Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - SatanMuzPekelny


Satann

Hráč

22
31.10.2023 21:35, naposledy upraveno 31.10.2023 21:38 uživatelem Satann

Přezdívka: SatanMuzPekelny

Věk: 22 let

Zkušenosti: Bohužel zatím nemám žádné.

Komunikační dovednosti: Dovolím si říct, že poměrně dobré. Zvládnu komunikovat na příznivé úrovni v češtině a nějakým základním způsobem v angličtině, leč to teda není nic moc.

Mám čas: Mám čas poměrně každý den, zejména ve večerních hodinách.

Další informace o mně:

Ahoj! Jmenuji se Patrik, herním pseudonymem Satan. Na portálu Leosight se pohybuju zhruba od ledna 2023. Během tohoto časového rozpětí jsem si prošel určitýma herníma mechanikama, co Skimo nabízí, od jezdění kamionem, přes roleplay záchranky, až po ilegální RP.

Abych taky o sobě něco řekl, ač tedy o sobě velmi nerad mluvím. Pocházím z Valašska, což taky jde někdy poznat na mém dialektu a někdy to také aplikuju i do psaní. Pořád jsem studentem, aktuálně studuju třetí ročník Vysoké školy, obor automatizace a robotika. Mám velké záliby v programování, zejména v programování embedded systémů a jiných utilit. Občas mám i rád matematiku, leč teda to byl vždycky můj nepřítel. Strašně rád dělám bojové sporty, neznám jiný sport, kde bych se zvládl tak psychicky uvolnit a vydat ze sebe většinu energie a vztek.

Obecně je o mne známo, že jsem docela dost velký introvert. Strašně nerad zahajuji konverzaci s cizími lidmi, pokud to není nikterak nezbytné. Pokud ale s lidmi dojdu do takové fáze, že se opravdu seznámíme, jsem vcelku i někdy vtipný, trpělivý, skromný a docela dost umíněný. Mám rád svůj pořádek, styl a systém. Velmi apeluju na to, jak se ke mě ostatní lidé chovají, taky to opačně vracím stejnou váhou.

Díky za dočtení, za jakékoli ohlasy budu velmi vděčný.

 

S přátelským pozdravem,

Satan

4.11.2023 15:55

Ahoj!

Děkuji za projevený zájem i skvělou přihlášku, dal sis s ní práci a jak vidíš, komunitě se líbí. Taktéž v rámci AT nemáme obecné pochybnosti o tvém působení zde, což samozřejmě vede k tomu, že po této přihlášce postupuješ dále. Nyní tě požádám, abys mě zkontaktoval prostřednictvím Discordu, kde se spolu domluvíme na termínu pohovoru, který se pokusím hodit blízko pohovoru s kolegou, kterému jsem přihlášku schválil nedávno. Samozřejmě tě žádám o trpělivost a pochopení, nedostanu-li se k odpovědi hned, time management je náročná věc.

Gratuluji a přeji mnoho štěstí.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~63

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Adaamekk

300Kč včera v 15:54

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024