Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na admina SovietDog


vaneska

Hráč

2
28.11.2023 17:53, naposledy upraveno 28.11.2023 18:06 uživatelem vaneska

Nie som spokojná s riešením situácie kde som požiadala o unban pre mňa a môjho frajera (vtedy som nevedela že ja ban nemám) keďže si myslím že frajer nemá mať za čo permaban a Sovietdog nič neurobil a jednoducho to uzatvoril ako vyriešené len kvôli tomu že ja ban nemám (že ho teda má len frajer).

V skratke

chars môjho frajera: Mike Duck, Ellie Clark

môj char: Zoe Grey

Čo sa stalo:

Mike si kúpil byt a keďže sme sa dlhšie poznali tak mi dal spraviť kľúč a ja som tam bývala. Spoznala som sa s novou kamoškou Ellie, chodievali sme spolu do práce, voziť sa autom, do bytu atď. Mike sa tam už dlhší čas neukázal tak som dala Ellie spraviť kľúč od bytu aby tam mohla za mnou hocikedy prísť na návštevu a tak aj bolo. -TU PRIŠIEL BAN * (Mike tam dlhšie nebol ale bolo v pláne aby predal ten byt štátu, odišiel zo štátov a aby som ho ja [Zoe] od štátu kúpila a naďalej by sme tam s Ellie ostali)

* stále sme ale v situácii kedy sa od Mike Ducka na Ellie nič neprenieslo, ani itemy ani majetky ani nič, keďže sme za to raz obaja dostali ban tak sme si dávali pozor aby sa to viackrát nestalo a neprenášali sme žiadne veci 

Týmto vás chcem poprosiť, aby ste sa na to niekto mrkli a napísali mi, čo je na tom A2A (kľudne mi od slova do slova okopírujte pravidlo ktoré bolo porušené a vysvetlite kvôli čomu tam naša situácia spadá a či by bolo možné to vyriešiť, chcem vedieť kde sme urobili chybu my/prípadne admin) (develon cenim ze nejakych 20 sekund po tom co som to tu pridala si hned vyjadril nesuhlas, urcite si si to stihol aj cele precitat :D musite byt dobri kamosi :D )

na záver prikladám podobnú situáciu iného hráča a prajem pekný zvyšok dňa:

Artistiques

Hráč

32
28.11.2023 21:22

Ahoj, napíšu ti sem něco, čím pravděpodobně ušetřim práci tomu, kdo to bude muset řešit.

Ty jsi nenapsal stížnost, vlastně jsi tu jen řekl co se stalo, nicméně jsi nedoložil žádný důkazy.

Jediné co tu od tebe máme je screen názoru hráče Jan38, který není zrovna někdo, ke komu by jsi měl vzhlížet v rámci chápání a porozumění pravidel. Nic proti Kolpankovi, mam to rád, nicméně to že ti člen HT řekne, že to alt2alt není neznamená že to je 100% pravda, od toho máš pod klávesou F2 možnost výběru kategorie “všeobecná otázka”. Helpeři bany nerozdávají, používat argument, že ti to “helper dovolil” je blbost. 

Nicméně k té definici pravidla, ve screenu co jsi přiložil je doslova napsané: ,,hráč nesmí převádět…”, to ale přesně děláš, jen to neprodáš a vlastně se ještě vyhýbáš placení daně z nemovitosti. Jedna postava to vlastní, druhá to používá, na skimu hraje aktivně přes 100 lidí denně, když řeknu že polovina během toho dne hraje alespoň chvilku za různé postavy, asi to nepřeháním. Ty jsi se úplnou náhodou seznámil s altkou přítele tvé postavy a pak si ji stěhuješ k sobě domů? 

Myslím že kdyby vám tam oběma přistál ještě metagaming a tobě napomáhání k alt2alt, nebylo by se čemu divit.

Plottwist: Sovieta nemám rád, měl jsem, ale názory se mění. Nicméně tahle stížnost opravdu nemá hlavu ani patu. Musím stát na Sovietovo straně.

vaneska

Hráč

2
28.11.2023 21:43

na začiatku píšem že som nespokojná (ano som dievča a mohol by si o mne pisať v ženskom rode, dik) s jeho riešením a sťažujem sa na jeho ,,odjeb,, s tým že ja ban nemám tak to riešiť nebude a tým uzatvoril moju žiadosť v ktorej som nechcela unban len pre seba :( . pod to som dala to čo sa malo riešiť. dôkazy neviem aké mám použiť, ale môžeš si pozrieť žiadosť o unban odomňa, jednoducho ju nájdeš medzi ,,vyriešenými reportmi,, ;) . ku koncu som chcela aby to niekto preveril a metagaming tam určo neni neboj, keby sa irl nepoznáme s frajerom a robíme to tak napíšeš to isté?(neodpovedaj, nemusíš ani) každopádne neodpovedal si mi na nič a tvoj komentár je pre mna zbytočný, prepáč :( 

28.11.2023 22:06

Když tu zmiňuješ svou žádost o unban, tak se na ní můžeš taky podívat znova a znova si přečíst můj komentář, kde to máš docela jasně shrnuto.

Zkrátka a jednoduše se o alt2alt opravdu jedná, dokonce Soviet nezavřel tvou stížnost jen tak: "hm, nemá ban, nebudu to řešit", jak ty píšeš, ale potvrdil fakt, který jsem já napsal a následně napsal, že tvou žádost zamyká, neboť nemáš ban, to je pochopitelné.

Je smutné, že i přes upozornění v žádosti, nemáš ani špetku pokory a jednáš arogantně. Gl tomu, kdo to bude řešit, hádám že za pár dní bude nejhorším administrátorem, protože se o A2A přeci nejednalo!

vaneska

Hráč

2
28.11.2023 22:16

kde presne jednám arogantne? ja si myslím že viem pekne používať milé slová ako napr.: prosím alebo prepáč, ktoré spomínam v oboch správach čo som napísala. ale ani jeden z vás dvoch čo ste mi tu napísali ste nepochopili čo od vás chcem. tiež si to buď prečítajte znova alebo mi nepíšte. ja to chcem riešiť naďalej.

Artistiques

Hráč

32
28.11.2023 23:46, naposledy upraveno 29.11.2023 00:14 uživatelem Artistiques

Kde přesně jsi arogantní? Udělal jsem ti takovej stručnej výcuc tvé arogance a toxicity. Aby to nebylo zbytečné vyjadřování, můj i Jackalův komentář jsou oba docela “on point”, jediný ty nejsi schopný pochopit, že to prostě alt2alt je. Jediný tvůj argument je ten, že to někomu jinému řekl helper. S Jackalem tu máme dost nahráno, myslím, že oba moc dobře víme, jak to tady funguje. Alt2Alt není o majetku, je to o zvýhodnění tvé postavy pomocí té druhé. Může to být dohození práce, může to být ovlivnění sázky (na jedné postavě kandiduješ, na druhé vsadíš proti sobě - z voleb odstoupíš), může to být pronájem bytu, může to být nabrání do tvé firmy (normálně přes personální). Je takové nepsané pravidlo, pokud s něčím má nějaká tvoje postava něco společného, na všech ostatních postavách ruce pryč od toho.


EDIT:
Jestli máte s tímhle co dočinění, GL kluci.

vaneska

Hráč

2
29.11.2023 07:25, naposledy upraveno 29.11.2023 07:25 uživatelem vaneska

Šla som ti sem niečo napísať, malo to veľkosť cca slohovej práce (sa mi to zmazalo lebo som čosi preklikla) ale už nemám čas sa tu znova rozpisovať takže 

1. toxic nie som a ani arogantná, je mi ľúto že všetko beriete takto vážne a útočne (s tými zahanbujúcimi profilami nič nemám, to riešte pri deťoch, nie pri mne)

2. píš o mne prosím ako o žene, nie ako o mužovi. Teraz to vyzerá že si toxic ty, keď si si prečítal a dokonca vyznačil ako niekde píšem že som dievča a aj tak ma takto oslovuješ a píšeš ako o chlapovi (snad nechces aby som ti predlozila chromozomove dna testy xd) (((srandičky, ak by niekto nepochopil zas)))

3. ďakujem že si mi to ako jediný vysvetlil, lebo som si myslela že a2a je doslovne prenášanie vecí z postavy A na B. Nevedela som, že sa to ráta aj keď niekto len má kľúč od majetku inej svojej postavy. (teda že je ideálne ak sa svojim postavám vyhýbame oblúkom) Tak ešte raz ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa.

2.2.2024 09:24

VERDIKT

Ahoj.

Omlouvám se za pozdnější odpověď, trochu jsem však částečně doufal, že si do té doby přečteš naše zásady pro podání stížností. Ačkoli bych ti rád pomohl. obávám se, že pokud nebudeš respektovat níže přiložená pravidla, je pro nás stížnost neřešitelná. A přesně proto ji taktéž zamítám.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~87