Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Samik


Samik

VIP

47
12.12.2023 16:27, naposledy upraveno 12.12.2023 16:29 uživatelem Samik

Přezdívka: Samik

Věk: 19

Zkušenosti: Game Master, Event Manager na Skimu

Komunikační dovednosti: Dokážu komunikovat s kýmkoliv plynule česky a anglicky

Mám čas: Téměř stále

Další informace o mně:

No ahoj. Sám jsem nečekal, že se tu moje jméno v přihláškách objeví po těch dvou letech znovu, ale je to tady. Jmenuju se Samuel, jak je dle mého nicku na LS patrné, je mi 19 let a bydlím v Jihomoravském kraji. Spousta z vás mě již může znát i v řádu let, vzhledem k tomu že jsem zde dělal nějakou dobu helpera a poté i administrátora.

Předem počítám s tím, že se zde určitě strhne nějaká menší lavina negativních reakcí, vzhledem k tomu, co za hlouposti jsem za dobu svého působení dokázal udělat. Dost lidí mě má rádo a také mě dost lidí rádo nemá. A chápu to. U hodně lidí jsem si mohl svou reputaci pokazit a hodně lidí svými přešlapy zklamat. Neříkám že jsem od té doby jiný člověk, jak někteří rádi píšou v žádostech o unban, pouze jsem si uvědomil, že je lepší přemýšlet nad tím, než uděláte nějakou totální blbost.

Na LeoSightu už jsem necelé tři roky a hned po pár měsících mého působení zde, jsem si podal přihlášku do HT, která mi byla tehdy ještě Lexikonnem schválena. Co se týče mé chtíče pomáhat hráčům, tak si myslím, že to v té době nebylo tak zlý. Myslím si to proto, že již po pouhých třech měsících jsem se stal členem AT, ve kterém jsem vydržel až do poloviny léta roku 2022. Udělal jsem blbost, kterou tu nechci moc rozebírat, každopádně svůj trest odchodu ze Skimo AT jsem si vybral sám, když jsem tehdy Ratajovi psal mou poslední zprávu ohledně mého působení v AT. Nějak dva měsíce na to jsem byl stále ještě členem LeoSight AT, ve kterém mě nemělo moc smysl držet, jelikož když jste admin pouze na webu, tak toho moc na práci nemáte.

Potom, co jsem byl "vyhozen" z LeoSight AT, jsem se ocitnul znovu v HT. Avšak jsem svou šanci hloupě promarnil. Místo toho, abych se věnoval helperování na Skimu, jsem se jako hlupák snažil najít nějaké nové působiště na "RP" scéně. To mi nějak nevyšlo, jelikož OBROVSKÁ většina "konkurenčních" RP serverů a RP platforem je z hlediska RP naprostej trash. Po domluvě s Džardysem jsem tedy HT opustil a ze Skima jsem se na pár měsíců vypařil.

Po zhruba osmi měsících mé neaktivity na Skimu, kdy jsem jen jednou za čas přišel za klukama na LeoSight TeamSpeak server, nebo si na pět minut zaběhat po Montgomery na Skimo, jsem dostal znovu chtíč a chuť hrát na Skimu. Bude to znít vtipně, ale tuto chtíč a chuť mi vybudila fotka na Instagramu Kolpanka (Cs @Kolpanek).

Celkem jsem si postesknul nad časy, kdy jsem hrál Skimo jako jedinou hru a vlastně mi i Skimo tak nějak pomohlo "zapomenout" na nějaké mé osobní problémy. Na Skimu nyní momentálně hraji již od dubna a stihl jsem zde nahrát za mé postavy od té doby téměř dva tisíce hodin. Jo, prostě mě to znovu chytlo a tak nějak jsem se pomalu vrátil do "starých časů" kdy moje téměř každodenní náplň dne je stokování na TSku a hraní Skima.
Sám nevím, proč mě to tak chytlo, ale jsem za to upřímně celkem rád i přes to, že Ratajovi říkám, že je dealer pervitinu (Myšleno tak, že na Skimu bejvaj lidi závislí).

No, takže jsem se po nějaké době vrátil a nahrál tu dost hodin. Taktéž jsem během té doby stihl nasbírat pár krátkých banů, kterých skutečně lituji. Jenže mi v hlavě pak zhruba od srpna začaly viset staré vzpomínky na HT a AT. Už v tom srpnu jsem si řekl, že bych to chtěl zkusit znova ale nedokázal jsem se odhodlat. Mluvil jsem o tom s pár lidmi, dokonce jsem si o tom psal nedávno i s Ratajem a tak nějak jsem se po té době znovu odvážil si přihlášku napsat.

Dost věřím, že mě v HT dost lidí chtít nebude. Taktéž si naopak myslím, že někteří, kteří mě mají po těch letech stále rádi, budou s mým návratem do HT souhlasit. Za své chyby jsem se omluvil a nyní mám čisté svědomí v tom, že hloupost která mě donutila "utéct" z AT, již nikdy opakovat nebudu.

Já děkuji za přečtení této celkem na rychlo napsané přihlášky a ocením veškeré konstruktivní názory pod ní. Taktéž předem děkuji Džardysovi za odpověď a třeba se spolu někdy potkáme v /hc.

Samik out. 😎

31.12.2023 17:05

Ahoj Samíku.

Buďme k sobě upřímní. Je tě dost. Jsi opravdu výrazný člen komunity, což upřímně neshledávám vůbec negativně, naopak. Ale všeho moc škodí, čehož si však sám moc dobře jsi vědom. Přesto po poradě s kolegy docházím k závěru, že zde nakonec není překážka, která by bránila tvému návratu. Rádi ti dáme šanci prokázat, že ti na této práci záleží a že s námi rád budeš spolupracovat bez dalších komplikací. Pokud tvůj zájem přetrvává, zkontaktuj mne prosím na Discordu, kde se domluvíme dále.

Gratuluji a přeji mnoho štěstí!

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~101