Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Vývojář - Ambrosius


Ambrosius

Hráč

2
27.7.2018 14:47

Přezdívka: Ambrosius

Věk: 20

Zkušenosti: Menší zkušenosti jako admin/Supportér ale rád se přiučím a hlavně pomůžu

Komunikační dovednosti: Čeština,slovenština, Trošku Anglicky, malinko Německy.

Mám čas: Chodím do práce na 3směný provoz. Ale každý den aspoň 3 hodinky si vždy najdu.

Další informace o mně:

Jmenuji se Tomáš O. Je mi 20 Let na Skimu jsem hrál už dřívě bohužel se něco pokazilo tak vše šlo ke dnu. Celkově MTA mám docela rád ale poslední doboou už nehraji tak často. Z důvodu velmi mnoho neprofesionálních serverů. Proto bych chtěl pomoc ve vývoji tohoto serveru který jíž znám a vím že by zase mohl být na špičce jak dříve. Jsem nekonfliktní člověk. Každého si dokážu vyslechnout a když mohu tak poradit. Vždy se k něčemu novému rád přiučím. Dříve jsem se jmenoval na SKIMU Thomas Exe. Někteří mě určitě znají. :) To je odemě asi tak vše. Kdo mě zná dokáže říct více. :)

9.8.2018 17:56

I když nerad, tuto přihlášku zamítám. Nevím jaké servery jsi před Skimem střídal, ale nevěřím ti v současné době dostatečně na to, abych ti byl schopen svěřit své znalosti. Hold lidi do vývojového týmu si vybíram já a doufám, že to pochopíš. Navíc se obávám, že bys na to měl málo času, jelikož naučení vývoje i samotný vývoj sežere opravdu, ale opravdu hodně času.


Powered by LeoSight IFS
LT~18