Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - RealGakeAnd

RealGakeAnd

Hráč

1
10.8.2020 18:20, naposledy upraveno 10.8.2020 18:28 uživatelem RealGakeAnd

Přezdívka: RealGakeAnd

Věk: 13

Zkušenosti: Zkušenosti mám tak průměrná. Na artheonu hraju už kolem dohromady 300 hodin a baví mě to 

Komunikační dovednosti: Komunikační dovednosti mám docela velké nebojím se nejsem nervózní nebo tak něco

Mám čas: Každý den

Další informace o mně:

Jsem pratelskej umím udržet vše v pořádku myslím si ze umím hráče poznat jestli nedodržuje artheon pravidla. A umím vysvětlit člověku proč dostal admin jail nebo něco. S pravidlama jsem se babral dlouho a umím je. Několikrát jsem měl třeba problém s hráčem ale nikdo nebyl aktivní tak jsem to nemohl vyřešit a rád bych ti vyřešil. Ale to uz se dávno vyřešilo. Nejsem typ člověka který by chtěl lidem kazit rp nebo tak něco. Roleplay na mta sa hraju kvůli tomu že mě baví.

Děkuji za přečtení a popřípadě hodnocení.

Lofanek

Hráč

33
11.8.2020 12:43

Ahoj,

rovnako, ako pri hráčovi menom RozpusteneMaslo musím podoknúť, že tvoja prihláška je veľmi slabá a rovnako nie si v komunite dostatočne dlhý čas.

Spoznaj hráčov, server a skús to znovu.

Za mňa NIE

16.8.2020 13:47
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
19.8.2020 00:32

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.