Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Holysek.


neznamy#6706

Smazaný účet

18
25.7.2023 00:07

Zdravím dnešním dnem jsem zase nespokojený s chováním admina Holysek, dnes jsem řešil kropení u bellevilu borci měli semnou problém a nakonec mi někdo řekl od koho je BMW když příjdu k BMW najednou vidím jak mě borci shootí totální zero tolerance, sotva odejdu z interiéru a najednou kropka. Odezva od admina? Není to zero tolerance pokračujte v RP, když se zeptám na důvod kropky odpověd je "máš to vědět sám ne?" omlouvám se ale toto mi nepříjde normalní. Když si žádám o vysvětlení kropky tak mi admin může vyhovět ne? nemusí mi hned psát máš to vědět. a následně mám report uzavřen a po chvilce mám kill, Takto se řeší reporty? za mě negativní.


Verdikt:
Jsem s adminem nespokojený z důvodu chování u reportu, a následně s jeho zpětnou vazbou. '


25.7.2023 00:12

Zkus sem poslat logy a bude to lepší, než tu psát něco co není pravda. 😞 Nebudu se k tomuto nějak více vyjadřovat, prostě jsi naštvaný, že jsem ti vyřešil report, tak jak jsem měl, no celkem normálka. 

25.7.2023 00:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

nnRayy

Hráč

29
25.7.2023 00:56, naposledy upraveno 25.7.2023 00:57 uživatelem nnRayy

Ahoj, 

já se Ti sem vyjádřím, já jsem ten, co po tobě střílel.  Co se týče té Zero-Tolerance, to nemyslíš vážně, ne? Vyšel jsi z Bellevilu, dal jsem Ti chvíli, ať dojdeš k vozidlu a potom začal střelbu, to si zde doložím screenem.

 

 

Dále, že nevíš za co jsem tě postřílel? Já Ti tady na to klidně odpovím. Přibližně před týdnem jsme spolu měli IC konflikt, kde jsi na nás vytáhnul po nějaké interakci glocka a nechali jsme to plavat. Náhodou jsme se včera v IC světě potkali, kde jsme začali konflikt my, začali jsme ti vyhrožovat, že ti rozbijeme auta a ty jsi nám začal vyhrožovat PSA, v tom případě jsme tě začali sledovat po tvé provokaci. Poté, co jsme do tebe nabourali, tak tvůj kamarád volal PSA, kvůli Vám mě sebrali PSA a ICčkově jsem si odseděl trest, který byl myslím dvě hodiny, plus k tomu jsem příšel o svého glocka s dvouma zásobníky. Třetí důvod, dneska jsme tě zase potkali a začala tvoje IC provokace, opětovně natáčení nás IC, vybržďování, to se nám přestalo líbit a učinili jsme takhle. Tohle jsou tři důvody.

Další věc, tvoje neustálé porušování Pravidla 1., začal jsi mi vypisovat PMka, pěkně arogantní PMka. Dám sem příklad, zda ti tohle přijde normální.

Tohle mi nepřijde úplně normální, tobě nejspíš ano.

 

25.7.2023 08:52

EXCERPT

Stížnost (dokonce obsahující samotný verdikt) se zabývá nespokojeností podatele s řešením reportu ze strany Holyska. Není úplně jednoznačné, zda si stěžuje na jeho přístup anebo na to, že podateli nebylo vyhověno dle očekávání.

Ze slov, která se však dočítáme v původním textu, lze pochopit, že chtěl hráč zprvu vyřešit zero-tolerance ze strany střelců, to však Holysek (a později i samotný střelec) popírají.

Spoiler
K situaci by bylo vhodné dodat nějaké video, které soudě dle screenu v komentáři hráči zřejmě mají. Poprosím tedy na Discord dzardys anebo na e-mail dzardys@leosight.cz, při řešení jej přepošlu SedliXovi.

Hráč si téže žádal o důvod střelby, čímž by pravděpodobně mohlo dojít k metabaitingu, protože by následně vznikla obrovská pravděpodobnost, že by se situace dostala do hráčova IC povědomí, byť by na důvod nemusel sám od sebe přijít. Anebo také mohl, RPil-li by sebereflexi. Což dle slov střelce (nnRayy) není právě tento případ, přesto by se však opět hodily nějaké důkazy.

Ze současně dostupných informací nevyplývá jakékoli porušení ze strany střelců ani Holyska, přinejmenším já to tak vidím.

Spoiler

Pro jistotu přiložím původní znění stížnosti plus odkaz na dodané logy.

Dodané logy

 

25.7.2023 18:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~49