Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Maverick

1 2



Maverick

Hráč

2
10.8.2020 20:57

Přezdívka: Maverick

Věk: 21

Zkušenosti: Povedal by som že moje skúsenosti sú dosť veľké. Bol som administrátor na ceľkom dosť servéroch. Niekedy mi to vydržalo len krátko, niekedy veľmi dlho viz už neexistujúci servér ktorý vlastnil Thomasino. Bol som tam HLA a pomáhal som s vývojom a na servéri som stráviť veľmi, veľmi veľa času. Taktiež som bol administrátor na zahraničných servéroch. Nemôžem samozrejme menovať ale rád by som vyzdvyhol funkciu Game Mastera ( niečo ako support ) na Mtarp čo bol v minulosti veľmi veľký servér avšak už upadol do zabudnutia. Príkazy viem, skúsenosti mám aj s vývojom kedže som vlastnil pár servérov ale myslím si že k tomu by ste ma ani len nepustili :) A tak isto mám rád VCT kedže milujem autá a milujem ich nastavovať podla reálnosti v mtačku. Na mojich servéroch som sa tomu vždy venovať spolu s kamarátom Neptunom. #paradoksgivmiveceteplz

Komunikační dovednosti: Tak, očividne komunikovať viem i keď je pravda že ako som vyšiel zo školy von tak sem tam spravím nejakú tú hrubku ale myslím si že je to celkom normálne a rámci možností. Keď vidím tú češtinu alebo slovenčinu na servéri tak si myslím že moja slovenčina je ešte na veľmi dobrej úrovni. Tak isto viem základy nemčiny i keď si nemyslím že ich budem potrebovať a anglicky sa viem dohovoriť celkom dobre avšak angličtinu som v podstate nepoužil od čias hrania MTA na zahraničnom servéri ale to je ako na bicykli, to sa nezabúda :)

Mám čas: Mám čas po 18:00 každý deň o víkendoch vlastne kedykoľvek ak by bola potreba.

Další informace o mně:

Takže zdravím, moje meno je Lukáš mám 21 rokov a pochádzam z Banskej Bystrici čo je mesto v srdci Slovenska. Vyštudoval som na Strednej odbornej škole IT ako mechanik PC sietí, mimochodom toto je škola kde ide aj paradox :). Ja som mu vravel nech tam nechodí ale nepočúvol ma. Už skoro 3 roky pracujem ako servisný technik v jednej firme a po novom robím aj grafika pre naše oddelenie. Pracovať sa mi nechce ale čo už, to je život. Medzi moje veľké záľuby patrí hranie počítačových hier. Momentálne som to obmedzil, respektíve nehral som sa moc ale potom som prešiel na artheon a hrám sa už príliš čo sa mi kus nepáči ale stále zvládam moje aktivity tak je to ešte v poriadku :). Okrem MTA hrám Armu 3, aktuálne organizujem skupinu kamarátov a ideme hrať ako squad mission maker. Okrem toho hrám F1 2019. Niektorí to vedia ale som veľký fanúšik F1ky. A áno môj obľúbený pretekár je Vettel dostal som za to diss od IC priateľky mojej postavy, tímto pozdravujem Karolinku. Moc času už na to nemám ale vždy si minimálne pozriem highlights. F1 hrám na volante Thrustmaster T150RS tuším to je on. Mal som ho v podstate zadarmo takže som spokojný, šlape to. Okrem toho sa už moc nehrám kedže mám iné aktivity. Chodím cvičiť, so susedom máme v pivnici menšiu posilku, taktiež chodím behať a chodím na bicykli. Striedam to tak že jeden deň cvičím druhý behám atď a cez víkend väčšinou voľno. Niekedy pracujem aj v sobotu ale "Len" 2 krát do mesiaca. Neviem, nechcem to moc naťahovať ale ešte poviem fakt niečo o mňe. Možno s tím ľudia súhlasiť nebudú možno áno ale rád pomáham ľudom. Vždy ked môžem pomôžem. Nerobí mi to žiadny problém. Tak isto sa snažím byť milý a úprimný. Nemám rád keď niekto klame a brutálne nemám rád keď niekto klame a ešte viem že klame a aj tak bude klamať. Väčšinou sa tímto ľudom vyhýbam a nekomunikujem s nimi. Tak isto mám zlé stránky a to napríklad že keď sa naštvem čo nie je až tak rýchlo tak viem poriadne škaredo vynadávať v podstate hocikomu :D A taktiež sa rád hádam. Ja tomu hovorím vojna argumentov ale všetci ostatný hádanie. Tak toto bolo niečo o mne hádam to nie je až také dlhé keby niečo potrebujete vedieť tak mi píšte. P.S. Prosím nehejtovať že nemám rád kočkoženy, dík.

Demon8116

Hráč

24
11.8.2020 10:13

 Proti neustále každého uráža, ak sa mu niečo nepáči a nevie nič vyjadriť slušne. 🙅🏻‍♂️

11.8.2020 11:18
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Lofanek

Hráč

32
11.8.2020 13:07

Ahoj,

RPiť vieš, prihláška je pekná, akurát by si sa mal krotiť s nadávkami..

Zatiaľ NEUTRAL

12.8.2020 09:24, odstraněno 12.8.2020 09:26 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Petan09

Hráč

20
13.8.2020 15:29

Proti, tvoje chování se rovná na tvůj věk.  Ty nadávky a prlřiblblé komentáře.. 

Proti

Maverick

Hráč

2
14.8.2020 18:01, naposledy upraveno 14.8.2020 18:09 uživatelem Maverick

Mno, nechcelo sa mi to riešiť ani vyjadrovať ale nedá mi to a stálo by to za objasnenie. V prvom rade by som sa chcel vyjadriť k mojej arogancii a tomu že neviem povedať nič bez toho aby som niekoho urazil a podobne. Sú na to dve strany. 1. strana som ja. Nesúhlasím s cenzúrou na servéri a prehnaným reakciam hráčov ako Puskin a pod. Asi sú to hráči ktorí nemajú veľa rokov, neviem. Ale viem že sa mi stala taká príhoda že Puskin mi zasa spamoval jeho "veľmi inteligentné otázky" na ktoré som mu odpovedal a na to mi odpovedal že on vie, tak som mu napísal citujem "tak na čo sa ma pýtaš také prij*bané otázky?" O 2 minútý upozornenie od Sandlerina za nadávky v ooc chate. Bolo to pm čo je súkromná správa to je za 1. Nikoho som neurazil, to je za 2. Spýtam sa Sandlera že prečo som dostal upozornenie za toto? Veď som tím nikoho neurazil. Jeho odpoveď bola a to citujem " Tak asi ho to urazilo lebo na teba podal report". Tím chcem povedať že určitý ľudia to berú moc vážne, je mi jasné že vás doma nútia hovoriť slušne a podobne ja nemám proti tomu nič ale potom neviem čo budete robiť keď prídete do krčmi. Tam každé tretie slovo nadávka. Nehovorím že niesom vulgárny, ani náhodou. Nadávam a to dosť. I keď v poslednom čase sa to snažím krotiť. Ide o to že podľa mňa kôli tomu určitý ľudia moc plačú. Dokážem komunikovať úplne normálne bez toho aby som niekomu nadával alebo ho urážal. Ale idem hlavne k veci prečo tu píšem. Chcem poukázať na to že tuto puskin gang tu namňa ukazuje aký som chrapúň a pod. Oni sú úplne taký istý. Dovolujete si ma tu kritizovať za to čo sami robíte. Slušne som sa s vami bavil a začali ste mi nadávať. Síce ste mi nadávali na diskorde čo sa so servérom nespája ale tu ide o princíp. Ani jednu nadávku som mu nenapísal ale bol som De*il u Puskina, MaydayMack mi napísal že som ko*ot  a potom idi*t. ( Tento borec pre istotu zmazal správy kde mi nadával aby som to nemohol použiť, gratulujem si chlap fakt, ani sa nevieš postaviť za to čo o niekom napíšeš). Ano Puskin môže tvrdiť že som ho urazil lebo viem že je taký strašne urážlivý, som zvedavý čo tento chlapec zažije na strednej škole.

Max Puskin: z mojej strany v konverzácii nepadlo zlé slovo na puskina teda "demona" Viac vecí zdokumentované nemám niesom ako tu leosight žalobaba Puskin. Nie to nie je urážka povedal som mu že je plačko a žalobaba. To nie sú urážky proste on taký je. Všetko screenuje, všetko a potom chodí po adminoch aby sa im vopchal do .... sympatii. Za tímito výrokmi si stojím a nech ma označíte za akého koľvek hulváta za tímto si stojím proste je mi to jedno.

maydaymack: Bohužiaľ borec zmazal nadávky namňa...

Tak vám poviem vodu káže víno pije. Nehovorím že nemáte zčasti pravdu. Ale tak ako ste ma vykreslili to určite nie je :D 

@Lofanek tvoj názor ma celkom mrzí dúfam že ti budem môcť dokázať v budúcnosti opak lebo ťa považujem za veľmi dobrého administrátora ktorý bol vždy ochotný mi pomôcť keď som to potreboval.

No a teraz by som sa rád venoval tomu "rozpustenie frakcie kôli me". Kôli puškin gangu som odišiel so servéra dátum 05/08/2020 Bol som vedenie frakcie TSMP. Slušne som napísal maydaymack na diskorde že odchádzam, dal som jej server ownera práva na tsmp diskorde a prestal som hrať. Naspať som sa vrátil kôli členom PČR ktorí ma presvedčili aby som zostal hrať. Kôli ním som ostal a hrám doteraz. Respektíve už nehrám kôli nim lebo som sa naučil neriešiť a nehádať sa s ľudmi ako Puskin lebo oni sú hrdinovia cez internet a aj keď im dá človek 10,000 argumentov aj tak budú mať pravdu oni a neoplatí sa to. Z frakcie som ani len neodišiel a v ten deň alebo druhý deň som bol vyhodený novým vedením. Nové vedenie Jack Dobrý zástupca Radim veľky tak mi povedzte ako som prosím zničil tú frakciu ked ste ma do 24 hodín vyhodili. Nie, nepovedzte ja už veľmi nerád budem reagovať na to kedže s vami sa neoplatí hádať ale tak hádam ľudia s dvojciferným IQ to pochopia že som ju nemal ako zničiť. to že Jack Dobrý si riešil svoj bar a nie TSMP nie je moja starosť. Takže mi aspoň vyčítajte veci čo sú pravda, dík. 

Na koniec by som rád podotkol že nemá cenu sa tu hádať, pokiaľ máte problém tak si to môžme ísť vyargumentovať na diskorde, ešte raz hovorím vyargumentovať nie že vy niečo poviete a je to pravda. Nechcem sa tu s vami hádať nechcel som ani reagovať ale musím, dúfam že už nebudem musieť. Ďakujem za pozornosť, peace.

Edit: Ešte by som chcel doplniť že som mal chviľku aj so sandlerom kedže s Laurou Gavazzi sme sa zhodli že má veľké výhody v PČR ale to sme si vyriešili a nechcel by som sa k tomu vracať, ale ak by to tu bolo nadhodené ale nepadli tam žiadne vulgarizmi ;)

14.8.2020 19:47

Může být, maverick je na rp komunitě dost dlouhou dobu, jeho rp je na dost vysoké úrovni, já bych stím i souhlasil.

sandlerino

Hráč

39
15.8.2020 11:24

Ešte by som chcel doplniť že som mal chviľku aj so sandlerom kedže s Laurou Gavazzi sme sa zhodli že má veľké výhody v PČR ale to sme si vyriešili a nechcel by som sa k tomu vracať, ale ak by to tu bolo nadhodené ale nepadli tam žiadne vulgarizmi ;)

 

Díky tomuto taktéž nesouhlasím, jelikož si myslíte bůhví co, navíc ty jsi vůbec nevěděl oč tam běží. Problémy nedokážeš řešit s chladnou hlavou a takovýto hráči do ATeamu nepatří. Za mě tedy taktéž Ne.

16.8.2020 13:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~87