Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Konzultant vozidel - Kubby


Kubby

Hráč

57
20.8.2020 16:34, naposledy upraveno 20.8.2020 16:35 uživatelem Kubby

Přezdívka: Kubby

Věk: 14 let

Zkušenosti: Zkušenosti s VCT z pár serverů mám (Preferuji dělání polepů a úpravu modelů, než handlingy). Co se týče příkazů, tak ty umím.. Dělal jsem administrátora na několika serverech jako byl TownPlay (Zde jsem působil i jako Support, a Hlavní admin 2x), dále jsem byl administrátor na serveru Aweryx, taktéž jsem byl Support na serverech jako Retronix, či Artis Roleplay.

Komunikační dovednosti: Řekl bych, že dokážu komukovat v pohodě jak s lidma, které znám, tak s lidma kteří jsou mi úplně noví. Narozdíl od Discrodu preferuji TeamSpeak. Dorozumím se v Českém jazyku, Anglickém jazyku, a ve Slovenském jazyku.

Mám čas: Čas mám skoro vždy, avšak na serveru se objevuji spíše na večer kvůli teplotám (Mám počítač, který se moc nemá rád s vyšším teplotami), ale na TeamSpeaku jsem skoro vždy celý den..

Další informace o mně:

Tak.. abych to uvedl, jmenuji se Jakub Valenta to dost lidí ví.. Pocházím ze Středočeského kraje a bydlím na takové vesnici, no.. Ve volném času se věnuji požárnímu sportu, tomu se věnuji přibližně šest a půl let. Taky se dost zajímám o Policii ČR, HZS, nebo SDH. Na MTA se pohybuji přibližně tři roky, za tu dobu jsem byl na dost serverech.. Nabral jsem dost zkušeností jak administračních, tak RP.. Avšak RP se věnuji již přes pět let. Kromě MTA:SA si rád zahraju GTA IV, Minecraft (Převážně survival, nejlépe na Asterii), rád taky hraji Armu II: Operation Arrowhead, či Armu III, na obou armách jsem byl v RP klanech. Samozřejmě si rád zahraji i hry s policejní tématikou jako S.W.A.T. 4 (Aktivně se účastním společních hraní SWATu zde na LeoSightu). Když zrovna nic nehraji, a mám chuť tak si rád upravím nějaký ten model do GTA:SA, či si udělám jen nějaký polep.. Na Artheonu se již pár polepů a skinů na postavy objevilo a stále tam jsou.. V blízké době by se tam měly objevit i modely, které jsem upravoval. Taky jsem znám pod přezdívkou Heavy, za poslední dobu spíše Kubby.

To by už asi stačilo, budu rád za jakékoliv názory jak ty kladné, tak ty záporne a to jak od členů AT, tak od příznivců komunity LS.

S pozdravem,

Kubby [Heavy]

Lofanek

Hráč

32
20.8.2020 17:10

Jako jo no no jo no.

Ale nie, za všetky tie poskytnuté modely si to zaslúžiš.

Ano vole

Kenny15

Hráč

19
21.8.2020 08:43

Kubby se hodí, aspoň budou nové modely. PRO

10/10 lidí volí Kubbyho, tudíž vyhrál.

21.8.2020 12:53, odstraněno 21.8.2020 22:00 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 10, 13 & 19

arciCZ

Hráč

32
21.8.2020 13:39
Ahoj, jelikož jsi se hlásil na MTA Konzultant vozidel je tvá přihláška ZAMÍTNUTA, protože na tuto pozici aktuálně neprobíhá nábor, zkus to příště.

Powered by LeoSight IFS
LT~63