Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


15.9.2023 17:52

                     Ú𝓥𝓞𝓓
Dobrý den, jmenuji se Martin a cca před jedním rokem když sem začínal z Roleplay sem zvolil jako první server SKIMO RolePlay.
Ban mi byl udělen za DM (a asi odpojení z rp akce. nevím to přesně)

         VYJÁDŘENÍ K BANU
Takže abych se nějak vyjádřil k banů, jak znovu opakuji začínal sem z RolePlay (vím že mě to neomlouvá) byl sem na serveru tak maximálně 1h/2h, což sem začal DMKOVAT borce za to sem mu strašně moc omlouvám, a omlouvám se i staffovy který to jsemnou musel řešit, chápu vás že asi možnost unbanu nebude ale skusit to múžu, poté co sem dostal Permanentní Ban tak sem to moc neřešil a šel sem na jiný server, kde to bylo uplně stejné. Na 3 serveru sem si přečetl pravidla serveru/roleplayu, a byl sem bez banu rpil sem každý den od rána do večera, časem sem se zlepšoval a dělal sem všem dobré RP. Potom sem si časem víc a víc uvědomoval co sem udělal za chybu a lituju toho do teď.
Ale už je docela pozďě toho litovat, a ještě znovu se omlouvám všem.

     CO BYCH ZLEPŠIL NA RP?

Takže kdybych dostal možnost znovu hrát na Skimo RolePlay, tak bych zlepšil hodně věcí asi bych se snažil všem zlepšit RP na jendom charaktéru bych dělal nelegální věci, a snažil bych se zlepšovat RP polici  a neplakat kdyby mě zatkli, A za Legální Charaktér bych se snažil vydělat si co nejvíce peněz a pomáhat všem.
a určitě bych respektoval Celej AT, Nikdy bych neodmlouval!!! (to dělejte všichny nebo dopadnete jako já)


                   OMLUVA 

Takže určitě bych se chtěl omluvit všem hráčúm/Staff týmu kterým sem dříve za ty 2 hoďinky skazil RP + bych chtěl dát velký REP Staffovy který mě ten den řešil Děkuji Ti za tvoje nervy dokážu si to přectavit.

            Kontakt na mě

Discord: g2s0 (bet tagu
Gmail: martipfe1234@gmail.com
(nebo odepsat na formulár)


                       Závěr

Takže nevím jestli vůbec dostanu odpověd a kdybych dostal odpověd nebo unban tak sem si toho moc vděčnej! samozdřejmně to není ańi z 1 procenta moje rozhodnutí ale vše je na ochotním STAFF Teamu který se musí rozhodnout!

                Poděkování

Všem bych chtěl od srdce poděkovat kdo si to přečetl až sem mám vás všechny rád a děkuji za vše možná se nikdy uvidíme na RolePlay, + se omlouvám jestli se objevý gramatická chyba.                                                                          Děkuji všem z pozdravem Martin!

Jackal

VIP

46
15.9.2023 18:27

Však už máš dávno unban, viz tvoje předešlá žádost.

 

(A příště tam prosím nech defaultní velikost písma, tohle se nedá číst.)

15.9.2023 18:36

Ano ale furt sem ho nedostal :(

 

Jackal

VIP

46
15.9.2023 19:44

Ale máš, jinak by jsi měl to jméno v banlistu červeně. 

Pokud ti to i tak píše, že máš zabanovaný serial, tak jsi nejspíše hrál na více účtech a na nějakém máš furt zabanován serial. V takovém případě si založ ticket, kam ten serial pošleš (zapni MTA, zmáčkni F8 a napiš tam serial), eventuálně počkej, až ti napíše @Phobios a vyřešíte to spolu přes Discord.


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024