Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na magovce


RyderWillson

Hráč

17
29.9.2023 21:42

Dobrý večer

 

1. Admin neví pravidlo 24 řeknu že to je komunikace OOC a řekne mi že se mám naučit pravidla. Admini ktery neví ani co sou za pravidla by neměly vůbec byt v AT. Každý admin ma vypnutý PM, Nechapu důvod tomu mi dát ban stačilo upozornění. Bylo to poprvé a naposled

 

29.9.2023 21:51

Na mou obranu ti zde pouze nakopíruju pravidlo 24.

24. Pro komunikaci s členy AT slouží systém reportů. Potřebuje-li hráč pomoc od člena AT, může vyplnit report formulář (F2) a odeslat report. Dostupný člen AT s dostatečnými pravomocemi k vyřešení konkrétního reportu přijme odeslaný report s ohledem na jeho časové možnosti. Hráč nesmí na report upozorňovat v IC ani OOC chatu.

Myslím si, že více zde na mou obranu zmiňovat nemusím, případnému vyššímu členovi AT logy poskytnu individuálně.

Kikin

Hráč

26
29.9.2023 21:53, naposledy upraveno 29.9.2023 21:55 uživatelem Kikin

Ahoj @RyderWillson.

Tvá stížnost je úplně bezpředmětná. V podstatě si myslím že vznikla jen proto, že ti zamítl žádost o unban.

Magovec ti slušně v žádosti o unban odpověděl, aby jsi si prošel pravidla.

 

Porušil jsi toto pravidlo:

I PMka se berou jako OOC chat. To už by jsi jako hráč s tvojí historií mohl vědět. Možná proto se Magovec rozhodl tě nevarovat a rovnou ti udělil ban. Bohužel, všichni hráči jsou si rovni a musí na report čekat stejně jako ty.

Já osobně s tvojí stížností nesouhlasím.

Přeji hezký večer.

 

 

((E: Psát na fórum skrze telefon je trošku obtížné, koukám že i sám magovec se již vyjádřil. Kdyžtak se omlouvám.))

RyderWillson

Hráč

17
29.9.2023 21:54, naposledy upraveno 29.9.2023 22:15 uživatelem RyderWillson

Keby ti napíše třeba nový hráč že chce pomoct pravidly tak bys mu dal ban hej ? 

jan38

Hráč

42
29.9.2023 23:12

Od toho je hc chat /hc ve hře a report F2 pokud nechceš čekat, podej si tiket zde na foru

30.9.2023 09:10, naposledy upraveno 30.9.2023 09:11 uživatelem Puding



"Nechápu proč si admini nevypnou PMky." - Proč bychom měli? Vy máte znát pravidla dost na to, aby vám došlo, že "aha, hm, tohle bych asi dělat neměl". I my třeba používáme PMky k něčemu jinýmu než k tomu, aby nás někdo otravoval o report. Třeba ke komunikaci s dalšími hráči. A druhá věc, ne každý z nás si kupuje furt dokola VIP aby si PMky vypnout mohl.
Napadá tě vůbec, proč tady tohle pravidlo je? Je tu proto, abysme mohli i my mít nějakej klid. Protože je vás pravidelně na serveru 90 a více. A když jsou tam dva členové AT, a napsal by nám každý druhý do PM, že něco chce tak bysme se z toho jednoduše zcvoknuli.
Každopádně tvoje stížnost není vůbec validní. Žádné argumenty jsi nepodal. Jak by člověku s tvojí historií pomohlo napomenutí, když ses evidentně nepoučil? :D

"Keby ti napíše třeba nový hráč že chce pomoct pravidly tak bys mu dal ban hej ?" - Přijdeš si jako nový hráč? Já bych řekla, že máš dostatek hodin na to, aby jsi za tu dobu stihnul přečíst pravidla a pochopil co jsi udělal špatně. Mimo to, na zaučení tu máme takový fajn systém který se tě při prvním připojení zeptá "přeješ si být zaučen?" a tvoji odpověď následně zašle včem členům HT a AT, A pokud by sis zaučení rozmyslel po tom, co jsi klikl na "ne" tak tu máme ještě jednu supr fičuru. Říká se jí helpchat a skrývá se pod commandem /hc!

 

2.10.2023 00:19, naposledy upraveno 2.10.2023 00:21 uživatelem nereznavzdy

EXCERPT

Hráč si stěžuje na GA magovec z důvodu neznalosti pravidla 24. a upozorňuje na to, že byl upozorněn k přečtení pravidla. Dále konstatuje, že admin, který nezná pravidla by neměl být v admin teamu. K tomu podotýká, že každý admin má vypnuté PM a nechápe užití banu, kdy údajně stačilo upozornit. Následně jen podotkl, že to bylo poprvé a naposled. 

Následně je přiložen screen z jeho žádosti o unban. Stížnost neobsahuje žádné dodatečné důkazy ani konverzace mezi hráčem a moderátorem. 

Následně hráč vydává ještě jednu odpověď, přesněji podotýká, zda-li by magovec banoval i v případě, kdyby chtěl nováček pomoct s pravidly - na tuto informaci dostal odpověď od Puding:

Topic celý následně obsahuje odpovědi jak banujícího magovce, tak i například Puding, která ještě vyrozumí argumenty typu: 


-vzato z odpovědi taktéž administrátorky Puding

Magovec ve své odpovědi jen přeposílá znění pravidla 24. a podotýká, že v případném řešení poskytne individuálnímu řešícímu adminovi logy. 

3.10.2023 16:35

VERDIKT

Jako jediný důkaz ke své stížnosti jsi poskytl screen své žádosti o unban, což rozhodně nestačí. Taktéž osočuješ nejen magovce, ale zřejmě i ostatní členy AT, že neznají pravidla, a že by v AT být neměli. O své znalosti pravidel nás členové AT přesvědčují dlouhodobě svým působením zde, které by bylo omezeno anebo kompletně odříznuto v případě, že by byla pravda skutečnost, jíž nám zde naznačuješ.

Není povinností, ale výhodou mít vyplé soukromé zprávy, ale určitě nebudeme nutit nikoho z našich členů AT, aby si vypínali soukromé zprávy za účelem prevence porušení pravidel ze strany jiného hráče. Pravidlo je sepsáno jednoznačně a vzhledem k tvé historii nemohu považovat tvou osobu za nového hráče, kterého stačí na pravidlo pouze upozornit. Máš za sebou hned dva permabany, to je více než vypovídající o tom, že bys ta pravidla měl taktéž ovládat pomalu zpaměti.

Děkuji Pudi i warezovi za vyjádření, nemám co víc bych k tomu dodal. V závěru tedy řeknu, že magovec v tomto jednání nepochybil, a pakliže se vám čekání na report zdá příliš dlouhé, zkuste se v některých případech zamyslet nejen nad problémem na straně členů AT, ale i na způsobu, kterým si report podáváte.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~95