Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UnPerma


neznamy#8843

Smazaný účet

11
24.7.2023 12:55

Ahoj!

Zdravíčko dnes by som tu chcel rozobrať jednu vec a tým aj požiadať o Unpermu. Co sa vlastne stalo? Klasický večer kúpil som si glock a s kamarátom som sa dohodol ze pôjdeme na nejaký kamionik. S kamarátom už niesom v kontakte. Išli sme do LV tam sme si vyhliadli jeden kamión. Otvoril som okno a raz som mu strelil do kolesa. Zrazu nabehol 2.kamión ale tento raz so zbraňou glockom. Zopár krát po nás vystrelil tak sme zareagovali tak ze sme taktiež začali strieľať po 2.kamione. Po chvíli mi došli náboje. Rozhodli sme sa ze palime preč. Až keď sme si všimli ze nás prenasledovalo nejaké BMW. Keď sme ho ztriasli išli sme po moje auto ani som do neho nesadol a už mi priletel ban pernamentny za DM. Veľmi som to nepochopil tak som si to nahal v hlave ale stále som to moc nepochopil. Berte to ako prosbu o vysvetlenie a zároveň prosbu o Unban. Následne by som s vami chcel podpísať ze nebudem robiť silný ilegal tým myslím kropky atď. Za tu dobu si ani nepamätám od koho som dostal ban ale zdá sa mi ze to bol @Phobios. S pozdravom višňová Kofola. 

24.7.2023 21:21

Ahoj! 
Než se ti dostane odpovědi, tak si můžeš přečíst mezitím tento příspěvek od Holuba.

ŽÁDNÁ UNPERMA (ANI UNPERMANENT) NENÍ K SAKRU!

Přeji hodně štěstí a brzký unban. (nikoliv unpermu)

26.7.2023 08:39

Ahoj, tady jsi v žádostech o unban, nezahlcuj je prosím nějakými "unpermu" pojmy, stále nechápeme, co tím hráči myslí. Pokud si chceš sepsat žádost o unban, go for it.


Powered by LeoSight IFS
LT~30