Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozdávanie bezdôvodne bany


TOSHIBA

Hráč

4
16.8.2023 13:44

Zdravím

Chcel by som vyriešiť jednú vec ohľadom RolePlay na serveri skimmo.

Zhruba po 2-3 mesiacoch som sa prihlásil na tento úžasný server čo musím pochváliť skvelá komunita, skvelé nápady,práce pre postavy, vozidlá skoro všetkých druhov.

Veľmi rád RP-im na tomto serveri lenže raz za čas mi odíde chuť to zapnúť , keďže bezdôvodne dostanem Ban na 8-12 hodín.

Napríklad včera som to chcel zapnúť po tích 2-3 mesiacoch,rpil som zarábal som pre svoju postavu potom som to vypol.

Dneska to chcem zase zapnúť a pozerám vyskočí mi ikonka odpojené:seriál je zabanovaný, dôvod MetaGaming (12hodin) .

Tak to nechápem a chcel by som to vyriešiť a dúfam že tá snaha tam bude .

Vopred ďakujem členom A-teamu.

Zeintar

Hráč

49
16.8.2023 14:26

Ahoj,

máme tady sekci s názvem "Žádosti o unban", kde si můžeš požádat o unban, či vysvětlení, co jsi třeba provedl špatně. Bany "za nic" se tu skutečně nedávají, něco jsi musel zkrátka porušit. Pokud si nejsi svou znalostí v oblasti pravidel jistý, vždy si můžeš zažádat o zaučení naším helperem v /hc.

19.8.2023 02:05

VERDIKT

Protože obsah tohoto příspěvku nevyhovuje standardům stížností, dovolím si jej zamítnout ve smyslu stížnosti. Tvá zkušenost nás samozřejmě mrzí, přesto však můžeme s věcí pohnout až ve chvíli, kdy budeš postupovat dle Zeinova tvrzení.


Powered by LeoSight IFS
LT~31