Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Event Manager - marekvoe


31.10.2023 22:01, naposledy upraveno 1.11.2023 11:13 uživatelem marekvoe

Přezdívka: marekvoe

Věk: 19

Zkušenosti: Zkušenosti s pořádaním eventů mám, jako několik příkladů mohu uvést něco ze serveru SkimoRP, kde většinou pro komunitu pořádám akce typu - párty s nějakou tématikou. Vytvářím si vlastní grafické plakáty k těmto akcím. Seven Roses, několik akcí na mé druhé postavě slavností otevření barů atd. Myslím si, že jsem díky nim dostal i velice dobré organizační schopnosti, které jsou klíčové k úspěšné akci.

Komunikační dovednosti: Myslím si, že mé komunikační schopnosti se dost zlepšili, alespoň od mé HT přihlášky. Od té doby jsem sepsal několik topiců na fóru, kde se toto tvrzení prokazuje (např. spolu-autorství nejdelšího topicu na fóru - Red Lagoon) Mimo psaní v mluveném slově si myslím, že jsem dost “ukecaný” co se týče anglického jazyka, tak mé schopnosti jsou lehce nadprůměrné, aspoň co se porozumění týče.

Mám čas: Co se mé aktivity týče, tak za poslední rok dost pokulhávala, ale za poslední dobu jsem se do komunity navrátil a mám ho častěji. Většinou se dělí mezi komunitou, osobním životem a prací. Každopádně na discordu jsem přítomen většinu toho času. Ve hře většinou ráno, ale i odpoledne a večer.

Další informace o mně:

Pro ty, kteří mě ještě neznají, moje jméno je Marek (jak z mého nicku vyplývá) a jsem již odmaturovaným studentem technické školy. Důvod proč si přihlášku podávám je vlastně velice jednoduchý. Jsem velice kreativní člověk. Bohužel žiji v České Republice a tento přenádherný stát mi moc možností tuto kreativitu ze sebe uvolnit nedává. To je vlastně důvod proč hraji na Skimu. Hrozně mě baví něco vytvářet nebo sepisovat. Tvořit si ten vlastní lore ve hře a to i s grafikou. Možná jste si mohli všimnout, jak někteří říkají “zbytečných topiců”, které vydávám. Místo těchto zbytečných příruček, návodů, příběhů pro mé postavy a firmy bych chtěl vytvářet něco čeho se můžou účastnit všichni, něco co jim dá ten euforický zážitek, jako když poprvé převážíte zbraně na ilegálních převozech na skimu, a bojíte se, zdali na vás nevykouknou policisté. Osobně si myslím, že je v tomhle velká díra, a když se podívám na pád letadla na budovu soudu, řeknu si, to je něco co chci stvořit. Něco co tomu světě přidá nějakou tu špetku tajemna a né “poradam tunin sraz centrum obcodu lv”.

Snad jsem k tomu řekl dost. Věřím, že bych teamu EM přišel vhod a kdyžtak se těším na skvělé nápady, které budeme moct společně stvořit, marekvoe.


Powered by LeoSight IFS
LT~29

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

300Kč dnes v 06:38

Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024