Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Trestní rejstřík


SaviorCz25

Hráč

6
3.9.2023 12:01

Dobrý   den   vážený   soude. 

Dne 30.8.2023 jsem   byl   zatčen   policií   San   Andreas   za pokus o útěk, Řízení vozidla bez platného ŘP sk.B

Jsem osoba která se trestné činnosti velikým obloukem vyhýbá  přesto   se   stane,   že   se   s nějakou   trestní   činností setkám třeba vyšší rychlost je podle mě přestupek a né trestní činnost. Touto fourmou žádám o smazání trestního rejstříku. Důvodem chci uvést to že žádám o smazání je ten že chci nastoupit jako Zdravotnický lékař. Mám zkušenosti které by jsem velice rád uplatnil i v praxi. V našem městě je málo lékařů tím pádem by jsem rád posilnil tým ZZS. Veškeré dokumenty mám v pořádku od školy až po ŘP. Chci pomáhat lidem a zachraňovat životy.

Vážený   soude   tímto   vás   chci   požádat   o   vymazání   mého   trestního   rejstříku.

3.9.2023 12:05, naposledy upraveno 3.9.2023 12:05 uživatelem Kolpanek

Adresát: Anonym (( @SaviorCz25 ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Anonyme,

v momentální chvíli jsme Vám nuceni nevyhovět z důvodu nedodržení patřičného vzoru k podávání podnětů. Podejte si prosím nový podnět již s daným vzorem, který naleznete na této webové stránce - klik. Děkujeme za pochopení.


Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~19