Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Alfred


Alfred

Hráč

2
11.8.2020 13:46

Přezdívka: Alfred

Věk: 13

Zkušenosti: developer na třech začínajcích MC serverech ,byválý helper na qplay

Komunikační dovednosti: česky umím, slovensky taky, anglicky tak nějak :D

Mám čas: bývám na serveru od rána cca od 10h do 3h ráno

Další informace o mně:

jmenuji se Erik když sem se dozvěděl o RP a o leosight hned sem tam šel hrát bez skušenostmi s /me /do atd. teď příkazy a animace jako pro normální hráče znám moc dobře leosight je dobry a skvělý server když si nevím rady napíšu si report a Admin team mi vždycky rád poradí (když je na serveru :D) a já bych chtěl být jeden z nich pomáhat hráčům a aj tak si hrát svůj vlastni RP chci zlepšovat MTA server leosight a pomáhat aby se rozvíjel a aby jsme tam všichni byly rádi a šťastní a hrály bez hackeru atd. s pozdravem Erik :3

Halucinace

Hráč

29
12.8.2020 17:29

Ahoj, jsi první u koho se vyjadřuji k přihlášce. Tvá přihláška je celkem slabá, doporučil bych se rozepsat trošku více. Nadále, nemáš zrovna  čistý štít, co se týče trestů. Tvé RP jsem už několikrát viděl a nepřijde mi, že bys měl dostatek zkušeností. Za mně zatím bohužel ne. 

16.8.2020 13:28
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
19.8.2020 12:33

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.


Powered by LeoSight IFS
LT~37