Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/zkracení banu


Wolfinekk

Hráč

3
6.2.2024 22:36

Zdravím žádám o unban kvuli za mě hodně zajímavému banu a to že do mě chlapec naboural do kufru vstal a šel na motorku a jel si to opravit tak jedu za ním at mi řekne co to bylo a rovnou zacnu do ooc psat jestli mu neco rikaji injuries potom přijel muj kamarad (semivanek) a omylem (myslím) do něj ze zadu narazil ten začal ujíždět protože zase injuries nic , tak jedu za ním ze si ho zastavim a vyresime to ic cestou a ne vezme to přes kopec na sportovní motorce mezi tím co objiždí město a provokuje mě tak ho potkám v uličce před psa a místo toho aby se to řešilo normální cestou tak slyším jen že si dal report, prosim co má se mnou dělat že ho přejede golf a jediné co jsem mu udělal že jsem ho srazil. Žádám alespon o skrácení banu jelikož co má se mnou dělat golf který ho přejel několikrát plus mě nikdo nepustil pomalu ke slovu. Přeju pěkný zbytek večera clipy muzu poslat na disu 

6.2.2024 23:06

Ahoj, pokud máš nějaké důkazy o porušení pravidel z jeho strany, tak mi je můžeš zaslat, kontakt na mě sis už bleskurychle našel. Dále tě upozorním na to, aby ses příště vyvaroval nějakému OOC upozorňování na něčí injures, na to tady máme systém reportů, abys daného hráče z porušení pravidel nahlásil. Dokud někdo z administrátorů report nepříjme, RP pokračuje dál a ty jej nemáš právo přerušovat.
Máš den na to projít si pravidla a zamyslet se nad svým chováním na serveru. To co předvádíš na onom videu, které si bez ostychu jako svojí obhajobu poslal na discord, je nepřijatelné. Zkrácení ani zrušení banu nečekej, naopak mám sto chutí ti jej ještě prodloužit. Dobrou noc. 


Powered by LeoSight IFS
LT~20