Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - DaveReekular


DaveReekular

Hráč

17
4.1.2024 21:26, naposledy upraveno 4.1.2024 21:30 uživatelem DaveReekular

Přezdívka: DaveReekular

Věk: 14

Zkušenosti: 2020 : Horizon Paradise (Support), 2021 - 23 : Různé menší projekty (př. TSOC, Riverside RP.) 2023 : Support a následný Administrátor na Slovak RolePlay (odchod z důvodu mě nevyhovující komunity + osobní spory s jedním nejmenovaným administrátorem. ), poté následný přechod na skimo zpět na začátku Prosince.

Komunikační dovednosti: Vzhledem k věku bych své komunikační dovednosti popsal jako dosti nadprůměrné. Mluvím dosti rychle ovšem se v poslední době to snažím zpomalit a zlepšit vyjadřování.

Mám čas: V následujících měsících to vidím na tak 3-4 hodiny denně z důvodu přijímacích zkoušek na střední školy které budu mít v dubnu a psaní absolventské práce.

Další informace o mně:

Zdravím veškeré hráče, helpery, administrátory, celkově všechny co tuto přihlášku čtou. Rozhodl jsem se podat si přihlášku do Helper teamu z důvodu toho že mám nedávně nabité zkušenosti s členstvím v ať už support či administrátorském teamu na konkrétně SK:RP které bych chtěl stále využívat k pomoci hráčům, ať už novým či po delším čase neaktivním právě zde na Skimo RolePlay.

 

Tudíž abych se představil. Jmenuji se David ovšem si říkám Reekular. Je mi právě 14 let a budu se připravovat na přijímací zkoušky konkrétně na průmyslovou školu (nebudu specifikovat lokalitu) na obor informační technologie z důvodu mého zájmu o naučení se nových znalostí u počítačů (skládání PC a programování her, webových stránek a podobně.)

 

Jsem si jistý že mě někteří hráči mohou znát v špatném světle z důvodu buďto osobních zkušeností nebo nedobrého RP semnou a nikomu to neberu. Každý si na mě může udělat svůj názor ovšem chci prokázat moje zkušenosti z pohledu RPčka a pomoci hráčům a právě tato pozice se mi zdá na tyto účely ideální.

 

Ano, mám i tresty ve svojí historii. Ovšem doufám že i přes mé tresty dokážete na mě nahlížet nikoli na špatného hráče ale na hráče který přijal své tresty a chápe co provedl špatně (taktéž nechce aby se to opakovalo). A taktéž nikdo není bezchybný a každý má nějaké mouchy.

 

K této pozici mám dle mého dostatek zkušeností (napsány na hoře) ovšem pokud si to někdo nemyslí tak klidně může pod tento příspěvek napsat a slušně diskutovat. Taktéž vím že můj věk není zrovna ideální ale zkušenosti jsou.

 

Na MTA jsem začínal přibližně v roce 2020 ovšem jsem se dokázal za tu dobu naučit hodně nových věcí které využiji ať už jako hráč či na potencionální pozici Helpera.

 

Děkuji za přečtení této přihlášky a přeji příjemný zbytek dne všem :).

• Reekular, Hráč Skimo RP

5.1.2024 18:57

Ahoj, děkuji za pěkně sepsanou přihlášku.

Bohužel se obávám, že jsou ti podmínky pro přijetí cizí..

A na tom to budeme muset nechat. Nemohu tě nechat projít.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~78