Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na @Keksik


Memphis

Hráč

6
30.8.2023 01:23, naposledy upraveno 30.8.2023 01:39 uživatelem Memphis

Zdravím dnes večer sme vykrádali banku a plán bol následovný:

Prídeme na motorke, budeme vyjednávať s PSA a odchádzame najlepšie bez streľby.

Všetko išlo podľa plánu držali sme rukojemníkov ja som otvoril všetky sejfy a nakladal som veci do motorky.

Tu sa na nás zrazu teleportoval @Keksik a povedal nám že máme dať motorky hneď von inak “nám hneď priletia bany“. Tak sme aj urobili vyšli sme von ale kedže sme už všetko mali naložené a prišlo len 1 PSA auto tak sme boli v tom že môžeme odísť. Tak sme sa dali do úteku. Celú dobu počas toho ako sme utekali nám nikto nič nepovedal a až po tom ako sme predali vrecia s peniazmi tak sa na mňa teleportoval @Keksik. Napísal som do LocalOOC že čo sa deje a bez odpovede mi dal hneď ban. Ide mi o to že počas úteku nám nič nepovedal, a pri tom keď sa vyjadril že máme ísť okamžite von tak sme si mysleli že už môžeme odísť normálne. Tu však v mojej žiadosti písal Keksik že to myslel tak že si máme dať motorky pred banku a pokračovať v RP. Ale my sme už žiadne RP nemali lebo sme boli pripravený odísť.

Posielam aj moju žiadosť pre nejaké bližšie info k incidentu: https://leosight.cz/forum/topic/16051

 

Ďalej by som chcel ešte raz upozorniť na to že nikde nie je žiadne pravidlo o tom že sa do banky s motorkou ísť nemôže. A ďalej to že to tak robí kopa ľudí a sú bez trestu. Už sa mi dokonca stalo aj to že sme boli ako rukojemníci a zhodou náhod mal vykrádajúci tiež motorku a vykradol banku sám. Mne ide hlavne o to že som nemal ako vedieť že to je zakázané a zbytočne máme teraz aj s @Michalinno zápis v histórii a pritom ostatný hráči sú bez ujmy. 

 

Návrh na vylepšenie:

Spraviť pravidlo o zákaze vstupu s motorkou do banky/pripísať tento zákaz k už existujúcemu pravidlu.

 

A ešte taký detail. Strašne mi vadí že keď sa niečo takéto deje tak sa to väčšinou rieši tak že admin dá hneď ban a tu to končí. Viem že ste vyššie postavený ľudia a ste autority a máte posledné slovo ale aj tak. Keby sa to rieši tak že sa dá hráčovi priestor sa vyjadriť tak to spríjemní hranie hráčom aj vám a nemusíte potom odpisovať tu na fóre. Pochopím prípady keď je hráč na 100% vinný alebo bol naňho podaný report s dôkazným materiálom. Ale som zastánca toho že toto je jedna z tých sitácii kde mi Keksik mohol dať priestor na vyjádrenie.

 

Hlavne nechcem aby tento príspevok vyznel nejak arogantne alebo proti vám. Len ma štve že sa toto stalo už nespočetne veľa krát a dokonca ja sám som to videl už zo 2-3krát na vlastné oči. A toto bol náš druhý pokus o vykradnutie banky s motorkami a prvý krát nám na to nikto nič nepovedal. 

Zoberte si že teraz som tu musel spisovať takúto žiadosť, budem mať zápis v histórii, a ešte ani nemôžem hrať.

Zhrnutie sťažnosti: Keksik sa nevijádril/a dostatočne k danej situácii 

 

30.8.2023 08:11, odstraněno 30.8.2023 22:31 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
31.8.2023 12:39

Přemístěno do správné sekce.

Stížností se budeme brzy zabývat.

31.8.2023 17:34

Já se tedy k tomuto vyjádřím  než se to tu rozjede. 

taky jsem nikde nevyčetl nic o tomto pravidle kde by bylo psáno cokoli o parkování motorky uvnitř banky během vykrádání ( a pokud se chce kdokoli z AT bránit že to je v rozporu se zdravým rozumem, fajn... Tak už rovnou banujte hráče jen za to že se tu banku pokusí vykrást, už jen to člověk se zdravým rozumem neudělá) 

Následně se ještě vyjádřím k tomu co zde na fóru nedávno psal @Keksik

Pokud tedy si myslíš a jsi přesvědčen o oprávněném banu tak ti nijak neberu tvůj úsudek ale apeluji na budoucí řešení podobných reportů z druhé strany a to konkrétně Ilegální kdy členové PSA zabarikádují kompletně všechny výjezdy a rozhází všude "spike".

Jak jsi na výše uvedeném screenu uvedl, je to hraní na win. Tudíž banu hodné 🙂

6.9.2023 18:52

EXCERPT

Stížnost se zabývá nespokojeností s uděleným trestem ze strany Keksika, kdy mělo dojít k vykrádání banky a naši loupežníci si zaparkovali motorku do banky. Ačkoliv to taktéž nerad vidím, je zásadní rozdíl si zaparkovat motorku do banky, když si jdu vybrat peníze legálně, a když si je jdu vybrat nelegálně - banku jdu vykrást. Údajně mělo jít o hraní na win, oblíbený pojem, který se dá shrnout pod zero-tolerance anebo pod pravidlo 0.


Spoiler
Není to úplně optimální situace, většinou takoví motorkáři narazí na spoustu provozních problémů, přesto je to jejich volba, se kterou se během elpas (LP - loupežné přepadení) setkáváme poměrně často a byť jsme se to snažili v minulosti regulovat, nakonec v tom hráči dostali volnou ruku. To, jestli se následně vybourají nebo najedou na zastavovací pásy, je už zkrátka jejich problém, za který si ponesou další následky v IC světě. Já osobně toto nebanuji, byť to taktéž nevidím zrovna dvakrát rád.
3.10.2023 16:42

VERDIKT

K situaci jsem si před pár týdny sepsal excerpt, pojďme ji ale finálně vyřešit.

Celou situaci jsem nejednou s Keksikem probral, včetně doložení svých tvrzení, a pobavili jsme se o nějakém případném řešení. Ačkoli není úplně optimální jezdit s motorkou do banky při jejím vykradení především z důvodu možných následků, je to něco, co zakazovat nebudeme. Samo o sobě to na ban tedy rozhodně není, tedy pokud si do banky nejdete jen vybrat. To už je o něčem jiném.

Situace sama o sobě byla ale zajímavá ve chvíli, kdy se ke mně z několika stran dostalo, že součástí vašeho trestu bylo ujetí ve chvíli, kdy vás člen AT požádal, abyste vyjeli ven, tedy uprostřed řešení situace, kdy ostatní hráči čekali, než se dořeší. Ale jak se říká - v pochybnostech ve prospěch oběti. K situaci jsem doteď neobdržel žádný další důkaz a ani nebyla jmenována ve vašich trestech, proto vám oběma tyto tresty smažu z historie.

S @Keksik -em jsme situaci už dopředu probrali a v rámci týmu jsme si ujasnili, jak v takových situacích jednat.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~103

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
8676 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
sqmal

212Kč včera v 20:43

KaiserCrowley

150Kč včera v 19:29

TOMxd

8Kč včera v 17:19

Nejnovější uživatelé
mirkomiri

Registrován 10.5.2024

AntonioCZE

Registrován 9.5.2024

Rytmausz

Registrován 9.5.2024