Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o zahájení sporného řízení.


ScruffyXd

Hráč

24
16.11.2023 04:37

Podatel: Steve Duck za Alexey Kucherov

Věc: Zahájení sporného řízení ve věci nedodržení dodatků smlouvy.

Odůvodnění: Vážený soude. Již je to nějaká doba co můj klient pronajal pozemek za účelem provozu firmy pro Arthrex Industires. Tato doba činí 360 dní.. Za tu dobu,tedy 360 dní,neuhradil nájemce  celkově 249 kalendářních dní. Můj klient se snažil podnájemce kontaktovat všemi způsoby. Častými namátkovými kontrolami na pronajatém pozemku,telefonicky pomocí sms a hovorů,dopisy určené panu Stephensonovi,emailem,či dokonce po zaměstnancích firmy. Ovšem pan Stephenson nemá nikterak zájem tento spor řešit,a výrazně tím poškodil podnikání mého klienta,kterému byl pozemek po dobu 249 dnů blokován.

Záměr:  Satisfakce klienta ve věci zaplacení dluhu v celkové výši 159 750 000,-Kč. Slovy Stopadesátdevětmilionůsedumsetpadestáttisíc. Nebo aspoň jeho část z majetku P. Stephensona. Dále žádá o okamžité zrušení této smlouvy,a nařízení vyklizení firemních vozidel Arthrex Industries a další náležitostí firmy z jeho pozemku.

Přílohy: "Elektronická kopie smlouvy" 

https://imgur.com/a/H4M3mMh

26.11.2023 18:26, naposledy upraveno 26.11.2023 18:30 uživatelem Kolpanek

Adresát: Steve Duck
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Duck

Váš podnět jsme zpracovali a přesouváme jej do třídění. O dalších postupech budete brzy informován. Žádáme Vás nyní o trpělivost a případnou součinnost. Děkujeme za pochopení.


Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.

14.12.2023 21:44, naposledy upraveno 14.12.2023 21:44 uživatelem Kolpanek

Podatel: Steve Duck ((  @ScruffyXd ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Duck,

Váš podnět jsme zpracovali a rozhodli jsme se vaší žádosti nevyhovět na základě nedodržení podmínek, které jsou stanoveny zákonem č. 4/2020 - Zákon o soudním řízení

(( odpověď byla doručena zároveň na korespondenční adresu osoby Alexey Kucherov a taktéž DOCARu ))


Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~48