Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Problem z AT


Mufasa

Hráč

5
1.9.2023 23:22

Zdravim chtel bych nahlasit AT ktery z neuzival svoje prava GM jedna se o  Keksik Moderátor

na serveru bylo 4x lidi od ZZS 6od HZS 

moje rp akci byla 

jel sem z dodavkou do los santos ktera měla naklad o vaze 22t

zastavolo mě nejaky tajnde vozidlo od PSA černe barvi

nic ne dělo PSA ne vystopilo z auta jen napsal osoba od PSA ooc 

že mam čekat na hlidku a odjela 

což jeslí mě zastavili  pak odejlí typek psal ooc ja sprave nemohl ic vedet jede další hlidka

tak sem rozjel jel sem rovne najednou za mnou jine PSA vozidlo se rozjelo jen tak

jel v 80km aby mě dohnal musel jec vice nad 80km 

když byli kousek od deme tak sme dostalí lagg což laggy by se mělí rp ja sem sve za rp naboral sem to dal sem status 

rp /do co se stalo jaky mam uraz PSA členove ktrere byli součastí toho laguu nic žadne rp nic jen vystupil z auto jakoby nic najdou ten jeden za čal psat do pm GM že 

tak mě GM portnu k ZZS což servu jich bylo dos bez duvodne nam kazlíl rp jen že jeho kamaradovy to ne hralo do kared vedel že dostane par za nerpení laggu 

když psal AT ad semnou jde řešit že mam taky co k tomu řict že mohl zetpat i durhe stari na nazor nebo co se stalo než jen jedne tak na to odpovedl tohle ciitují 

 

 

Marco Paul: mužeš Discord ?
PM pro (53) Marco Paul: tohle bych rad pořešíl osobne s tebou nemam potřebu to řešit na webu
Zbývá ti 0h a 44m trestu. Jsi vězeň číslo 11780, v cele 3A
PM od (53) Marco Paul: Asi spíše ne, nemám v plánu chodit na discord s někým koho neznám.
PM pro (53) Marco Paul: aha tak vyhejbaš tomu že chci něco s tebou řešit
PM pro (53) Marco Paul: ? mam to tak chapat že nemas potrebu bud mě vysvelit co stalo nebo kde u dělal chybu něbo
PM pro (53) Marco Paul: to semnou řešit chapu to spravne ?
PM od (53) Marco Paul: Ber to tak že nemám s tebou zapotřebí něco řešit v hovoru.

je jedno Jeslí AT bude potrestaní nebo ne tym bych rovnou rozločil Proto tohle nemam za potreby ja sem server přišel proto AT by mělo byt spravedlí že to jeho kamrad na to ohledat brat nebo přejí všem hezky zbitek večera 

omovam že psal bez hašku bez čarek ale sem v takem šoku jak se to skimo zmenilo od doby co AT ktere tu byli od začatku server už nejsu su taky ktere ne aby řešíli problem hraču tak si tu leži svoje koplexi 

bez dovne hrače divim že osobe Rataj ty AT ne kontrolue nebo nekdo hl taky bordel co delají 

ne děaljí aní hraču pak tu dene 1000x řešemé unbanu tak dale jen kvulí tomu když nekdo je GM irl ma problme hodi si řešit  komplexi do hry je u mě ubohoust 

Davisek

Hráč

25
2.9.2023 01:09

Dobrý večer až vlastně už noc. Rád bych se k tomuto vyjádřil, jakožto hráč, který byl součásti celé RP akce. Má pozice v celé akci byla jako člen PSA přesněji Clay Spenser.
1.
Zde zmiňuješ, že jsi jel 80 Km/H a že my ( PSA ) jsme do tebe nabourali a neerpili. Zde ti zasílám Klip k celému tomuto " nárazu " https://youtu.be/mvdiV6q5JdA . 
2.
Zde zasílám taktéž něco, k tomu takzvanému Metagamingu, o kterém jsi taktéž psal:

3.

Zde ti zas zasílám video, k tomu tvému : https://www.youtube.com/watch?v=AOF8R9BmAXo

  

4.

Zde zasílám zas něco k tvému takzvanému "Skažení RP s pomocí GM z důvodu portu do nemocnice " . Důvod celého tohoto " portu do nemocnice " byl ten, že na serveru sice bylo 6 ZZS, leč nikdo nereagoval, nebo spíše byli zaneprázdnění.

5.

Celé tvé chování, jak již během řešení reportu, tak i během RP akce se točilo hlavně v OOC. 
 viz. https://leosight.cz/logs/qlTNHYp75V

6.

Zde bych ti chtěl pouze poinformovat, že jak zmiňuješ: " tak mě GM portnu k ZZS což servu jich bylo dos bez duvodne nam kazlíl rp jen že jeho kamaradovy to ne hralo do kared vedel že dostane par za nerpení laggu  " Tak tě asi zklamu, ale ve skutečnosti s GM Keksikem nejsem všelijaký kamarád. Vlastně s ním jsem strávil v řešení reportu / bavení se na discordu / psaní si na discordu / rpeni na server se rovná tak možná celkově pár minutám a to zůstává pouze u RP pozdravu, či poslání odkazu na video kvůli reportům.

Zde asi ukončim celé svoje vyjádření, takže asi hezký zbytek všem čtenářům a držím palce tobě Keksíku, jak i Dzardysovi popřipadě Sedlixovi či Ratajovi, kteři tuto "stížnost" budou řešit. Hezký večer

-Wajtrych out

 

 

 

6.9.2023 18:43

EXCERPT

Stížnost se zřejmě (opravdu jsem si dal dost práce s rozluštěním) zabývá tím, že mělo údajně dojít k nehodě mezi policií a scerrym. Tu můžeme vidět na videu. Dost očividný lag, který bych ani nijak já osobně nehrotil. Následné RP injuries pak mělo vzniknout poté, co scerry na tomtéž videu narazil do budovy.

Taktéž si stěžuje na passive RP, nicméně o to žádala samotná ZZS, viz screen v odpovědi hráče. Dále si taktéž stěžuje na to, že s ním Keksik nechtěl jít do hovoru, což není povinností, kterou by mu kdokoliv ukládal.

A nadále jen scerry, který byl při psaní stížnosti v šoku, jak sám tvrdí, říká, že si Keksik léčí touto akcí komplexy.

21.9.2023 15:05

VERDIKT

Samotný verdikt není vesměs v rozporu s excerptem, který jsem tu nedávno zanechal.

Tvůj dojem z toho, že se @Keksik skrze passive RP snažil zachránit své kamarády, byl vyvrácen důkazy, které přiložil jiný účastněný hráč. Tato povinnost však současně přísluší i tobě, pakliže existuje možnost ke stížnosti přiložit důkazy, učiň tak, není to povinností druhých. Přesto hráči děkuji za součinnost, která dost pomohla.

Situaci kolem metagamingu apod. rozebírat nebudeme, to se týká hráčů a pro to zde máme individuální sekci stížností. Suma sumárům, na Keksíka zde tedy visí jen již vyvrácené obvinění. A čím bylo vyvráceno?

Samotnou žádostí ZZS, načež o víc než čtvrt hodiny později tuto žádost zároveň utvrdil Keksík povolením daného passive RP. Nikterak tedy nepochybil, naopak vyhověl žádosti vytížené ZZS.

Určitě si myslím, že v případě takové dopravní situace budeš raději, když tě ošetří pasivní záchranáři, než abys tam čekal hodinu, dvě, než se uvolní někdo z existujících členů. Nebo aby tě ošetřovali hráči bez pokročilých lékařských zkušeností.

Keksik nepochybil, naopak jednal ve prospěch vícero hráčů, včetně tebe, vinu však nemůžeme připisovat ani hráčům v ZZS, stále berme zřetel na to, že byl pátek a bylo po desáté večer.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~54