Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Lexikonn


Lexikonn

Hráč

78
2.11.2023 23:49

Přezdívka: Lexikonn

Věk: 24

Zkušenosti: Asi dva roky adminování zde + pár FiveM serverů.

Komunikační dovednosti: Jsem dost ukecanej tvor, psát umím, uklidnit lidi zvládnu, vím jak s lidmi mluvit, vzhledem k tomu, že s lidmi pracuji.

Mám čas: Dle práce. Večer téměř denně, ve volnu celý den.

Další informace o mně:

Čus, opět já. Znáte mě tady téměř všichni, každopádně pro ty ostatní jsem Alex, AKA Lexikonn. Na LeoSight jsem přišel někdy v roce 2020, vybudoval jsem si tu nějaké to jméno jak IC tak OOC, měl jsem tu čest se stát součástí Admin teamu a po roce, jsem se rozhodl, že bych chtěl opět pomáhat hráčům. Ti co mě znají vědí, že mě to vždycky bavilo ♥ Aktivní zas budu jak před rokem, nějak mě tu jistej hráč donutil se vrátit. Co se týče helper práce, z té jsem strach neměl a nemám. RP ovládám dobře a až na jeden ban (za kterej si můžu kvůli své blbosti a lenosti), jsem nikdy v RP žádný problém neměl. Doufám, že se mi opět nabídne šance vstupu do HT, případně i vejš 😊

Matyasek123

Hráč

1
21.11.2023 20:52

+1

kocvin udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování.
30.11.2023 14:24

Ahoj.

Omlouvám se za čekání, nebudu se tentokrát vymlouvat na spoustu práce, hlavním důvodem bylo zjistit, zda u nás skutečně plánuješ nějakou delší dobu pobýt, jelikož přihláška přistála poněkud krátce od tvého "návratu". Důvodu doufám rozumíš, ono i zjistit, jestli to tu bereš vážně, je celkem důležité.

Nakonec se ale nevyskytly žádné závažnější problémy - a k čemu došlo, to se také vyřešilo. Nemyslím si nakonec, že je zde něco, co by aktuálně bránilo tvému návratu do HT, proto mi tedy prosím napiš na Discord, kde se domluvíme na dalším.

Děkuji za projevený zájem a těším se na další spolupráci.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~121