Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - muransky

neznamy#2452

Smazaný účet

17
15.8.2020 01:12, naposledy upraveno 15.8.2020 22:05 uživatelem neznamy#2452

Přezdívka: muransky / Adam / Adamko

Věk: 14

Zkušenosti: Skúsenosti so Supportom bohužiaľ nemám, ale myslím že po nejakej dobe by to šlo.

Komunikační dovednosti: Komunikačné skúsenosti si myslím že mám, ovládam dane jazyky - Slovenčina, Čeština a angličtinu ovládam na úrovni.

Mám čas: Momentálne cez prázdniny mám času dosť, na serveri som takmer každý deň zhruba 5/6 hodín denne. Počas školského roku to bude obmedzené keďže budem končiť základnú školu, ale čas si určite nájdem aj na server.

Další informace o mně:

Pozdravujem, volám sa Adam mám 14 rokov a pochádzam z Bánsko Bystrického kraja. Momentálne pôjdem do 9 ročníka na základnej škole tudiž posledný ročník. Vo voľnom čase si rád chodím zahrať basketbal, zacvičiť si do fitka, alebo stráviť nejaké tie hodinky na Artheone. Po dokončení základnej školy by som chcel ísť na SUŠ Odbor Umelecký Kováč. Tento obor ma zaujal a rád by som chcel vyštudovať tento obor. Hrávam viacero hier [väčšinou free to play a nenáročné na komp :D] patrí medzi to Minecraft, Hue, Brawlhalla, Garrys Mode a podobne.. Na Artheone hrávam cca 3/4 mesiace a musím povedať že napriek začiatočníkom a trash rprom [je mi jasne že k nim pripadám nejakou časťou tiež :D] sa to RPčko dá fakt užiť a keď má človek fantáziu tak je to zaujímave. Rád si robím srandu či už sám zo seba alebo aj z kamarátov a podobne.. Som taký človek čo sa dokáže zasmiať na všetkom ale dokážem brať situáciu aj vážne. Rád by som zapadol medzi komunitu AT. V tomto rozpisovaní nie som moc dobrý čiže odo mňa asi všetko.. Prajem pekný večer a hádam sa pošťastí :).

EDIT - ZABUDOL SOM ZAKLIKNUŤ ŽE TO JE NA SUPORTA, PROSÍM BERTE TOTO AKO PRIHLÁŠKU AKO NA ARTHEON SUPPORTA. DIKY

Demon8116

Hráč

24
15.8.2020 01:19

Ahoj neviem či si chcel dat prihlášku k LS at alebo Artheon at... Ale táto prihláška je do LS AT a pokiaľ viem tam je nábor uzavretý. 

S pozdravom Démon. 😈

neznamy#2452

Smazaný účet

17
15.8.2020 01:21, naposledy upraveno 15.8.2020 11:23 uživatelem neznamy#2452

@Demon8116 prihláška bola mierená na Artheon :D zabudol som to tam nastaviť pardon

16.8.2020 13:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
19.8.2020 12:31

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.