Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - HahaMaro


HahaMaro

Hráč

9
9.12.2023 23:44

Přezdívka: HahaMaro

Věk: 24

Zkušenosti: Zdravím moje skúsenosti sú také že som bol už adminom ešte na SAMP hrám RP 5 rokov naozaj pravidla viem naspamäť. Viem MTA je trošku iné ale pravidla sú rovnaké na každom RP servery. Určite by som sa vedel dostať do toho aj príkazy a všetko.

Komunikační dovednosti: Keď som bol vtedy helperom tak fungoval na SAMP white list každého som vždy skúšal osobne aby sa naučil a vysvetľoval. Nemám stým žiadny problém rád pomôžem nováčikom rád by som robil niečo čo fakt by ma bavilo. Baví ma riešiť problémy skratke

Mám čas: Chodím do prace každý večer by som bol schopný sa pripojiť aspoň na tie 3-4 hod. Keď by bol víkend aj cely deň.

Další informace o mně:

Zdravím moje meno je Mário. Pracujem Nemecku ako elektrikár Audine. Mam 24 rokov už RP hrajem fakt dobrých 5 rokov bol som AT za tých 5 rokov neklamem možno 5-6 krát bavilo ma to a nechcem ani admina stačí mi len Helper aby som mohol v hre pomáhať odpovedať na dotaz na problémy a tak určite by som bol aktívny a odpovedal vždy rýchlo a hneď a viacej pomáhal hráčom ako hral. Hranie ma už tak nebaví akože áno ! zahrám si ale už neni to také že dnes budem si jazdiť s autom už radšej by som pomohol niekomu zodpovedal na jeho problémy vypočul ho a tak. Takže skratke asi takto je to na vás keď ma nevyberiete nevadí nebudem smutný s toho ja som chcel skúsiť si poslať prihlášku a uvidíme.

31.12.2023 17:02, naposledy upraveno 31.12.2023 17:03 uživatelem Dzardys

Ahoj,

děkuji ti za projevený zájem i práci s přihláškou, kteoru sis dal. Po časovém odstupu jsem však musel rozhodnout, že ti prozatím nemůžeme vyhovět, jelikož si ještě úplně nejsem jist, co vše od tebe můžeme očekávat. Neztrácej naději, zaber, projev se v komunitě a měj zde svůj podpis, na jehož základě dokážeme usoudit mnohem více.

Přeji mnoho štěstí nejen do nového roku.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~34