Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Džardyse

Adlonosram

Hráč

12
16.8.2023 00:19

Dostal jsem nejdelší Ban z 3 lidi. Jednalo se o @Jakubmach a ten další neznám, ale hovořím o tom že Jakub (Nick erb) dostal nejkračí, žádný statu nic úplně pohoda. Tamten další v té Audi A8 modré barvy tak ten asi 10min krvácel a dostal 12h. A já dostanu 1den a 6h za to že jsem alespoň něco vymyslel co by mohlo i být reálné a já schytám největší bídu. Tím pádem vidím že alespoň nějaká snaha je k ničemu protože když nic neudělám tak dopadnu lépe než když se o něco budu snažit. Jestli se ti nelíbil můj status z té nehody, chápu ale proč já když jsem něco napsal tak bych měl schytat největší bídu. Takže prosím o unban nebo o zkrácení trestu alespoň o den nebo půl dne. Pokud jsem napsal stížnost na špatného člena AT tak se velice omlouvam. Doslech jsem se že jsem dostal BAN od tebe. Díky za pochopení.

16.8.2023 00:23

Ano vše dává smysl,ale já jsem neměl ( inj ) nic.Mel jsem zaply pás a helmu.

16.8.2023 00:25

Já asi nechci číst celý obsah. Podáváš si stížnost, ale žádáš mě v ní o unban a tu stížnost v tom nevidím. Vyber si, co chceš…

Adlonosram

Hráč

12
16.8.2023 00:30

Díky za rychlou odpověď. Ano chtěl bych unban ale vím že se ti můj status nějak moc nelíbil takže když to bude možné budu rád. Protože myslím že den a 6h jsem si za aspoň nějakou snahu nezasloužil.

16.8.2023 08:31

Svou největší bídu jsi obdržel na základě četné historie banů, nic víc v tom nehledej, a skutečně neshledávám po dopravní nehodě status "bolest zad" jako jakkoli adekvátní RP. K unbanu se vyjadřovat nebudu, podal sis stížnost, jejím účelem je řešení situace ze strany vedení, tím pádem jsou mé ruce v tomto případě svázané. Chceš-li řešit svůj unban, adresuj mi žádost o unban.

30.10.2023 18:26

VERDIKT

Bany vyměřujeme nejenom dle vážnosti prohřešku, ale také dle historie trestů a dalších ukazatelů. Domnívám se, že Dzardys v této věci nepochybil. Stížnost působí spíše jako žádost o unban. Tvá historie k dnešnímu dni čítá 14 banů, tento trest byl udělen po většině z nich. Délka trestu je naprosto férová.

Tím považuji stížnost za vyřešenou a uzavírám ji. @Adlonosram @Dzardys