Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Sporné řízení - Janek Drtikol


2.9.2023 15:32, naposledy upraveno 2.9.2023 15:33 uživatelem marekvoe

Podatel: Francis ElMuertos

Věc: Neoprávněné vniknutí na pozemek za účelem vykoupení nemovitostí, vymáhání, vyhrožování


Odůvodnění: 

Vážený soude,

Dovolte mi tímto dopisem zahájit sporné řízení s fyzickou osobou Jankem Drtikolem, z důvodu neoprávněného vniknutí na pozemek, vyhrožování a vymáhání prodeje pozemku.

Dne 29.8.2023 mi pan Drtikol napsal e-mail kde se osobně doznává toho, že zakoupil nemovitosti nacházející se na mém pozemku (viz příloha). Toto je již několikátý člověk co NEOPRÁVNĚNĚ přelezl bránu (jiná možnost vniku není možná) a vnikl do mého objektu, který je hlídán hlídačem a kompletně oplocen vysokým plotem s ostnatým drátem a proudovou ochranou (viz. fotografie objektu) a odkoupil nemovitosti, a to konkrétně s číslem popisným 2515, 2357, 3833, 3835. Následně se dle e-mailů dožadoval koupě objektu. Po tom co jsem mu několik dní neodpověděl, rozhodl se mi začít vyhrožovat.

Jsem unaven, jelikož je to několikátý člověk v ŘADĚ. Již odmítám toto řešit domluvou a už vůbec ne, když se domáhá koupě a vyhrožuje to řešit soudně. Proto žádám odškodnění 1.000.000 Kč. I přes očividné výstrahy a velkou bránu stále lidem nedochází, že je to soukromý pozemek.

ElMuertos.


Záměr: Odškodnění 1.000.000 Kč, odprodej nemovitostí

Přílohy: email.zip
              objekt.zip

3.9.2023 12:10

Podatel: Francis ElMuertos ((  @marekvoe ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane ElMuertos,

Váš podnět jsme zpracovali a rozhodli jsme se vaší žádosti nevyhovět na základě nedodržení podmínek, které jsou stanoveny zákonem č. 4/2020 - Zákon o soudním řízení.

S touto záležitostí se můžete obrátit na Policii San Andreas, případně si sežeňte advokáta, který podá podnět za Vás s žádosti o vznik sporného řízení. Děkujeme za pochopení.


Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~26