Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vysvětlení permy.


Tulen4762

Hráč

10
29.11.2023 07:03

Ahojte dnes v 6:00 jsem dostal permanentní ban 

Od: @SovietDog

Důvod: meta+bohatá historie.

Vyjadreni: tak abych jsem se vyjádřil tak jsem dostal přesněji permanentní ban za to že jsem byl s klukama ve voice a volali jsme při kropce, ano řekl jsem tam že jestli to evo je od nás? Ale hned na to jsem to napsal do vysílačky mohu dodat logy.

 

Za další přijde mi blbě dávat permanentní ban za metu  od mého posledního permanentní banu jsem nasbíral 6x banu ano, ale od posledního banu co jsem měl tak už semnou nebyli problémy,  chtěl bych to celel vysvětlit. Kde jsem danou metu udělal.

 

Děkuji za vyjádření.

29.11.2023 10:30

Ahoj, dopředu na tebe avizuji, že můj komentář není verdikt, pouze bych rád tvou žádost osekal o argumentační fauly a skutečně bych tě chtěl nasměrovat k podání relevantní obhajoby.

Začneme teda od konce, ten budeme mít jednoduše ze stolu. Od posledního banu, který jsi měl, s tebou nebyly problémy. Ban jsi dostal pátého listopadu na 14 dnů, to se přesouváme na devatenáctého. K porušení těchto pravidel z vaší strany prokazatelně došlo 25. Takže se v podstatě hájíš necelým týdnem, kdy jsi nedostal ban, a tento necelý týden má tak kompenzovat všech 47 dalších zápisů v historii. Mimochodem z toho tři tresty již byly permabany.

Pokud tě Soviet shledává vinným z porušení daných pravidel, vycházíme tak z tohoto videa. Trochu mě mrzí, že se tu spousta hráčů snaží budovat dobrý dojem a lepší podmínky pro budování ilegálního RP, když nakonec převládá většina, jíž můžeme vidět na videu.

Asi nejhorší skutečností, kterou současně obracíš publikum proti sobě, je fakt, že v oficiálním textu, ba dokonce i v běžné mluvě neironicky používáš pojem "kropka", odvozený od slova "kropit", slangově tedy "střílet" nebo "dopouštět se deathmatche", záleží na situaci. Stále si neuvědomuješ, že jsi na RolePlay serveru, kde se snažíme přiblížit reálnému žití. Přijít za přáteli do hospody se slovy "tak co borci, dneska dáme nějaký kropky", čili "pánové, dnes půjdeme střílet po lidech a u toho tak riskovat svou svobodu a své vlastní zdraví" zkrátka nedává smysl a já bych tak byl velice rád, kdyby sis už dávno uvědomil, že na ilegální RP u nás nejsi stavěný.

My zkrátka vyžadujeme něco víc než chuť střílet hlava nehlava do všeho, co se hýbe. Byl bych tě rád nasměroval na Ratajův komentář pod tímto topicem a percentil zločinců na obyvatelstvo země bych aplikoval i sem k nám, byli bychom tu však zbytečně dlouho. Svůj volný čas zde jsi vždy mohl využít lépe, minimálně tak, že se nebudeš pohybovat na místě, kde jsi již několikrát přepadl přes pomyslnou hráz toho, co je a není v rozporu s pravidly, a očekávali bychom od tebe tak, že se ze situace poučíš. RolePlay může vzdělávat skutečně zábavnou cestou a zkušenosti nabrané zde můžeš do jisté míry aplikovat i v realitě.

Pokud ses však nikdy nepozastavil a nepokusil se věnovat pozornost a úsilí něčemu, co může obecně prospět serveru, a svých 429 hodin věnuješ pouze a jen tomu, za co jsi opakovaně trestán, troufnu si říci, že u tebe už nápravu nemůžeme očekávat.

Tulen4762

Hráč

10
29.11.2023 13:39

ahoj dzardys, nevím jestli se mohu nejak vyjadřit ale tak co.

vyjadřovat se budu k tomuhle protože mam k tomu neco. 

vyjadření: kolikrat jsem se pozastavil a kolikrat jsem skončil na 1tyden s ilegalem, kolikrat jsem si říkal že je to zbytečne a nebaví me to, ale když už me  nekdo napadne tak se braním. neokradam nijak atd, baví me spíše to SOCIAL RP. mam u vas nahrano 429hodin, a za tu dobu jsem se nekolikrat pozastavil a přemyšlel o tom, ja po střílečce, jsem už neokradal atd.. tadyta střílečka byla posledni moje vec v ilegalu, od te doby co se to stalo jsem jel normalní život IC, a delal si na firme a vydelaval.

macaczE

Hráč

9
29.11.2023 13:57

Všichni víme kde je pravda, a aji ty sám to moc dobře víš. A asi uplně není dobrý si po hodině od toho co jsi dostal permu si žádat o unban a čekat, že tě admin pustí do hry😂. Což upřímně z vlastní zkušenosti vím, že od toho admina, co ti dal ban, to budeš mít velice těžké, nebo spíše nemožné a touto žadostí k unbanu rozhodně nepřispíváš.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Tulen4762

Hráč

10
29.11.2023 14:03

toto není unban žadost ale jestli sis všíml což asi ne.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

macaczE

Hráč

9
29.11.2023 14:05

Tak co to píšeš do žádostí o unban ? 😂😂

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
29.11.2023 16:05

Rychle uzavřu tenhle "debatní" kroužek. Jak Dzardys řekl, máš jíž za sebou 47 trestu z toho několik permabanu a tohle video jíž byla poslední kapka. Nehodlám to už na dále tolerovat. V tomhle případě ti už permanentní ban zůstane a skutečně jíž nabije svého významu. Šanci jsi dostal a stejně jsi jí promarnil a já už ti jí nehodlám dávat, ani teď a ani jindy. Video jenž jsem bohužel musel vidět a ne jednou, tak byl jedno velký porušovaní pravidel. Plus samotná konverzace mezi tebou a jedním členem.. komické že už vás "kropky na PSA nebaví" a tak si budete hledat někoho koho vykropit jenom tak.. Je mi z toho zlé, to nebudu lhát a radši snesu nějaké stížnosti než abych připustil aby jste se s tímhle dostali do hry. Tu máš menší vysvětlení a jelikož si nežádáš o unban (jak ty sám říkáš) tak tohle zavírám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~95

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024