Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban případně vysvětlení


llachtanek

Hráč

1
3.8.2023 13:54, naposledy upraveno 3.8.2023 14:13 uživatelem llachtanek

Dostal jsem ban na jmeno Steve Wade a RP hraju uz par let nevím jestli se neco změnilo ale dostla jsem ban nonfearrp a další.....ale nechápu proč vytahl na mě Pistol když jsme se srazili autama a chtěl mi dát normálně KOS jestli se nic nezměnilo tak píšu správně a žádám o unban a jestli jsem něco nepochopil poprosil bych vysvětlení a popřípadě se omlouvám za moje chyby.

Nechci prijit o zabavu co na tomto serveru je a přijmu klidně i zaučení.

3.8.2023 15:58

Ahoj, @llachtanek, když na tebe někdo míří zbraní, je potřeba podle pravidel RPit fear. Máš strach ze smrti a děláš to, co po tobě útočník požaduje. Né jako si to udělal, že si se na to vykašlal a pak dokonce z místa odjel. 

Vzhledem k tomu že je to tvůj první ban, odpykal sis třetinu a jsi na serveru nový, pustím tě do hry. Ale přečti si prosímtě pravidla zde, zejména tedy pravidlo číslo 10. A budu rád když si po napojení do hry, požádáš v /hc o zaučení. 



Powered by LeoSight IFS
LT~23