Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - GrimBlack

GrimBlack

Hráč

1
20.7.2020 16:05

Přezdívka: GrimBlack

Věk: 24

Zkušenosti: Příkazy + HL.Admin + Majitel serveru

Komunikační dovednosti: Český jazyk rodilý mluvčí - jsem velmi klidný člověk nenechám se nikdy naštvat hlavně jsem přátelský člověk.

Mám čas: v pracovní době 3H poté práce na 3H a pak zase mohu do hry 3H , když mám volno tak 24H bez problému.

Další informace o mně:

Momentálně mám v MTA tak přibližně odehráno celý svůj život celkem v MTA všech serverů 3,000 Hodin jelikož RP velice zbožňuji. Jsem sportovní typ člověka také velmi klidný a komunikativní přátelský , bohužel se hlásím pouze na support abych si odzkoušel jaké to je být v MTA ARTHEONU a poté ve vaší volbě se můžete sami rozhodnout zda-li jsem hoden na lepší pozici , chci pomoci serveru aktivitě a reportu jelikož moc AT tam není tak chci udělat radost každým hráčům co to jde aby nemuseli čekat na reporty. Za mě jsou vždy spokojení hráči prvním místem. Děkuji určitě mohu odpovědět i na více informací pokud vás něco zajímá. Přejí krásný den.

Lofanek

Hráč

34
20.7.2020 16:24

Ceníme tvoju ochotu stať sa členom AT, avšak momentálne neprebieha žiadny nábor na túto pozíciu.

20.7.2020 16:49

Ahoj, je mi to ľúto ale momentálne neprebieha nábor do Artheon AT.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.