Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Galpix


Galpix

Hráč

19
9.10.2023 21:40, naposledy upraveno 9.10.2023 21:49 uživatelem Galpix

Přezdívka: Galpix

Věk: 20

Zkušenosti: Bohužel nemám žádné zkušenosti s pozicí Helpera, ještě jsem se k tomu nedostal.

Komunikační dovednosti: Dokážu bezproblémově komunikovat v češtině, slovenštině a angličtině.

Mám čas: Aktuálně minimálně pět hodin denně, ale mimo pracovní dny jsem k dispozici celý den. V průběhu mé předešlé přihlášky bylo náročnější období, ale veškeré časové potíže mám již vyřešeny a jsem připraven působit jako Helper.

Další informace o mně:

Vážení čtenáři,

opět vás vítám u mé další přihlášky. Dá se říci, že jsem se od poslední přihlášky moc nezměnil, i přesto se pokusím informace složit a rozepsat jiným způsobem a do aktuální podoby. Stále se jmenuji Tomáš, na internetu vystupuji pod přezdívkou Galpix/GaLp, pocházím z Plzeňského kraje, přičemž se zde stále zdržuji a bydlím v Plzni. Jsem pracující člověk ve společnosti Stavitelství ŠMÍD s.r.o. na pozici zedníka. Zejména se zabývám rekonstrukcemi, stavbami a dalšími prvky povolání zedníka. Co se týče mého online vystupování, jsem milovníkem videoher, a to už od mého dětství. Mezi mé oblíbené série patří Grand Theft Auto a Red Dead Redemption. Tyto hry hraju dodnes a užívám si každou minutu hraní, ať už v podobě story módu nebo multiplayer modifikací, jako je například MTA:SA. Co se týče celkového shrnutí mé obliby, mám rád příběhovky, simulátory, akční hry a hororrovky. Ve svém volném čase také stále sportuju - oblíbené mám kardio, účastním se komunitních akcí, jako jsou festivaly a podobné, sleduju filmy a dozvídám se nové věci - mé nejoblíbenější je programování, neustále se snažím zlepšit v programování a pracuji na několika osobních projektech, na kterých rozvíjím své zkušenosti.

Co se týče mého aktuálního působení na Skimu, dlouhou dobu jsem se věnoval RP policisty, což jsem si velice oblíbil po dobu skoro jednoho tisíce hodin na postavě, která někomu může být povědomá - Accusin Huxley. Každopádně, před pár dny jsem Policii San Andreas opustil a vydal se jinou cestou, zkusit něco jiného, což mě nyní také chytlo. O pozici Helpera jsem se ucházel u správce HT Dzardyse dvakrát, druhá tato. První byla schválená, na což jsem samozřejmě hrdý. Každopádně schválení proběhlo na začátku obtížného období, kdy jsem musel pracovat dvakrát více než obvykle, a proto jsem uznal za vhodné stáhnout svůj zájem o působení jako Helper a věnovat se důležitějším činnostem. Dá se říci, že toho dodnes lituji, ale člověk občas dělá rozhodnutí, která lituje. Snažím se to ovšem napravit, a proto tě prosím, Dzardysi, o ještě jednu šanci.

Děkuji za pozornost a přeji hezký den. ♥️

9.10.2023 22:12

Ahoj GaLpe!

Jsi úplně první člověk ke kterému se vyjádřím pod přihlášku. Jelikož už máme spolu naRPených pár stovek hodin jak na PSA tak i ilegálu či socialu. Nepochybuju o tvých znalostech co se týče serveru. Tvoje RP je dobré a líbí se mi. Já jsem určitě pro. Přeju hodně štěstí. 

Adiko

Hráč

38
9.10.2023 22:23

nesouhlasim

kocvin udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřovaní

Mersfitz

Hráč

12
10.10.2023 11:57

Čau Galpe,

jsem rozhodně pro! Tvoje RP je dobré a zatím s tebou mám jen dobré zkušenosti co se týče ať už RP, nebo i OOC světa. 

Souhlas 

31.10.2023 12:05

Ahoj,

omlouvám se za nějaké to čekání, nicméně víš, že to bývá zvykem. Posledně to moc nevyšlo, to jsi sám zmínil a řešili jsme to spolu, ale osobně nevidím důvod, proč tu šanci zahodit. Souhlas komunity se projevil, taktéž i ten v Admin Teamu, problémový hráč nejsi a máš určitě čím přispět do rozvoje naší komunity. Napiš mi tedy prosím na Discord, kde se spolu domluvíme na dalším, samozřejmě měj prosím pochopení, pokud si na odpověď nějakou tu chvíli počkáš, musím si udělat v rozvrhu trochu pořádek.

Děkuji ti za zájem i pochopení a přeji mnoho štěstí do budoucna.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~115