se mi v tom dařit a nejsem tak tichej v přítomnosti ostatních hráčů. Moje gramatika není až tak výborná sem tam udělám pravopisnou chybu. domluvím se Česky i Slovensky a porozumím Angličtině i když ne moc dobře. Jsem schopný jít do voicu jak na Discordu tak i na Teamspeaku většinou jen s lidmi který znám málo kdy chodím do voicu z někým s kým se nebavím.

Mám čas: Čas mám prakticky každý den jak v týdnu tak i o víkendu. V týdnu od 15:00 - 16:00 do 22:00 a i déle.

Další informace o mně:

Jmenuji se Petr pod přezdívkou Jablkoo, je mi 16 let a studuji v oboru Opravářské práce. Ve volném čase tedy po příjezdu ze školy převážně hraji MTA či někdy ETS2, jak již jsem zmiňoval jsem introvertní typ a dělá mi problém si hledat nějaké kamarády a tak podobně, většinu volného času trávím na počítači ale 4x v měsíci chodím na brigádu takže nejsem furt doma, což mi taky dost pomáhá v utlačování introverta. Snažím se pomáhat a radit ostatním když to vím nebo umím. A upřímně na rovinu nejsem ten typ co píše slohovky takže toho moc o sobě nenapíšu.. Přihlášku si podávám z důvodu že bych chtěl pomáhat ostatním hráčům když to půjde a taky ze zkušeností, na Skimu mám nahráno přes 1800 hodin možná i více a chtěl bych zapracovat na mé "vlastnosti" introvert a překonat jí tím, že bych radil či zaučoval nováčky s modrým jménem na serveru. Na Skimu jsem aktivní přes rok a za ten rok jsem nasbíral 5 banů což jeden byl omyl ze strany Samíka který už členem AT není.. Nejsem na ty bany hrdý a plně jsem si uvědomil mojí chybu.. můj nejdelší ban byl 14 dnů za mojí hloupost když jsem jednomu hráči zmínil v PM název jiného serveru.. v té době jsem nevěděl, že v pravidlech je napsáno, že je zakázáno dělat na serveru jakým si způsobem reklamu na jiný server či ho propagovat. Těch 14 dní bylo dost na to abych si v hlavě srovnal co jsem udělal zle a ponaučil se. V momentální chvíli se snažím dávat pozor na porušování pravidel a sám když jsem svědkem porušení pravidel tak je nahlašuju pokud k tomu mám důkaz.

26.6.2023 10:47

Ahoj,

ač jsem rád, že sis s žádostí dal práci, a současně s tím bych ti i rád vyhověl, obávám se, že v současné chvíli to nebude možné.

Pročti si prosím podmínky pro přijetí a zkus to znovu po jejich splnění. Díky za pochopení.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Adaamekk

300Kč včera v 15:54

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024