Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - XirexCZE


bit

Hráč

49
31.7.2020 00:31

Přezdívka: XirexCZE

Věk: 14

Zkušenosti: Skoro žádné, ale rád se přiučím

Komunikační dovednosti: Čeština, slovenčina a dobře anglicky

Mám čas: Jsem dost a často aktivní.

Další informace o mně:

Čau! Jsem Pepa, ale většina mě tu zná jako Pepík. Je mi 14 let a někdy nejsem normální :). Chodím stále na základní školu, nesportuju, jsem introvert. Rád hraju Minecraft, GTA: San Andreas, Call of Duty: Modern Warfare (1-3) a někdy si i rád zahraju nějakou vizuální novelu (Např. Doki Doki Literature Club nebo Nekopara). Jak jste si mohli všimnout podle toho že si rád zahraju Nekoparu (Nebo podle toho co píšu na Discordu :)) tak jsem novej ve weeb komunitě. Rád sleduju i seriály a jakýkoli doporučený anime pokud se mi líbí. Mezi seriály mám rád např.: The Punisher, Daredevil, The Walking Dead nebo Breaking Bad. V kategorii anime mám rád asi jediný anime který jsem dokoukal do konce a to je Nekopara a High School DxD :logan:. Doufám že budu přijat. (Ne jako minule :logan:)

31.7.2020 00:38

Zamítnuto - současně je otevřen nábor pouze na pozice MC Helper, MC Moderátor a MC Administrátor. Počkej, až bude vyhlášen nábor na globální pozice.


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo