Zdravím dnes večer sme vykrádali banku a plán bol následovný:
Prídeme na motorke, budeme vyjednávať s PSA a odchádzame najlepšie bez streľby.
Všetko išlo podľa plánu držali sme rukojemníkov ja som otvoril všetky sejfy a nakladal som veci do motorky.
Tu sa na nás zrazu teleportoval @Keksik a povedal nám že máme dať motorky hneď von inak “nám hneď priletia bany“. Tak sme aj urobili vyšli sme von ale kedže sme už všetko mali naložené a prišlo len 1 PSA auto tak sme boli v tom že môžeme odísť. Tak sme sa dali do úteku. Celú dobu počas toho ako sme utekali nám nikto nič nepovedal a až po tom ako sme predali vrecia s peniazmi tak sa na mňa teleportoval @Keksik. Napísal som do LocalOOC že čo sa deje a bez odpovede mi dal hneď ban. Ide mi o to že počas úteku nám nič nepovedal, a pri tom keď sa vyjadril že máme ísť okamžite von tak sme si mysleli že už môžeme odísť normálne. Tu však v mojej žiadosti písal Keksik že to myslel tak že si máme dať motorky pred banku a pokračovať v RP. Ale my sme už žiadne RP nemali lebo sme boli pripravený odísť.
Posielam aj moju žiadosť pre nejaké bližšie info k incidentu: https://leosight.cz/forum/topic/16051
Ďalej by som chcel ešte raz upozorniť na to že nikde nie je žiadne pravidlo o tom že sa do banky s motorkou ísť nemôže. A ďalej to že to tak robí kopa ľudí a sú bez trestu. Už sa mi dokonca stalo aj to že sme boli ako rukojemníci a zhodou náhod mal vykrádajúci tiež motorku a vykradol banku sám. Mne ide hlavne o to že som nemal ako vedieť že to je zakázané a zbytočne máme teraz aj s @Michalinno zápis v histórii a pritom ostatný hráči sú bez ujmy.
Návrh na vylepšenie:
Spraviť pravidlo o zákaze vstupu s motorkou do banky/pripísať tento zákaz k už existujúcemu pravidlu.
A ešte taký detail. Strašne mi vadí že keď sa niečo takéto deje tak sa to väčšinou rieši tak že admin dá hneď ban a tu to končí. Viem že ste vyššie postavený ľudia a ste autority a máte posledné slovo ale aj tak. Keby sa to rieši tak že sa dá hráčovi priestor sa vyjadriť tak to spríjemní hranie hráčom aj vám a nemusíte potom odpisovať tu na fóre. Pochopím prípady keď je hráč na 100% vinný alebo bol naňho podaný report s dôkazným materiálom. Ale som zastánca toho že toto je jedna z tých sitácii kde mi Keksik mohol dať priestor na vyjádrenie.
Hlavne nechcem aby tento príspevok vyznel nejak arogantne alebo proti vám. Len ma štve že sa toto stalo už nespočetne veľa krát a dokonca ja sám som to videl už zo 2-3krát na vlastné oči. A toto bol náš druhý pokus o vykradnutie banky s motorkami a prvý krát nám na to nikto nič nepovedal.
Zoberte si že teraz som tu musel spisovať takúto žiadosť, budem mať zápis v histórii, a ešte ani nemôžem hrať.
Zhrnutie sťažnosti: Keksik sa nevijádril/a dostatočne k danej situácii
Zdravím dnes večer sme vykrádali banku a plán bol následovný:
Prídeme na motorke, budeme vyjednávať s PSA a odchádzame najlepšie bez streľby.
Všetko išlo podľa plánu držali sme rukojemníkov ja som otvoril všetky sejfy a nakladal som veci do motorky.
Tu sa na nás zrazu teleportoval [user:7455] a povedal nám že máme dať motorky hneď von inak “nám hneď priletia bany“. Tak sme aj urobili vyšli sme von ale kedže sme už všetko mali naložené a prišlo len 1 PSA auto tak sme boli v tom že môžeme odísť. Tak sme sa dali do úteku. Celú dobu počas toho ako sme utekali nám nikto nič nepovedal a až po tom ako sme predali vrecia s peniazmi tak sa na mňa teleportoval [user:7455]. Napísal som do LocalOOC že čo sa deje a bez odpovede mi dal hneď ban. Ide mi o to že počas úteku nám nič nepovedal, a pri tom keď sa vyjadril že máme ísť okamžite von tak sme si mysleli že už môžeme odísť normálne. Tu však v mojej žiadosti písal Keksik že to myslel tak že si máme dať motorky pred banku a pokračovať v RP. Ale my sme už žiadne RP nemali lebo sme boli pripravený odísť.
Posielam aj moju žiadosť pre nejaké bližšie info k incidentu: https://leosight.cz/forum/topic/16051
Ďalej by som chcel ešte raz upozorniť na to že nikde nie je žiadne pravidlo o tom že sa do banky s motorkou ísť nemôže. A ďalej to že to tak robí kopa ľudí a sú bez trestu. Už sa mi dokonca stalo aj to že sme boli ako rukojemníci a zhodou náhod mal vykrádajúci tiež motorku a vykradol banku sám. Mne ide hlavne o to že som nemal ako vedieť že to je zakázané a zbytočne máme teraz aj s [user:4983] zápis v histórii a pritom ostatný hráči sú bez ujmy.
Návrh na vylepšenie:
Spraviť pravidlo o zákaze vstupu s motorkou do banky/pripísať tento zákaz k už existujúcemu pravidlu.
A ešte taký detail. Strašne mi vadí že keď sa niečo takéto deje tak sa to väčšinou rieši tak že admin dá hneď ban a tu to končí. Viem že ste vyššie postavený ľudia a ste autority a máte posledné slovo ale aj tak. Keby sa to rieši tak že sa dá hráčovi priestor sa vyjadriť tak to spríjemní hranie hráčom aj vám a nemusíte potom odpisovať tu na fóre. Pochopím prípady keď je hráč na 100% vinný alebo bol naňho podaný report s dôkazným materiálom. Ale som zastánca toho že toto je jedna z tých sitácii kde mi Keksik mohol dať priestor na vyjádrenie.
Hlavne nechcem aby tento príspevok vyznel nejak arogantne alebo proti vám. Len ma štve že sa toto stalo už nespočetne veľa krát a dokonca ja sám som to videl už zo 2-3krát na vlastné oči. A toto bol náš druhý pokus o vykradnutie banky s motorkami a prvý krát nám na to nikto nič nepovedal.
Zoberte si že teraz som tu musel spisovať takúto žiadosť, budem mať zápis v histórii, a ešte ani nemôžem hrať.
Zhrnutie sťažnosti: Keksik sa nevijádril/a dostatočne k danej situácii