Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Daniel2002


Daniel2002

Hráč

6
14.7.2023 21:35

Přezdívka: Daniel2002

Věk: 21

Zkušenosti: Byl jsem asi 3 měsíce Administrátor na jiném již zesnulém serveru. Poté asi půl roku Administrátorem na majitelem zrušeném serveru Royal Crown RP. A rok helperem na serveru SAPDFR.

Komunikační dovednosti: Čj, Aj-domluvim se plynule.

Mám čas: V podstatě skoro každý den. protože mohu hrát i v práci.

Další informace o mně:

Zdravím, Je mi 21 let jsem z Prahy a chtěl bych se dostat do AT na Skimu. Vím že jsem měl pestrou minulost ale opravdu jsem se změnil. Lituji svých tehdejších činů a chci dokázat že je ze mě normální a slušný člověk. Znalosti jsem nějaké pobral z jiných serverů a z jiné platformy (FiveM). Byl bych vděčný za alespoň 1 šanci. Mluvím plynule Česky a Anglicky se také velmi dobře domluvím jelikož v práci mluvím hlavně anglickým jazykem. Předem děkuji za odpověď a všem přeji hezký zbytek dne.

Jackal

VIP

46
14.7.2023 21:41

Vážně si myslíš, že je vhodný PŘESNĚ MĚSÍC po udělení unbanu si podávat přihlášku do HT? Ale notak...ofc nesouhlas <>

18.7.2023 08:43

Ahoj,

jak říká, byť poněkud povrchně, Jackal, není úplně vhodné si podávat přihlášku do HT, když ti před chvilkou skončila perma. Mimo jiné u tebe napočítám 24 trestů, to je samo o sobě vypovídající o tom, že k nápravě nemuselo dojít. Co mě však děsí snad nejvíce, tak jsou zkušenosti z FiveM, kterými se honosíš. FiveM a MTA jsou dvě odlišné platformy a moc dobře jistě víš, že většina praktik z FiveM tady u nás neprochází, protože si zakládáme na hodnotném RP. Nikterak neodsuzuji, pouze na první místo stavím zkušenost v řádu stovek hráčů.

V současné chvíli nemohu a nechci vyhovět tvé přihlášce, dej tomu mnohem více času a dokaž komunitě, že máš co nabídnout.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~41