Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Jablkoo


3.9.2023 20:52

Přezdívka: Jablkoo

Věk: 16

Zkušenosti: Zkušenosti s pozicí Helpera nemám, mám zkušenosti s pozicí admin, a byl jsem členem AT na nejmenovaných dvou RP projektech, jeden skončil a druhý je nový..

Komunikační dovednosti: Z mé strany moc dobře ne sem tam udělám pravopisnou chybu/chyby taktéž jsem introvertní typ což mě mrzí a snažím se s tím bojovat ale většinou je to marné.. Byl jsem součástí AT na dvou RP projektech, jeden skončil a jeden je v začátcích.. díky té zkušenosti býti i součástí AT a pomáhat hráčům z pohledu administrátora byla ohromná zkušenost a hlavně komunikace s hráči které neznám. Díky tomuto mi to více dává sílu a naději bojovat s osobností introvert a za to jsem rád, někdy to vyjde a mám tu vnitřní radost, že toho introverta z nějaké části překonávám. Taktéž se domluvím jak česky tak slovensky a z nějaké části porozumím angličtině. Taktéž mi nedělá problém jít do voicu na TS či Discordu ale většinou jen s lidmi které znám.

Mám čas: Čas mám prakticky každý den. Většinou od odpoledne až do večera. Do těch 22:00 někdy i více... upřesnit to nemohu protože od zítra mám školu a netuším v kolik končím a pojedu domů..

Další informace o mně:

Jmenuji se Petr a vystupuji pod přezdívkou Jablkoo, k přezdívce jsem se dostal při vytváření Twitch účtu a nějak jsem si jí osvojil.. Je mi 16 let a chodím na střední školu v oboru opravářské práce. Jak jsem již zmínil jsem introvertní typ takže mám rád svůj klid a pohodlí. Nebavím se s lidmi které neznám taktéž osobnost introvert přenáším do RP což mě mrzí a snažím se tomu vyvarovat většinou marně, někdy se zadaří a jsem rád, že porážím introverta. Ve volném čase hraji převážně Roleplay sem tam Minecraft či Euro Truck Simulátor 2. Taktéž když potřebuje někdo pomoci či poradit s nějakou věcí tak poradím když to vím či umím. Moje aktivita poslední dobou byla mizerná ale to se změní opět začínám být více aktivní. Většinou jsem furt doma a hraji na počítači či kecám s kamarádem. Jak již jsem zmínil, že chodím na střední školu tak jsem 30.8.2023 dělal opravky a ty rozhodovali zda budu opakovat ročník či postoupím do druháku a opravky jsem udělal byl jsem strašně rád. Opravky byli jen z praxí. Taktéž jak již jsem zmiňoval v první přihlášce, tak v mé historii banů jich mám pět ale jeden byl omyl. Na ty bany nejsem vůbec hrdý a měl jsem si rozmyslet danou věc co udělám a jak jí udělám tak abych neporušil pravidla.. Těch banů lituji a taktéž jsem se z nich ponaučil a dávám si na ně ohromný pozor. Když vidím porušování pravidel tak je i sám nahlašuji. Chtěl bych začít s novým štítem a ukázat, že je ve mě dobro a, že se nepohybuji na hraně pravidel. Pomáhat nováčkům se zaučením a hrdě a důstojně nosit na Skimu modrou kravatu. Taktéž mám na Skimu nahráno něco přes 2tisíce hodin. Dále nejsem typ člověka který píše slohovky takže toho o sobě více nenapíši..

Hwery

Hráč

22
5.9.2023 21:32

Ahoj nechci nijak to protahovat ale pro mě jakoby souhlas krásné jsi se i rozepsal a podle mě fakt ano a když tě fakt vyberou tak hodně štěstí.   Hwery

10.9.2023 23:50

Ahoj!

Nechal jsem tvou příhlášku chvíli ležet, ať vidíme, co a jak. Dal sis s tím pěknou práci, je to poměrně obsáhlejší a i ten názor komunity vypovídá v tomto případě o dost pozitivních věcech.

Co mě upřímně netěší, tak jsou tvé tresty, ať už ty dávné, nebo ty nedávné. Určitě na sobě jde zapracovat tak, aby ses trestům vyhnul, ale to jistě moc dobře víš.

Nakonec tedy nebudu protahovat verdikt - šanci ti dáme, ozvi se mi na Discord @Dzardys, kde se spolu domluvíme buď na TS callu, kde se trochu líp poznáme, nebo spolu s ohledem na tvá slova probereme celou situaci přes písmenka, nebráním se ničemu. 😉

Gratuluji a přeji mnoho štěstí!

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~63