Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dzardys


1.12.2023 21:57

zdravim,jen bych chtěl vysvětlení proc mi admin @Dzardys dal ban na 150 kdyz jsem napsal jedno zlé slovo o dzardysovi které nebylo az tak hrozné nemyslim jsi ze je to normalni i kdyz jsem se nekolikrat omluvil atd takze bych prosil o vysvětlení proc jsem dostal na tak dlouho ban no a @Dzardys mi to neodpusil i po nekolika omluvach a litostích

1.12.2023 22:42

Tak tě zdravím opět, rád odpovídám zrovna tobě.

Dokážeš konečně pochopit důvod 150 dní banu?

Dostal jsi ho za urážky a nebylo to jedno zlé slovo napsal jsi tam cca 3 sprosté slova..

A několikrát omluvil? Myslíš tím že jsi dal asi 7x téma o tom že chceš unban že jsi to nemyslel vážně?

Prosím počkej si prostě normálně na unban nebo si za třeba pár dní či měsíc udělej žádost o unban co bude mít hlavu a patu.

Myslím že to Dzardyse nebaví tu furt koukat na tvoje duplicitní téma o OMLUVĚ.

 

Ferry Out

1.12.2023 23:31

Tady jsi vysvětlení dostal, nevím, proč o něj žádáš znovu, nicméně bych byl rád, kdybys alespoň dodržel zásady pro podání stížnosti, pokud očekáváš satisfakci.

25.2.2024 16:30

VERDIKT

Ahoj @FrankPeetres,

pročetl jsem tvou stížnost, která ovšem pozbývá jakýchkoliv věcných informací. Pak jsem kontaktoval Džardyse, abych s ním stížnost vyřešil. Nabídl mi několik tvých předchozích textů, z toho bych rád vyzdvihl dva:
1) Tohle asi ani nestojí za komentář z mé strany.
2) Tohle není tak strašné, ale pořád ti to nepřihrává.

Nemyslím si, že bych musel více uvádět, abych stížnost mohl oprávněně zamítnout. Jak se říká, karta leží, hra běží. Pokud překročíš mez slušného chování, zpětná lítost ani agrese ti od trestu nepomůže.


Powered by LeoSight IFS
LT~50