Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - dikobras


dikobras

Hráč

16
12.12.2023 14:57

Přezdívka: dikobras

Věk: 14

Zkušenosti: zkušenost s pozicí Helper bohužel nemám, ale za dobu co RPím na skimu si myslím že jsem nasbíral dost zkušeností aby jste mi dali aspoň šanci.

Komunikační dovednosti: umím česky(C1), základy němčiny(B1), anglicky(B2) a samozřejmě slovensky(C1)

Mám čas: mám čas po škole což doma jsem okolo 14:00, ale samozřejmě někdy musím udělat doma nějaké povinnosti ale jsem velmi aktivní v noci.

Další informace o mně:

jmenuji se Danny a moje přezdívka je dikobras, přezdívka je už tak stará že už si ani nepamatuji proč jí vůbec mám. Jak jsem už psal je mi 14 let a chodím do 9. třídy. co se týče komunikace ve společnosti si myslím že jí mám bohatou, jsem spíše extrovert takže mám rád pozornost a rád vyjádřím svůj názor, A taktéž udělám i na skimu. Co se týče mého RP tak celkově na všech serverech kde jsem RPil tak mám odhadem okolo 800 hodin, což není moc ale myslím si že jsem za tu dobu toho pochytil celkem dost. Za celou dobu na skimu mám slušné zkušenosti s pravidlami a zásady kvalitního RP. Za tu dobu jsem sice pochytal pár banů ale myslím že jsem se z nich poučil a nadále se budu snažit RPit bez banů. Helper bych se chtěl stát proto abych pomáhal nováčkům, kterých je na serveru stále dost, Vysvětlit jim základní pravidla aby se vyhnuli porušování pravidel na tomto herním světě. Moc rád rád bych komunitě pomáhal z této pozice ale také na skimu. Tohle sepsat pro mě bylo celkem náročné a podat ještě více. Děkuji za přečtení a přeji šťastné a veselé vánoce. a předem se omlouvám za chyby v této přihlášce.

Holub

Hráč

46
12.12.2023 15:05

Možná trošku off-topic, ale máš něco k doložení té jazykové úrovni angličtiny? Ne, že bych to měl za lež, ale i maturitní zkouška z angličtiny má úroveň B1 a tak nějak trošku nevěřím tomu, že bys měl jazykovou úroveň na úrovni B2 už ve čtrnácti. 

Je možné, že se pletu a že jsi buďto talent na jazyky, nebo z rodiny, kde se mluví vícero jazyky. Jen se mi to nezdá, když na úrovni B2 by mělo být zakončeno studium na všeobecném či jazykovém gymnáziu. 

dikobras

Hráč

16
12.12.2023 15:30, naposledy upraveno 12.12.2023 15:56 uživatelem dikobras

Tento rok jsem psal testy scio z angličtiny a vyšla mi úroveň B2, Samozřejmě jsem při žádné otázce netipoval ale vše bylo z mé znalosti.

12.12.2023 17:56

Ahoj,

děkuji ti za projevený zájem i práci, jíž sis dal s přihláškou. Bohužel ti aktuálně nemohu vyhovět, hlavním důvodem je tvá četná historie z letošního roku, kdy i velice nedávno došlo k přidání dalšího zápisu.

Zkus si prosím přečíst pravidla a začni je dodržovat, minimálně za půl roku to pak můžeš zkusit znovu. Aktuálně jsem nucen tvou přihlášku zamítnout.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~57