Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Na žiadosť Dzardysa:


Memphis

Hráč

6
31.12.2023 03:47, naposledy upraveno 31.12.2023 08:40 uživatelem Memphis

https://leosight.cz/forum/topic/17614/1 K bližšiemu chápaniu mojej situácie aby som tu nezostárol pri vypisovaní si to prosím pozrite skôr ako sa pustíte do čítania tejto stažnosti.

 

Keby PSA ktorý ma nahlásil neurobil somarinu tým že tam vôbec vkročil nič z tohoto sa nestane.

 

Lenže ako to už celá komunita pozná tak PSA majú pomer na prehraté reporty tak 80:20 :D viete ako.

 

Nechcem aby to vyznelo tak že tu vyplakávam ale keď viem že som spravil chybu tak ban príjmem zavrem hru a nezaujíma ma to. Len keď viem že som neviný (alebo si to proste myslím na 60%) tak si dám tú namahu toto spísať.

 

Tu je report ktorý som s Dzardysom riešil. Report bol podány zo strany PSA takže v reporte absolútne odignoroval hocijaké námietky a dotazy ktoré som mal ja. Protiargumenty dával skoro nulové a na moje odpovedal tiež skoro nulovo.

 

 

 

Zaujímalo by ma či je na mne zasadnutý alebo má nejaký osobný problém lebo fakt nechápem kde má nedostatok argumentov.

 

Všetky moje argumenty úplne vyjasnili celú situáciu ktorá nastala.

 

Či už to žeby sa nič nestalo keby policajt len tak SÁM nepríde do banky. Tak aj jeho následné akty ktorými sú to že ma strelil gumeným nábojom z brokovnice ktorý som aj po scriptnutej dobe ustál (vôbec s tým nesúhlasím keď mám na sebe vestu s minimálne 2 armor platmy (heavy vest)) + ďalšie ochranné prostriedky na tele.

 

 

Túto časť som vôbec nepochopil. Na videu bolo jasne vidno že pán dostal asi 5 rán gumeným nábojom z brokovnice na cca 2 metre a následne dalšie 3 s kalibrom .40 a bol schopný im stále utekať. 

Ďalej : 

kliknúť 2x na odkaz a otvoriť ho nezaberie toľko času a nemusel by si k tomu písať nejaký argument ktorý sa netýka témy+ by sa zistilo že ide o overený kanál "PoliceActivity" ktorý je real footage z bodycamu polície.

Ďalej: 

Tu zase neviem na čo si mieril absolútne nezmyselným protiargumentom kde spomínaš videá o teroristoch (áno ide o to že som poslal video povedal som že to je nepriestrelný argument, ty si si video nepozrel,a ides sa ohŕňať tým že sú rôzne videá....deje sa to IRL a tak ďalej) zase by tu pomohlo len to keby si si video pozrel :).

 

cieľom ukázania toho videa bolo to že človek ktorý bol v civile mal na sebe len kusy oblečenia ustál opakovanú strelbu s gumenými nábojmi, a ja som mal 8x väčšiu ochranu ako on a mal som ostať ležať. A další argument bol to že bol možno sfetovaný alebo opitý takže bolesť necítil tak ako normálny triezvy človek. Moja postava VYKRÁDALA BANKU mi chcete povedať že keby sa do nejakej takej činnosti nedajbože dostanete tak máte 0 adrenalín a necháte všetko tak lebo vás trafí gumena blbosť (ktorú vlastne necítite lebo máte vestu a neviem čo všetko) a keď už sme v takejto situácií tak vám garantujem že jeden pešiak z polície českej republiky si len tak SÁM nenakráča do banky ktorá sa práve vykráda, vybavený len s brokovnicou v ktorej má nabité gumené náboje. 

Takže argumentov tam je dostatok ale ty si z textu vyberáš len to čo ti príde vhod a domýšľaš si veci.

Jediný dobrý protiargument zo strany Dzardysa bolo spomenutie pravidla 8. Ale aj to som mu zrušil tým že tam máte nejaké pravidlo o tom že sa nemôžem len tak v strede RP zastaviť a povedať že čakám na report. Sám som za to bol skoro potrestaný a tak isto aj veľa známych. Stavím sa že keby si ten report aj podám ja alebo hocikto hocikde pre hocičo iné a dotyčný má problémy s PSA tak mu to neprejde a dostane buď ban alebo mu začnú vypisovať o pravidle 0 alebo neviem ktoré presne je to že sa nemôže stopnúť RP. A hlavne hráčom sa nepríjmajú reporty do 20-30 sekúnd ako jednotkám PSA/ZZS/HZZS.

 

Aby som to nejak zhrnul....PSA spravilo chybu tým že vošla jedna jednotka do banky vyzbrojená skoro nulovo. Ja som mu nedal priestor na zaRPenie situácie.

 

Presne pre toto je tu možnosť voidnuť akciu, poprípade zistiť info z oboch strán, ale to sa tu asi nepraktikuje

 

 

 

Ďalej by som chcel nahlásiť daného príslušníka PSA ktorý vbehol do banky bez hocijakého RP a Fearu

 

Meno: Isaac Carlson.

 

Ak mi z tohto všetkého či už z toho reportu alebo z tohto príspevku neuznáte jasné nadržiavanie (po vašom hranie na win) zo strany PSA tak ja už fakt neviem. Už dávnejšie som tu musel rozpisovať report o tom ako som počas banky aj s @Michalinno dostal ban neprávom a report sa zavrel. Musel som investovať čas do písania takýchto reportov a stažností. Dopadlo to tak že nám bany boli odstránené ale čas ktorý som buď mohol hrať alebo ktorý som strávil vypisovaním takýchto vecí mi už nikto nevráti. Aj keď to bolo len 12h, aj tak. Všetko vypisovanie reportov je zapríčenené tým lebo sa s adminmi nedá normálne porozprávať keď ide o situáciu zahrňujúcu stranu PSA a niekedy tam PSA ani byť nemusia len má AT zlý deň. A chápem admin je admin a má posledné slovo. Ale príde mi to že niektorý/niekedy k tomu pristupujú dosť neprofesionálne na to že sú z Admin Teamu. Týmto všetkým nemyslím len Dzardysa aby to nebolo zase len naňho všetko.

Ďalej chcem podotknúť že som na discord napísal že prečo mi Dzardys dal hneď ban a on ma v momente timeoutol na 24h keď som s ním chcel mať normálnu konverzáciu.Mohol ma len upozorniť na to že to chce riešiť na webe alebo že to tam nepatrí. Myslím že mute bol unáhlené a neadekvátne rozhodnutiale

Ďalej som si všimol že je viacero sťažnosti práve na Dzardysa práve pre to že sa správa povýšenecky a jedná v "amoku". (jasné že niektoré sťažnosti stoja za viete čo). Už viac krát som videl že Dzardys odkedy získal pozíciu akú má sa chová "povýšenecky" a niekedy dokonca hnusne ku hráčom. Mali by ste si či v AT alebo dať hromadné hlasovanie na degradovanie jeho postu v Myslím že týmto bodom sťažnosti by súhlasil dostatok ľudí na to aby sa s tým niečo robilo. Či ide o IC/OOC svet ( kde si niekde dokonca vymýšľa veci ktoré patria do ic sveta(bohužiaľ nemám dôkaz))alebo o príspevkoch na fóre tak sa podľa mna nespráva tak ako by mal.  Pozrel som fórum a aj sám Rataj veľa krát schválil chybu zo strany Dzardysa. Bohužiaľ je už moc hodín a pochybujem že sa mi bude chcieť hľadať všetky veci na Dzardysa. Ku niektorým ani sám nemám dôkazy lebo som ich nevnímal lebo sa ma to netýkalo ale videl som tam jeho meno a nejakú ďalšiu absurditu.

Ja s ním nechcem vychádzať za zlé ani nič také práve preto lebo má skúsenosť s illegal RP istotne väčšiu ako ja a je jeden z hlavných adminov servera. Len nechcem jeho priazeň získať tým že mu budem uznávať vždy za pravdu a vždy s ním súhlasiť 

 

Skimo by bol naozaj dobrý server keby tam všetko netrvalo 200hodín. Každý hráč negrindil peniaze a nerbí nič iné (asi blbosť písať keď som vykrádal banku ale chápeme sa :D ja tam peniaze už nepotrebujem len nemám čo RPiť lebo tam všetci majú v p*** nejaké RP) bol by tam priateľskejší prístup zo strany AT. Ja chápem že nejde vždy byť pozitívny a mať neobmedzené nervy. A hráči tiež robia stále zle a neviem čo všetko.

 

Návrh (ktorý je asi kravina ale budiš): Pridať členom AT pracovnú a hraciu dobu. Nech sa buď dohodnú medzi sebou alebo ja neviem. Veľa krát sa stane že presne preto vznikajú problémy a nepochopia sa situácie lebo administrátor chce pokračovať v svojom RPení.

Ďalší návrh: zakázať adminom dávať bany bez vypočutia si oboch strán *ak to nie je 100% nárok na udelenie banu (niekedy stačia 3-4pm alebo 3-4vety do OOC chatu a nemuseli by sa písať príspevky na fórum)*

Ďalší návrh: možnosť odvolania sa hráča na danú situáciu a možnosť požiadať o skonštatovanie iným administrátorom poprípade dať do nejakej "karantény" obe zúčastnené strany (*ak nejde o 100% narok na ban ak to nie je nejaká blbosť kde nemá druhá strana šancu sa nejak preukázať (cheating,naburanie v 280km/h do steny a pokračovať v jazde, vystrieľal celé mg len tak, a pod)*a vyčkať v nej do rozsudku)

 

Som zvedavý čo mi na to kto odpovie, poprípade ma kontaktuje a poďte so mnou na nejaký hovor lebo ma to nebaví písať a obhajovať sa.

 

 

PS :ak máte ďalšie argumenty alebo problém rozlúštiť niečo z môjho "listu" rád vám odpoviem. (ak mi to hneď nezamknete *_-

 

Predom ďakujem 

--Memphs

 

A ak mi tu dáte duplicitné téma tak ja už fakt neviem.

----Niektoré časti sú editované a doplnené+ som si pozeral materiály ale to je jedno ide o to že ak tam som trochu drzí tak je to kvôli tomu že ma Dzardys tak vytočil že som kvôli nemu bol hore celu zasr*** noc, nemohol spať a prezeral fórum a dc :) som rád diki  

31.12.2023 12:27

Čau,
za to, jak se tu opouštíš kvůli tvojí neomalenosti bych ti nejradši napsal jen "nebul", ale dobře, pojďme diskutovat!
Když už se tu tedy píše i o mně, tak se krátce vyjádřím tak, jak to bylo od začátku do konce.

Přijel jsem k bance, doplížil jsem se k vedlejšímu vchodu a zahlédl jsem rukojmího a nikoho jiného. Tak pomalu vcházím dovnitř a nikdo kromě něj tam opravdu není. Následně jsem dostal jumpscare od tebe, když jsi vylezl z trezoru a dal jsem ti beanbag, kterej tě skolil na zem. No a pak jsem k tobě hned přiběhl a začal psát /me, což tebe evidentně nijak netankovalo a hned po tom, co ti skončila animka ležení po hitu z beanbagu, jsi mi dal hlavu a utekl.

Ty si dovoluješ sám o sobě napsat, že jsi nevinný, budiž.
Jenže nikoho (ani samotnej script) nezajimá, co máš na sobě za ochranné prvky. Beanbag tě prostě za jakýchkoliv okolností scriptově pošle na zem a ty seš povinen dle toho RPit (tím že si dáš třeba /fall když už na tobě ten policajt klečí a píše /me) a nemít kecy. Pokud máš návrh, jak by to mohlo fungovat jinak, tak ho sepiš a nekopej okolo sebe. Jenže ty mi hrdinsky plivneš do ksichtu tím, že vstaneš, dáš mi hlavu a odejdeš utečeš.

Na tvoje "argumenty" proti Džardysovi a vlastně na celé tvoje plivání na server reagovat nebudu, to už nechám kompetentním osobám. 
Jen si ještě dovolím říct že "A hlavne hráčom sa nepríjmajú reporty do 20-30 sekúnd ako jednotkám PSA/ZZS/HZZS." je pěkná hovadina. 
Píšeš, jak kdybys tam byl. My sami musíme taky trpělivě čekat na reporty stejně jako ostatní. A i kdyby IZS složky měly přednost, tak to celkem dává smysl, jelikož na rozdíl od tebe a tvého ilegálního "RP" tyto složky serveru něco opravdu přináší.

Za víc vět mi tato klauniáda nestojí, přeji hezký zbytek dne.
Samik (Isaac Carlson) out. 😎

31.12.2023 14:00, naposledy upraveno 31.12.2023 14:11 uživatelem Dzardys

Já jsem to původně nějak moc nechtěl komentovat, protože to z mého pohledu opravdu nemá smysl a ztrácel bych s tebou čas, ale když jsem si přečetl Samíkovo vyjádření a nad pár věcmi jsem se pozastavil, hell, pojďme si zkazit Silvestra. On se totiž vždycky někdo takovej najde, kdo si prostě musí za každou cenu jet tu svou.

V prvé řadě... Možná bychom ocenili, kdybys nepsal každý svůj text

 

nějak

 

 

takhle. To by se v tom pak i člověk vyznal.


Spoiler

Už asi jenom na základě argumentu vytáhlého někde z Hlohovce bych se s tebou ani nějak nemazal, klasicky hráč neumí RPit, dostane se do konfliktu s PSA, prohraje, trashRPí a dostane ban -> PSA hraje na win, AT nadržuje. On je to slušnej meme, ale nejdál do chvíle, kdy to hráči myslí vážně. Je vtipné, že si na to hráči stěžují, ale nikdo to nikdy neviděl. Vy jste doktorka? A věříte v Boha?


Spoiler

Na tom sebevědomí bych zapracoval. Máš na víc, my ti věříme, dokážeš to. Možná míň střílet, víc RPit, budeš si pak věřit víc.


Spoiler

Já začínám mít úplně upřímně problém s každym, kdo píše slovensky a následky svého nulového RP řeší tim, že na fórum píše, jak PSA hraje na win a je to admin frakce. A úplně upřímně mám sto chutí za toto dávat permabany, abych kolegům, kteří většinu času tyto reporty musí řešit, ušetřil nervy, čas a vůbec nějaké trápení. Přijde mi, že se zasekáváme pořád na stejné gramofonové desce už několik let. A to jsem se před rokem radoval, že už nám tu necukají pásy. No, taky jsem se mýlil.


Spoiler

Tady pán taky neRPil injuries po nehodě, taky se tim budeš příště hájit jo? My si tu nehrajeme na videa z YouTube, něco v pravidlech stojí, bude se to dodržovat. Měl jsi podle pravidel nechat hráče RPit, nenechal, uprostřed psaní ses zvedl a mířil jsi na něj. Zero-tolerance? Ano. S2K? Ani náhodou! Ale já když jsem viděl, jak jsi mě včera kvůli svému banu pingoval na Discordu, tak trochu pochybuji, že jsi někdy četl naše pravidla. Ale třeba se mýlím, viď.


Spoiler

Fórum má svá subfóra, Samík není člen AT, nepatří do stížností na členy AT.


Spoiler

Porušil jsem pravidla, ale on mě měl jen napomenout. 😊


Spoiler

Od získání pozice, kterou mám, se vlivem osobní životní situace na serveru ukazuji velice stroze, a pokud zrovna ne, tak v jen opravdu výjimečných případech. Tvé jméno jsem včera viděl tak podruhé, ale je mi teda samozřejmě jasné, že slovenský štáb má na povýšeného Dzardyse dostatek materiálu, aby ho vydal třebaže interpolu. Upřímně si myslím, že jsem za dva a čtvrt roku v AT dokázal nabrat dostatečnou zkušenost, abych dokázal jednat s každým fér. Kdyby mě tu Rataj nechtěl, dávno mě tu nedrží, ale je mi jasné, že zrovna ty nevidíš do interní stránky věci. Ale neboj, rozhodně nehrozí, že bys tu možnost někdy měl, přinejmenším ne do doby, kdy v prvních řádcích oficiální psané stížnosti narážíš na to, že by měli členové AT nadržovat policii.

Ono možná taky bude něco na tom, že do policie se převážně dostávají zkušení a dostatečně schopní hráči, kteří dokáží správně jednat a ideálně si správně sepsat report. Oponenty jim většinou dělá někdo, kdo se ve výsledku ještě ohání tím, že dříve hrál na SAMPu a tam to bylo jinak. Heck, snad jsem neurazil ty poctivé RP hráče ze SAMPu, které tu máme a se kterými tyto problémy nemusíme řešit.

Mělo by se udělat hlasování, aby mě někdo vykopl, kdyby o pozicích v AT rozhodovali hráči, tak tu v prvé řadě máme scerryho na CM. No máš velká slova, ale malé činy. Oháníš se tu lidmi, kteří by mě přehlasovali, abych vystřelil ven, tak mi ty lidi ukaž. Příležitostí za více než dva roky bylo spousta. Když mi seženeš minimálně padesát legitimních hlasů od hráčů, kteří zde hrají a své stanovisko dostatečně odůvodní, můžeme se bavit o tom, že to tu pověsím na hřebík.


Spoiler

Pokud nám zajistíš pracovní smlouvu a více než minimální plat, s radostí zde potáhneme full-time dvanáctky. Bez Rataje tu máme 15 lidí, počítejme, že měsíc má 30 dnů. To je 60 12hodinových směn. 60/15 jsou 4 směny na admina měsíčně, tedy 48 placených hodin měsíčně, vzhledem k náročnosti povolání chceme minimálně 200 Kč netto na hodinu, 9600 Kč netto na jednoho admina, 144 tisíc Korun na adminské výplaty každý měsíc. Zajisti portálu tyto příjmy, Ročně 1 728 000 Kč, jenomže portál nemůže posouvat příjmy jen členům AT, takže na tom musí vydělat i Rataj coby majitel a člověk, kterého portál živí. To jsme definitivně přes dva miliony ročně, což už nespadá pod paušální daň, takže daně z portálu se budou odvíjet od výše příjmů, tím pádem zisky musíme dorovnávat, kompenzovat, aby po této změně nebyl Rataj v ještě větší ztrátě. Takže k těm 144 tisíci Korunám započti pomyslnou daň z příjmu, eventuálně počítejme se zvýšenými náklady pro OSVČ a samozřejmě i s výplatou pro Rataje. Jejda, to jsou kalkluly.

TLDR; Nikdo nebude pracovat na směny v projektu, který je pro nás dobrovolnický a máme z něj mít vlastní požitek formou zábavy.


Spoiler

Příspěvky na fóru jsou naopak transparentní možností řešení, při níž se dá snadno odhadnout, zda je člen AT na pochybách.


Spoiler

To už tady dávno je, ale to určitě víš, protože když už aktivně čteš, jak jsem hroznej člověk, tak samozřejmě čteš i ostatní příspěvky.


Sepsal jsem tu obhajobu obsahující bezmála 1000 slov a upřímně tomu říkám nejhůře ztracený čas ve svém životě. Je 31. prosince, období svátků, brzy budeme mít slavnostní atmosféru i v rámci portálu. Já tady trávím čas tím, že vysvětluji Majovi Sevcikovi, proč dle mého názoru jsou všechny jeho obhajoby jeden obrovský argumentační faul, ačkoliv pokrytecky jiným hráčům říkám, aby svátky věnovali rodinám a bližním. Na druhou stranu to ber asi i jako úspěch, protože rozhodně dvakrát do téže řeky nevstoupím a definitivně se nehodlám vyjadřovat k žádnému dalšímu takovému příspěvku a už vůbec zde nechci dále konverzovat, hodina mého času stačila a ať se to vyřeší jakkoliv, moc si přeji, abys pochopil z mého psaného textu o něco více, než jsi stačil dosavadně pochopit z pravidel.

Šťastnej novej rok.

Dzardys out.


Spoiler

E: K tomuhle jen krátce, Yzomandias taky zkoušel nějaké #freekarlo, má o něco větší dosahy než ty, zatím mu to stále nevyšlo. Přeji ti, abys ve svých novoročních přáních byl úspěšnější. Základem úspěchu je věřit.

asdf

Hráč

15
15.2.2024 23:25, naposledy upraveno 15.2.2024 23:56 uživatelem asdf

Co si budeme, nějaký sympatie ze strany admin týmu k PSA rozhodně budou, dovolím se zde vyjádřit k jedné věci, poněvadž zbytek jsem nečetl.

V moment, co se nelíbila jízda policejní A8 mně, taková jízda byla najednou zcela v pořádku. Po mé stížnosti, že to hulí PSA A8 dvoukilem na poli, jsem obdržel všechny reálné technické parametry tohoto vozu a nakonec se dostali k závěru ,,že to s ní maximálně tak trochu háže ze strany na stranu, ale aspekty tohoto vozidla takovou jízdu umožňují".

Většina nelegálů TrashRPí, to sice ano, ale neopravňuje to některé příslušníky sboru k opakování téže věci a ještě vyváznutí z oné situace (osobně jsem během působení u PSA pár pravidel porušil a jsem si toho vědom, avšak veškeré mé prohřešky, které byly nahlášené, byly zameteny pod stůl nebo jsem vyvázl s malým varováním. Např. když jsem zastavil vozidlo plné Albánců a já si na místě za kredity koupil instantní naučení jazyku [Powergaming], osobně Dzardys to řešil a jediný argument byl, že se mu to moc nelíbí).

 

Dzardys má však pro takové situace jednu obrovskou výhodu - Je vzdělaný, formální, nad věcí a spouta lidí je s ním spřízněna, takže mu dají za pravdu. Dokáže se vyjadřovat velmi korektně a co je pak uvěřitelnější? Text, který napsal kropič2010 v plné výbavě gramatických a pravopisných chyb, nebo Dzardysovo téměř umělecký sloh?

No, posuďte sami, jedná se o můj objektivní názor ze situací, se kterými jsem se osobně nemálokrát potkal. A skutečně, jak Dzardys sám praví, není důkaz není postih - jedná se o mé úlomky paměti, které vám již nijak nedosvědčím. Kdo by si také zaznamenával, když mu někdo nadržuje a je to pro obě strany výhodné, že?

E.: Tak ještě nějaké úlomky jsem nalezl - VIDEO - Mé chození ze strany na stranu - opět řešeno Dzardysem, opět bez trestu.

E2.: A také mi nepřijde v pořádku si honit ego tím, že se vysměju nějakému dítěti, že neumí psát. Když byl Dzardys na pozici Helpera, ještě za postavu "Jan Lemka" byl to super člověk. Každou jeho vyšší hodností mi přijde, že mu narůstá ego, arogance a povýšivost. Nechci se jej tím nějak dotknout, vlastně je mi to už celkem jedno vzhledem k situaci, že zde nehraji, ale takto to vnímám já.

Poslední edit: Ještě se zde naposledy vyjádřím. V komunitě panuje spousta stížností na nadržování PSA ze strany Admin Týmu. Ano, samozřejmě v potaz beru to, že většina z těchto stížností nebo poukázek jsou ze strany lidí, kteří špatně snáší prohru v RP a jsou bezdůvodné. Ale z mého pohledu se jich hromadí stále více a když se vyfiltrují ty banalitní, i tak jich bude dle mého názoru poměrně dost.

25.2.2024 17:16

VERDIKT

Ahoj @Memphis,

vyznat s v tvé stížnosti je poměrně náročné a i po několika přečteních musím konstatovat, že stále netuším, co od své stížnosti očekáváš, a jak chceš, abychom ji vyřešili.

Samíkův komentář na jeho vstup do banky je zcela opodstatněný. Viděl zkrátka pouze jen rukojmého, což ukazuje i video, které dodal. Pak jsi vstoupil do místnosti ty. Na to Samík zareagoval zkrátka rychleji než ty. Je jedno, co máš na sobě za gear, pokud tě skript omezí, pak musíš RPit následky. Zde by se dalo diskutovat o S2K, ale stojím osobně za tím, že v tomto případě byl prostor pro Samíkovu RP. 

Ostatní body tvé stížnosti byly již zodpovězeny Džardysem, nemám k tomu víc co dodávat. Každý člen AT dochází do hry ve svém volném čase a není nijak finančně ohodnocen, proto po nikom nemůžeme chtít, aby do hry docházel pravidelně ve stanovené pracovní době. Všichni prostě máme jiné povinnosti (např. já mám měsíčně cca sto hodin přesčasů nad běžnou pracovní dobu). 

Džardys nikterak nepochybil a stížnost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~73

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
8676 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
sqmal

212Kč včera v 20:43

KaiserCrowley

150Kč včera v 19:29

TOMxd

8Kč včera v 17:19

Nejnovější uživatelé
mirkomiri

Registrován 10.5.2024

AntonioCZE

Registrován 9.5.2024

Rytmausz

Registrován 9.5.2024