Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Matyas1298


Matyas1298

Hráč

3
1.8.2023 08:57

Přezdívka: Matyas1298

Věk: 14

Zkušenosti: bývalí administrátor na jednom serveru

Komunikační dovednosti: dosti velké

Mám čas: jsem aktivní skoro furt

Další informace o mně:

Něco o mě: Na skimu mám nahráno něco okolo 130 hodin a mám v plánu mít o hodně víc. Být helprem by mě hodně bavilo. Mám udělané speciální zkoušky z aj takže umím velice dobře anglicky. Česky a slovensky umím samozřjmně taky velice dobře.Jsem spolehlivý kdybych něco nevěděl rychle se doučím rád se ućím od starších a zkušenějších lidí.Jsem aktivní furt jen občas kratší přestávky nebo když něco rodiče potřebují. Chtěl bych se stát helprem u vás protože často není nikdo z helprů a adminů online. A to mě občas štve že čekám hodně dlouho na report než mi ho někdo vyřeší. A proto bych furt řešil reporty. Co bych tam dělal: šel bych příkladem hráčů, řešil bych report co mi admin přiřadí, kontrolování hráčů a jejich hraní. Když by jste něco potřebovali udělat tak se samozřejmě budu snažit co nejrychleji a nejlépe jak umím udělat. Byl bych mega moc rád kdyby jste mě přijali klidně jen na zkušební dobu a kdyby jste se mnou nebyli spokojeni není problém ukončení ale doufám že bych helprem zůstal.

1.8.2023 14:23

Ahoj.

Byť jsem rád, že jsi projevil zájem o členství v HT, v tvé přihlášce máme hned několik nesrovnalostí.

Komunikační dovednosti: dosti velké
Samo o sobě to nevypovídá prakticky o ničem, ale nepovažuji to za jakkoli podstatnou informaci, která by měla ovlivnit celou přihlášku

Speciální zkoušky z anglického jazyka jsou sice skvělou výhodou do budoucna, přesto u nás zůstanou nevyužité, protože jak jistě moc dobře víš, náš portál se zaměřuje na československou komunitu hráčů.

Česky a slovensky umíš taky velice dobře, přesto napíšeš, že jsi bývalí administrátor na nějakém serveru. Za to se ti samozřejmě nechci posmívat, nicméně na tom možná nebude úplně tolik pravdy, jak sám tvrdíš. Ale ani to není nic, čím bys tolik ovlivnil samotnou přihlášku.

Chceš jako helper řešit reporty, přesto členové HT nejsou k tomuto úkonu kompetentní, pakliže jim ten report nepředá nějaký admin. A při aktuálních helperských právech i nadále zůstává většina reportů v kompetenci AT. Zkušenost s čekáním na report nás samozřejmě mrzí, přesto věříme, že se to brzy opět srovná.

Zkušební dobu v rámci HT nevedeme, je to zkrátka "na první dobrou" a buď to jde, nebo to nejde.

Tolik k nesrovnalostem, které bychom si měli před verdiktem vyjasnit. Samotný verdikt pak pospolu s obsahem přihlášky zakládám na podmínkách, které v aktuální době nesplňuješ.

Podmínky si pročti, pevně věřím, že pak pochopíš, proč tě přijmout nemohu.

Přesto děkuji za projevený zájem a přeji ti mnoho úspěchů a zábavy na našem serveru.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~38