Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban od @Puding


bobcus25

Hráč

17
27.7.2023 15:26

Ahoj, dnes jsem dostal permu protože mi kamarád posílal finanční častku jednoduše Alt to Alt 

Je mi to líto že se tohle stalo jsem si vědom toho co jsem udělal častka byla cca 400tisíc 

Zajímalo by mě kdyby mě puding mohl pustit do hry je mi jasné že do 2-3 měsícu to nebude ale zkouším napsat tuto žadost proto že mi na skimu zaleží je to zatím nejhranější server a nejpropracovanější na cz/sk mta sceně na serveru mě baví hrát a rpit vím má historie je hodně obsáhlá toto je muj 2 perma ban díky za odpověd @Puding

EminemEvil

Hráč

9
27.7.2023 16:59

 

Ak by ti na skimu záležalo nerobíš to čo si urobil, len si uži ten Ban. Hráči ako ty len ničia celý ten pocit z RPnia, ak chceš ty alebo tvoj kamarát peniaze jednoducho to urob tak ako by si to urobil irl, ak si lenivý pracovať poctivo tak žobri na ulici.

bobcus25

Hráč

17
27.7.2023 17:33

Zrovna s penězi ja problem nemám kdyby si veděl kolik mam peněz a jak dlouho pracuju tak tohle nepíšeš jsem si vědom co jsem udělal.

Kikin

Hráč

26
27.7.2023 23:30

Ahoj @bobcus25

Altovat ať už i blbej sendvič je proti pravidlům. To musíš uznat sám. To pravidlo tam je z nějakého důvodu, dokonce i A2A systém tam je. Možná se ti povedlo s kamarádem najít skulinu v systému, ale to se Vám moc nevyplatilo. Z vlastní zkušenosti vím, že se to nevyplácí a nemá to sebemenší význam.

Je léto, jdi si užít venek, přátele a letní večery, dokud ještě jsou.
Pokud nebudeš dělat potíže portálu (ať už kdekoliv) a v klidu počkáš pár týdnů/měsíců, myslím si že by jsi Unbanu dosáhnout mohl. Hlavně nespamuj PMka adminů a zbytečně na svůj ban/žádost neupozorňuj na discordu. A prosím, hlavně nebuď "produktivní" po udělení permabanu, jako to dělali někteří. (Myšleny rady hráčům apod., kteří často radili hráčům třeba zle. - Neříkám že by jsi to měl dělat, jen menší prosba z mé strany.)

A když nemáš problém vydělat peníze na skimu, tak jsi je neměl Altovat.
Avšak stalo se, není důvod ti to pořád omývat před obličejem. Jsme lidi a ti chybují.
Držím palce s unbanem, ale rozhodně né hned po udělení. Promysli si zatím strukturu žádosti a to, v jakém duchu jí budeš v budoucnu podávat. Pomůže ti v tom třeba tento návod od Dzardyse: klik 
Užívej léto a přeji ti hezký zbytek dne.

1.8.2023 11:47

Ahoj, jak sám říkáš o unban by sis měl říct nejdříve za 2-3 měsíce. Porušení bylo u tebe i u tvého kamaráda poměrně rozsáhlé. Víc asi není třeba říkat, zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~45