LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o ZSP nebo sporné řízení u soudu San Andreas


F3nixar

Hráč

22
12.1.2024 22:30

Vážený soude,

Na základě žádosti mého klienta, pana kongresmana Raymonda Bratleyho a jeho předloženým materiálům jsem se rozhodl požádat vrchní soud San Andreas o ZSP případně stání ve věci obvinění paní kongresmanky Zyry Robins z následujících bodů:

  1. 25, trestního zákona – Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod
  2. 17, Zákona o provozování a užívání internetových služeb - Uživateli je zakázáno jakkoli uveřejňovat fotografie třetích osob bez jejich písemného, nebo jinak průkazného svolení.
  3. 1). článku 10, Listiny základních práv a svobod - Každý má právo, aby byla zachována jeho lidská důstojnost, osobní čest, dobrá pověst a chráněno jeho jméno.

Domnívám se, díky materiálům zaslaný mým klientem, že paní kongresmanka se dopouští porušení těchto tří bodů obvinění a žádáme o řádný trest. A to ztracením mandátu v Kongresu San Andreas a pokutou ve výši 1 000 000Kč za poškození dobrého jména a cti mého klienta.

K našemu závěru nás dotáhl akt ze strany paní kongresmanky Zyry Robins a to uvěřejnění protestního příspěvku, v němž uvádí a uveřejňuje fotografie nynějších členů kongresu pro jejich hlasování v následující novele zákona č. 166/2024. Můj klient toto jednání považuje jako pobuřující akt na voliče proti nynějším členům kongresu, který má za cíl ztracení jejich dobrého jména, cti a pověsti daných členů a institutu. Proto jsme se unáhlili k závěru o žádosti o ztracení jejího mandátu v kongresu San Andreas a následné pokutě ve výši 1 000 000Kč (slovy – jednoho milionu korun českých).

Jako důkazní materiál mi bude sloužit soubor fotografií přiložený v žádosti.

Pevně věříme, že soud San Andreas vyhoví naší žádosti a řádně potrestá paní kongresmanku Zyru Robins za její protiprávní jednání a zbaví ji mandátu člena kongresu San Andreas.

 

S vřelým pozdravem

JUDr. James Carrington, advokát


Spoiler

27.1.2024 09:29

Adresát: JUDr. James Carrington (( @F3nixar ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Carrington,

v momentální chvíli jsme Vám nuceni nevyhovět z důvodu nedodržení patřičného vzoru k podávání podnětů. Podejte si prosím nový podnět již s daným vzorem, který naleznete na této webové stránce - klik. Děkujeme za pochopení.


Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~46