Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Kiwi


Kiwi

Hráč

1
20.8.2020 19:28

Přezdívka: Kiwi

Věk: 16

Zkušenosti: Byl jsem na jeden den support, takže znám spíše ty základní přikazy + něco málo.

Komunikační dovednosti: Mluvím plynně česky, rozumím i slovensky, a sem tam bych dokázal říct něco anglicky pokud by to bylo potřeba.

Mám čas: Na servru jsem aktivní spíše přes noc až do těch 3-4 rána, a když jsem celý den doma tak většinou od té 15h. Jinak na discordu jsem aktivní celý den, takže komunikovat semnou není problém.

Další informace o mně:

Jmenuji se Danek, chodím na střední školu, studuji elektrotechniku v druhém ročníku. Mta hraju přibližně 2 roky z toho rok role-play. Krom mta hraju lolko, csgo, občas metin, někdy zapnu i minecraft. S komunikací s a-teamem nemám problém i když jsem při hovoru dost nervozní, takže většinou volám jenom když musím nebo když někdo po mně něco potřebuje. Kromě sezení u pc jezdím občas na skatu. Chtěl jsem se stát supportem protože mě baví dělat reporty, a hlavně kvůli tomu že občas čekám fakt dlouho na report, a rád pomáhám ostatním. Když někdo udělá chybu tak v pohodě bez nervů opravím/vysvětlím.

21.8.2020 18:13

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.


Powered by LeoSight IFS
LT~27