Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlásenie - GM Holyseka


Lemonko

Hráč

11
11.10.2023 23:14

Dobrý večer, touto formou by som sa chcel obrátiť na nahlásenie Holyseka.

 

Keďže neviem na ktorú situáciu sa vzťahovalo porušenie pravidla č. 3 v MTA Pravidlách, tak som tu napísal všetky situácie.

Situácia č.1 = RP s PSA príslušníkom, Brassnuckle atd

  • V tomto čase som netušil, že James Mason je člen AT. Čiže to ma ospravedlňuje z pravidla č. 3.

Situácia č. 2 = Chcené logy odo mňa.

  • Ja som chcel najprv vysvetliť danú situáciu a potom poslať logy, ibaže s Holysekom sme sa asi nejak nedohodli (keďže on čakal na logy a ja som mu vysvetľoval to, že to neni meta pretože a pretože...)
  • Keďže som nevedel, kde vidí metu, tak som mu začal vysvetľovať všetko tak ako to bolo. Pričom on čakal na tie logy a ja som mu ich neposielal asi tak 2 minúty, tak mi začal odpočítavať čas, potom som mu ich poslal.

Situácia č. 3 = Ja: "nejsi nejak časovo obmedzený, tak by si ani mňa nemusel"

  • To sa priznávam, že bolo opovážlivé, ale keďže mi nebol ponúknutý priestor na vyjadrenie môjho názoru, tak som hľadal možnosť ako získať čas. Tak som mu napísal toto.

Ja som jeho slová rešpektoval a keď sa mi niečo nezdalo, tak som napísal: "podľa mňa..." ( Ako to bolo v situácií, keď ma náhlil s tým posielaním logov )

Každopádne, logy som poslal tesne v čas. Čiže som nejak neporušoval rozhodnutie a príkaz AT.

Napriek tomu sa k tomu vyjadrovali ľudia, ktorí nemali ani páru, kedy som tie logy poslal a podnecovali Člena AT k tomu, aby mi dal ban. (Z môjho pohľadu) 

Dôkaz: https://leosight.cz/logs/gqR6LGAjEE 

 

(V prípade nejasností poprosím vyzdvihnúť nejasnosť a nerobiť ukončené závery)

 

Yuutsu

Hráč

27
11.10.2023 23:43, naposledy upraveno 11.10.2023 23:54 uživatelem Yuutsu

Ahoj, 

Z mého pohledu je ban oprávněný, Holy tě žádal 10x o logy, ty ses mu snažil vše vysvětlit. proč ? stačilo poslat logy on by viděl že jsi nic nezmetoval a následně bys mohl říct svůj příběh. a né pořád jen vysvětlovat a neplnit to o co tě administrátor žádá. já se ti to snažil vysvětlit že po tobě chce LOGY. ty si stále povídal svoje a dokonce jsi i odběhl někam fuč. 

Nemluvě o tvé celé RP akci a o tom cos tam předváděl. '

Situace č.1 - nedokázal si uznat chybu a pokračovat v DOčku s tím že bys měl ICly problém. a není to jen myšleno na tvoje RP BrassKnucklu. je to obecně s tím jak ses choval při celém řešení problémů. kde si nerespektoval že Admin chtěl po tobě logy které z tebe musel páčit. 

Situace č.2 logy jsi nedodal... a stále ses na vše vymlouval že to chceš vysvětlit.  pokud si měl čisté svědomí logy pošleš a Admin uvidí že jsi nemetoval. a nemusel si nic vysvětlovat a taktéž nemusel být spam v OOC. 

Situace č.3 - byl jsi časově omezen právě Ty! protože si mu neposlal logy což by ti zabralo 2 minutky. místo toho si nám 10 minut vykládal cosi. A sáhni si do svědomí... chtělo by se ti řešit s někým 10 minut to že mu není schopen dodat logy, dostal jsi následně posledních 30 vteřin který jsi využil zas je v obhajobě

Zkus se zaměřit jak rpíš... a co jsi tam udělal za blbosti... myslím si že je zcela irelevantní házet stížnost na Holyska který měl celou dobu s tebou trpělivost a až uplně ke konci ti dal ban za tvoje chování.

E: Napriek tomu sa k tomu vyjadrovali ľudia, ktorí nemali ani páru, kedy som tie logy poslal a podnecovali Člena AT k tomu, aby mi dal ban. (Z môjho pohľadu) 

Opravdu Holyho nikdo nepodporoval aby ti dal ban. Podporoval si ho možná ty sám tím že ses snažil vyvléknout z celé situace... a zas a znova se opakuji nerespektoval si vůbec nějaké pravidla toho že to je člen AT. nemluvě o tom jak ses choval OOCly po celou dobu RP akce kde to byl spam v OOC. tudiž můžeš být rád že to pouze za pravidlo č.3 a né ještě za další pravidla.   V tomhle Holy neudělal žádnou chybu a snažil se až do konce. 

Toustiik out <3 :*

 

12.10.2023 00:27

Dobrý večer prajem.

K žiadostiam toho typu sa nevyjadrujem ale toto mi nedá ostať ticho.

Gibbs, Beaufort a Mason sme stáli a RPili na parkovisku ZZS. Prišiel si Ty spolu s Philipom. Postavil si sa za Beaufrot, čupol si a priložil si jej tvár k jej zadku, na čo si povedal : "[Čeština] Bryan Murphy říká: A neni vám zima dievčatko?" už vtedy som čakal nejaký ban za TrashRP. Zaujímalo by ma či aj normálne jak kráčaš po ulici sa takto predstavuješ, to by som rád videl na nejakom zostrihu, ale budiž. Tam začali IC hádky ohľadom toho kde máš stať, kde nemáš a celkovo zdĺhavý proces a hlavne zbytočný, hrotenie nepodstatnej veci. Následne bola na teba zavolaná hliadka PSA, Carl. Tam začal hrot ohľadom "brass knucle" Kde si ich vytiahol na PSA ktoré malo v ruke zbraň, ďalšia vec kedy som čakal ban za zdravý rozum. Po troška nešťastnom RP z tvojej strany ohľadom toho bexeru ťa Carl zatkol a odviezol na PSA stanicu, tam RP s tebou skončilo a začalo s Philipom. Došlo tam čisto k IC problému medzi ZZS a nim. Philip zavolal PSA aj na nás, ale medzi tým ako Carl znova prišiel tak sa len tak náhodou objavil Ben Nedela a čistou náhodou si to bol ty na druhej IC. Máš na nej 0 hodín tak že predopokladám že si si ju presne vtedy len vytvoril. Holy to už začal riešiť IG ako Admin, keď že mal podozrenie na metu. Chcel od teba vysvetlenie ako si sa tam vlastne zjavil, tvoja odpoveď bola " Ben Nedela: (( kazdopadne s philipom sa passivne poznáme " čo mne príde ako absolutna blbosť, lebo passiv sa môžem poznať s hoci kým... A následne začalo Holyskové žobranie ohľadom logu, kedy ti napísal že mu máš poslať logy ale ty si si stále išiel len to svoje.

Myslím si že môžeš byť rád že si dostal len tak krátky čas, za mňa by som ti ten ban predlžil aspoň na 2 dni aby si si troška uvedomil veci ktoré robíš v RP.

Papa.



Lemonko

Hráč

11
12.10.2023 15:35

Odpoveď Toustiik:

V konečnom dôsledku som mu tie logy dal, do požadovaného času, čiže som svoju úlohu splnil.

(Keby mu jasne odmietnem dať logy, tak sa nečudujem za ban.)

K situácií č. 3: To je pravda, nechcelo :D

K E:

No tu J.Beaufort mala problém napriek tomu, že sme to riešili my dvaja s Holysekom a hľadala na mne chyby.

To mi trošku vadí, keď sa začne zapájať do diskusie osoba, ktorá vidí, že to rieši admin.

Odpoveď KIK0: 

Ešte pred pozdravom som sa bavil s jedným z ZZSkárov, asi to bol James (čiže to nebolo len tak že som prišiel Neni ti zima dievčatko a odišiel...) a pozdravil som tak pani doktorku, pretože sa mi IC ľúbi. Takže som si povedal, že zabijem nejaký Rizz. Tak ma napadlo toto :D Ale nakoniec z toho nevyšlo nič dobré lebo Hráč čo RPil doktorku asi nepochopil že to je pozdrav a bral to za vyrývanie.

Vyjadrenie na (vraj) TrashRP: Doslova, čo môžeš robiť OOC tak môžeš aj IC.   -> Od toho je predsa RP

  • Čiže, môžem to povedať OOC, takže to môžem povedať aj IC.

 

 

 

Yuutsu

Hráč

27
12.10.2023 15:49, naposledy upraveno 12.10.2023 15:50 uživatelem Yuutsu

Ahoj, odpovím rychle protože mě to už nebaví řešit. Víš proč jsem se do toho motal ? protože zbytečně spamuješ OOC chat tím že budeš něco vysvětlovat. nemluvě že jsi tedy spamoval holyho i v PMkách podle všeho. jednoduše jsi měl nahrát log poslat ho a dál nic neřešit. a mohli jsme si dál užít situaci v IC... nemluvě o tvém spamu v OOC když si blokoval výjezdovou základnu. 

Toustiik Out <3 aneb Jacqueline Beaufort, M.D., MHA :d


E: asi irl nepříjdeš za doktorkou nečupneš si k jejímu zadku a nebudeš na ní oplzlej :D a pokud jo GL! HF!

12.10.2023 16:00

Tak já ti na to teda jdu odpovědět, když už je ta "stížnost" mířená na mou osobu.

č. 1.

V tomto případě jsem tě několikrát v OOC upozornil, že si udělal blbost a odpovídáš kraviny do /do. Dohadoval ses se mnou v OOC chatu, že to vytahování boxeru nikdo vidět nemohl i když přímo před tebou stál Gibbs, Beaufort a i já. Ano, policista z jeho úhlu takový boxer vidět nemohl, avšak si mohl všimnout, že hrabeš do kapsy. Pořád sis do /do psal to svoje F a do důvodu si vymýšlel blbosti, tak jsem to vyřešil krásně za tebe.

č.2.

Nikdo se neprosil o tvé vysvětlení k dané RP situaci. Několikrát jsem ti do OOC chatu psal, že po tobě chcu logy, ty sis pořád jel to svoje a mě si absolutně nevnímal. Proto jsem se rozhodl, že ti dám nějaký časový úsek a najednou to zabralo. Poslal si mi do PM logy, které jsem si přečetl a zjistil jsem, že v logách žádná meta nebyla. I tak, jak jsem ti již psal do žádosti o unban trvalo 10 minut, než mi pošleš logy, které bys bez tvého vysvětlování měl poslané ani ne do dvou minut.

č.3.

K tomuto se ti s radostí stručně vyjádřím. Tvrdíš tu, jak tě časově omezuji. Kde jsem tě prosím tě časově omezoval? V tom, že jsem na tebe musel čekat 10 minut, než mi pošleš logy o které jsem žádal několikrát? Můžeš být rád, jak psal Toustiiik, že zrovna v tu dobu jsem měl s tebou fakt velkou trpělivost, čekal jsem a přemlouval jsem tě o logy.

Vyjádřím se k větě "Ja som jeho slová rešpektoval", prosím tě kdyby si mě respektoval, tak na ty logy nemusím čekat, tak dlouho. A k větě "podnecovali Člena AT k tomu, aby mi dal ban.", mohu tu s mým čistým svědomím napsat, že mě nikdo k ničemu nenutil a já se k tomuto rozhodnutí rozhodl sám ze své hlavy. Nepotřebuji být někým manipulován.

Z mé strany to bude vše, další řešení nechám na vyšších. Mé vyjádření tu máš a nehodlám se k tomu dál vyjadřovat. 🫡

16.10.2023 20:35, naposledy upraveno 16.10.2023 21:09 uživatelem Wright

EXCERPT

Stížnost se zabývá nesouhlasem s uděleným trestem ze strany Holýska za pravidlo č.3. Mělo k němu dojít v situaci, kdy Lemonko, byl na jedné postavě zatčen, ale za druhou nově vytvořenou postavu se znovu vrátil na místo kde byla předtím ta první a také jeho kamarád. Na tuhle situaci Holýsek zareagoval vyžádáním logů, aby mohl metagaming potvrdit nebo vyvrátit. Po velmi zdlouhavém vyjednávání a nevyžádanou aktivitou v Lokálním OOC Chatu, logy sice dostal, ale i tak usoudil, že to bylo neuposlechnutí administrátora a disrespekt k němu. Tudíž se ban rozhodl udělit. 

30.10.2023 17:44

VERDIKT

Jako hráč jsi byl několikrát vyzván k tomu, abys Holyskovi zaslal logy, namísto toho jsi vedl debatu, která se mohla dít i kdykoli po jejich zaslání, které ti mohlo zabrat opravdu malou chvíli. Holysek ve svém rozhodnutí nepochybil, je-li po tobě vyžádána součinnost, měl bys tak opravdu jednat v danou chvíli a nikoli poté, co rozvedeš argumenty, které v též době nemáš čím podložit.


Powered by LeoSight IFS
LT~89

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
8676 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
sqmal

212Kč včera v 20:43

KaiserCrowley

150Kč včera v 19:29

TOMxd

8Kč včera v 17:19

Nejnovější uživatelé
mirkomiri

Registrován 10.5.2024

AntonioCZE

Registrován 9.5.2024

Rytmausz

Registrován 9.5.2024